Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Dikkatli ve Titizsin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2022, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişiyle güzel aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz. Bugün birlikte daha eğleneceğiniz ortamlara girmenin etkisini göreceksin. Aşk seni daha memnun edebilir.

Bugün hayatınızın sorumluluğunu üstlenin! Ne kadar çok harekete geçerseniz o kadar uyanık, atak ve canlı hissedeceksiniz. Aniden bir kariyere başlangıç yapmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Bugün normalden daha çok çeşitliliğe ihtiyaç duyduğunuz bir gün. Başarılı ve mutlu insanlar bugün gözünüze çarpacak. Bazı şeyleri hızlı bir şekilde çözmekten çekinmeyin. Hazırsınız!

Verimli bir gün geçirmek, sıkı çalışmak seni boşa çıkarmayacak. Güzel sonuçlar alabilirsin. Bugün başlanacak yeni projeler daha iyi sonuçlanabilir. O yüzden işe koyulmanda fayda var.

Daha sağlıklı bir diyete başlamak sana kendini çok daha iyi hissettirebilir. Bugün beslenmende yapacağın değişimler uzun vadeli ve kalıcı olabilir. O yüzden bugün bu tür kararları daha rahat alabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dikkatli davranışlar sergilemen gerekebilir bugün. Bunun sebebi bir hatayı düzeltmek veya bir şeylerin kötüye gitmesini engellemek de olmayabilir. Bazen sade incelikler insanların hayatını daha da güzelleştirir, bugün sen de bunu düşünmelisin.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Birileri bir türlü çözemedikleri bir konuda yardım için size gelecekler. Akıllı ve mantıklı olduğun için bunu çözeceğini düşünüyorlar. Elinizden geleni yapın ama halledeceğinize söz vermeyin. Gezegenler sizin de sorun yaşayabileceğiniz konusunda uyarıyor.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflediğin konularda daha dikkatli ve titizlikle çalışabilir; kariyerinle ilgili büyük geçişler yaşayabilirsin. Yolunda gitmediğine inandığın konulara odaklanacaksın. Gün içerisinde bu konularla ilgilenmek için bolca vaktin de olacak. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Başak burcuysan, sevgilinden gelen mesaj kafanı karıştırabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize, çocuklarınıza ve sevdiklerinize zaman ayırabilirsiniz. Harcamalar ve ödemelerinizden arta kalan vakti bu şekilde değerlendirmek üzerinizdeki stresi atmanızı kolaylaştıracaktır. Maddi beklentilerinizi gerçekleştirecek bir bağlantı kurabilir, yeteneklerinizle kendinizden söz ettirebilirsiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konularla ilgilenmeniz gereken bir gündesiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir ve sizi strese sokabilir. Birlikte çalıştığınız kişiler kriz yaratabilir. Sinirlerinize hâkim olmanız gereken zamanlar olabilir. Gün içinde finansal yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde gizli koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya çalışın.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Şu an oldukça yorgun hissediyor olabilirsiniz. Muhtemelen gününüz binlerce olayın aynı anda gerçekleştiği bir arapsaçı şeklinde başladı. Gün boyunca da bu karışıklıkları çözmeye çalışmış olabilirsiniz. Önemli işleri halletmeyi unutmaya başladıysanız, yapacaklarınızı yazın. Çocukları okuldan almayı unutmayın mesela! Öğleden sonrası rayından çıksa da önemli aramaları yanıtlayın.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

22 Haziran 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kurallara göre oynamak bugün iyi bir fikir. Boşluklar bulmaya çalışmak veya birkaç adımı atlamak yerine, her şeyi kitabına göre yaptığınızdan emin olun! Hiç beklemediğiniz bir anda biri yöntemlerinizi inceleyebilir. Daha az uğraşmak ve zaman kazanmak adına yapacağınız şeyler, bir hata olarak karşınıza çıkabilir ve değmeyecek sonuçlara yol açabilir.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizlilikler ilginizi çekecek. Ay, Koç’ta ilerlerken, bilinçaltınızdaki düşüncelerin sizi yanlış yönlendirmesine izin verebilirsiniz. Özellikle yatırımlar konusunda akılcı davranmaya özen göstermeli, temkinli karar vermelisiniz.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün maddi konular, finans, ödemeler, borçlar, vergi miras gibi konular gündeminize gelebilir ve bazı sorunlar yaşanabilir. Çok para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Baş bölgesi rahatsızlarına, yaralanmalara ise açıksınız. Öfkenizi bugün kontrol altına almaya çalışmalısınız.

22 Haziran 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ortaklıklar konusunda beklemenizde yarar var. Bugün, bazı dostlarınızın sizden destek beklediğini görecek ve yardım etmek isteyeceksiniz. Karşı tarafın yapacağı hataların sorumluluğunu yüklenmek zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olun.

22 Haziran 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 04' 24" R
Ay
Aslan
11° 45' 31" R
Merkür
Koç
28° 23' 43"
Venüs
Boğa
18° 21' 33"
Mars
Koç
10° 32' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 16' 12"
Satürn
Balık
17° 42' 12"
Uranüs
Boğa
23° 09' 43"
Neptün
Balık
29° 17' 52"
Plüton
Kova
02° 04' 21"
Chiron
Koç
21° 25' 26"
Lilith
Başak
24° 54' 04"
True Node
Koç
14° 53' 17"
Son Güncelleme : 14/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>