Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Koruyacaksın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2022, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 70%

Zor zamanlarında hiç düşünmeden yanında olan insanın bu sefer de yanında olması seni şaşırtmamalı. Aranızdaki ilişkinin bu şekilde ilerlemesi ve gelişmesi gelecek ile ilgili planlarınızın değişmesini sağlayabilir.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

İş yükünün fazla olduğunu düşünebilirsin. Yapılması gereken işlerin altından kalkmak için arkadaşlarından yardım istemek senin için iyi olacak. Onların yardımı sayesinde üzerindeki yükü azalttığını görmek sana güç verecek.

Gün boyunca peşinde koşacağın işler enerjini oldukça tüketebilir. Sık sık yenilenmek için fırsatları iyi değerlendirmelisin. Dinlenmeyi ihmal etmemek sana büyük fayda sağlayacak. Bitki çayı içmek isteyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınla zaman geçirmek senin için önemli olabilir. Uzun zamandır görüşmediğin insanlarla bir araya gelmek güzel vakit geçirmek için yeterli olacak. Sevdiğin insanlarla tekrar bir arada olduğunu bilmek sana huzur verecek.

23 Ekim 2022, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güneş bu hafta sonu haritanızın iletişim alanına girerken, sesinizi bulacak ve dünyaya ne düşündüğünüzü bildireceksiniz. İnsanları size karşı çevirebileceğinden, çok güçlü ve zorlayıcı olmamaya dikkat edin.

23 Ekim 2022, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stres seviyeni artıran her türlü diyalog ve ortamdan kaçınıyorsun. Sevgin ve iyimserliğin ile ilgili bir durum söz konusu değil ama ikinci kişilerden dolayı huzurunu kaçırmak istemiyorsun. Sağlığın konusunda ipleri eline alman gerekecek. Ertelediğin tetkikleri yaptırmak için kolları sıvayacaksın.

23 Ekim 2022, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş ortamında bazı konuşmalardan veya kişilerden etkilenebilirsiniz. Bu da, ortama ayak uydurmak konusunda sizi zorlayabilir. Kendinizi olumsuz bir baskı altında hissetmenize neden olacak durumlardan uzak durmalısınız. Bunların başında, dürtüsel davranmaktan kaçınmak da geliyor.

23 Ekim 2022, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı çalışmalar, keyifler ve sevdiklerinizle bir arada olabileceğiniz zamanlar getiriyor. Aynı zamanda verimli de olabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla aranızda oluşabilecek iletişim kopukluklarına karşı dikkatli olun. Farklı bakış açıları arz eden konularda ani çıkışlar yapmamalısınız.

23 Ekim 2022, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlar her yaptığınıza destekten çok köstek oluyormuş gibi göründüğü için kötü hissedebilirsiniz. Kendinizi helak etmeden önce dönüp aynaya da bir bakın, yani başkalarını suçlamadan önce kendi dürüstlüğünüzü ve üretkenliğinizi de sorgulayın. Belki de otomatik olarak savunmaya geçip kendi suçunuzu başkasının üstüne atıyor olabilirsiniz.

23 Ekim 2022, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi gücendirecek bir birileri olabilir ve duygularınız konusunda daha açık olabilirsiniz, bu da hızlı bir şekilde tartışmalara neden olabilir. Bu kişiyi sözlerinizle alt etmeye çalışmak muhtemelen cezbedici olabilir, ancak daha akıllı tarafınızın sizi geride tutmasına da izin verebilirsiniz. Suçlamanın sorunu çözmesi pek olası değildir, ancak bazı savaşları bırakmayı öğrenmek ilerlemenize yardımcı olabilir.

23 Ekim 2022, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Günlerdir belirsizliğini koruyan ve aklınıza takılan konular varsa, araştırmalarınızda yoğunlaşacaksınız. Değişimlere hazırlanmalısınız.

23 Ekim 2022, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

23 Ekim 2022, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün Güneş ve Venüs Akrep burcuna geçerken, Satürn ise Durağan olacak. Satürn S günlerinde dikkatli olmalısınız çünkü verilen kararların geri dönüşü zor olabilir. Güneş ve Venüs’ün akrep burcu transiti etkisiyle; yakın çevre, kardeşler, seyahat, eğitim konuları gündeminize gelebilir ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Önceden planladığınız konuları hayata geçirebilirsiniz. Biraz çabalarsanız ve emek verirseniz bu konularda fırsatlar sizinle olacak. Ama Satürn S olduğu için; sağlık, gündelik hayat vehayatınızda sorunlar yaşanabilir. Otoriteyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. 24 Ekim itibariyle ise; Satürn S pozisyonundan çıkmış olacak.

23 Ekim 2022, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçinizden yükselen aşk duygularınızı olumlu yönde kullanarak kaygılarınızdan kurtulup, sevdiğinizle sıcak diyaloglar içine girebileceğiniz bir gün. Meslek yaşantınızda fazla iyimserliğiniz nedeniyle bazen kaybediyorsunuz, ama kazandıklarınız kaybettiklerinizden hiç de az değil. Yine de biraz kuşkucu yaklaşımlarınız, sorunlarınızı aza indirecek. Unuttuğunuz bir ödemenin günü yaklaşıyor, şimdiden para biriktirmeye başlayın. Sevdiğiniz yaşlıca birinin hastalık haberi şu günlerde kulağınıza gelebilir.

23 Ekim 2022, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 32' 08" R
Ay
Aslan
17° 36' 28" R
Merkür
Koç
28° 58' 04"
Venüs
Boğa
18° 56' 56"
Mars
Koç
10° 54' 39"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 59"
Satürn
Balık
17° 44' 15"
Uranüs
Boğa
23° 11' 23"
Neptün
Balık
29° 18' 35"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 26' 55"
Lilith
Başak
24° 57' 16"
True Node
Koç
14° 52' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>