Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Değişime İhtiyacın Var Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insandan hoşlanabilirsin bugün. Sürekli olarak bulunduğun ortamlarda bir insan daha fazla dikkatini çekebilir. Aşk konularında dış etkilere kendini açacağın bir gündesin.

İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz. Yoğun temponuz bugünlerde azalıyor. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugünlerde doğabilir.

Bugün kafa dengi bir insan ile ortak işler yapabilir ve parasal konularda ortak kararlar alabilirsin. Maddi konularda ortak kararlar almak seni daha mutlu edebilir bugün.

Bol bol su tüketmek, vücudundaki toksinleri atmak için faydalı olacak. Bugün ağır hareketler yapmak ve kendini gereksiz yere yormak yerine daha sakin bir gün geçirmek de iyi gelebilir sana.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer yatırım ve parasal konularda çok fazla düşünüyorsan bugün biraz ara vermen gerekebilir. Bugün yeni yatırımlar veya birikimlerini bir yere bağlamak için pek de doğru bir gün olmayabilir. Bazı şeyleri araştırmak ve daha doğru bir gün beklemek sana daha iyi gelecek.

21 Mayıs 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün iç huzurunuzu ve dengeyi korumaya odaklanmanız gerekebilir. Meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Ayrıca, duygusal bağlantılarınızı güçlendirmek ve sevdiklerinizle iletişim kurmak için zaman ayırmalısınız.

21 Mayıs 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumlulukların konusunda daha sahiplenici davrandığın bir gün. Ortak alanda paylaştığın konularda kuruntulu yaklaşımların şüpheci tavırlara dönebilir. Geçen hafta yaşadığın duygu kargaşası bugün ilişkilerinde kaliteni düşürmemen gerektiğine işaret ediyor. Açık olmak ve olumlu dönüşümler beklemek için henüz biraz erken olabilir. Bugün eğlenceli planlara dâhil olabilirsin. Hobilerinle ilgilenmek adına zaman kollayabilirsin. Çocukları olanlar için de özel bir gün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güvenli bir arkadaş çevresi kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Yaşadıklarınızı başka insanlarda görmek isteyebilirsiniz ancak kalıplarınızın ve tecrübelerinizin dışına çıkmanız gerekecektir. Planlar kurun ve yeni bir hedef doğrultusunda ilerlemeyi seçin.

21 Mayıs 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün önceliklerinizi daha iyi belirlemeye çalışmalısınız. Sorumlu olduğunuz işlerle ilgili bitişler, sonlanmalar gündeme gelebilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bütün burçların ağırlığını çekmenize rağmen bugün en şanslı burcusunuz. Her burçtan bir şeyler öğrenecek ve mükemmel tecrübe ile hayatınıza devam edeceksiniz

21 Mayıs 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiklerinle yeterince iletişime geçememen olası bugün. Ama bu durumun moralini bozmasına izin vermemelisin. Her zaman konuşamasan da onların desteğini her zaman yanında hissetmen gerekecek.

21 Mayıs 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilmediğiniz bir şeyi öğrenmek şu anda sizin için heyecan verici olabilir ve size ipleri kişisel olarak göstermeye istekli bir arkadaşınız olduğu için yeterince şanslı olabilirsiniz. Yine de her zaman sahip olmadığınız şeylerin daha iyi göründüğünü aklınızda bulundurmanız gerekir. Tanımadığınız insanları garip bir şekilde idealize etmek bir olasılıktır, bu yüzden herkesin tıpkı sizinki gibi hayatlarının iniş çıkışları olduğunu fark etmek için kendinizi zorlayın. Bugün imkânlarınızdan fazlasını harcamaya çalışın. Hevesli alışveriş yapan bir kalabalığın içindeyseniz bu cüzdanınız için felaket olabilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sistemi sevdiğiniz halde, bazen kurallarınızdan taviz vermek zorunda kalıyorsunuz. Bugün yakın dostlarınızla birlikte ortak bir çalışma platform sergileyeceksiniz; çevrenizde sizi etkileyecek kişileri sınayacağınız bir gün.

21 Mayıs 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

21 Mayıs 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uplifers önerisi: Malum stres biz modern dünya insanlarının hayatının bir parçası. Stres yönetimi için önerilen yöntemlerden biri de yoga. Peki yoga gerçekten de stresi yönetmekte işe yarıyor mu? Gelin hep beraber inceleyelim. “En rahatlatıcı stres yönetim yöntemi: Yoga”

21 Mayıs 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İş problemlerinizle çevrenizin huzurunu bozmak istemiyorsunuz. Yoğun temponuzu dengeleyecek yeni bir sisteme ihtiyacınız var. Karşı tarafın istekleri, sizin tarzınızla çatışma halinde olabilir. Çekişmelerden uzak kalmalısınız.

21 Mayıs 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 29" R
Ay
Balık
08° 31' 47"
Merkür
Koç
18° 23' 52"
Venüs
Boğa
04° 48' 26"
Mars
Koç
02° 06' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 47"
Satürn
Balık
16° 50' 34"
Uranüs
Boğa
22° 31' 28"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 55"
Lilith
Başak
23° 40' 50"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>