Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinize o kadar da garanti gözle bakmamalısınız. Sevgiliniz, onu yeterince kıskanmadığınızı düşünüp bunun altında bir sevgi eksilmesi arıyor. Bu rahatlığınızın ilişkinize duyduğunuz güvenden kaynaklanıyor.

Mesleğinizi çok seviyorsunuz. Ama işlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, başka bir alanda şans aramayı bile düşünüyorsunuz. Bu duygularla da sabah isteksiz gidiyor, akşam koşarak geliyorsunuz.

Genel ekonomik durum kazancınızı bir yerde sınırladı. İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ama bunu gerçekleştirmek için de yine paraya gereksinmeniz olacak.

Sevdiğiniz bir akraba ilişkinizle uzun zamandır sürdürdüğünüz işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir. Endişelerinizde haklı görünüyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı. Akşam sevineceğiniz konuklarınız olabilir. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine yol açıyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 03:35 Ay-Venüs ve saat 18:53 Ay-Mars görünümü, size çekicilik ve cazibe kazandırıyor. Olayları insanları mantıklı bir şekilde ve derinlemesine gözden geçirebilirsiniz. Saat 20:22 Ay-Neptün olumlu görünümü, endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem verecek ve ideallerinize sahip çıkabileceksiniz. İlişki problemlerinizi içinize atmak yerine, bunları ılımlı bir şekilde çözümlemek isteyebilirsiniz. Gün boyu, bir yıldız gibi parlamanız dileğimle,

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinde sıçramalara destek olabilecek kişilerle bir araya gelebilirsin. Ailen sana bu konuda yardımcı olabilir.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yer değişikliği, ,taşınma ya da biriyle ev paylaşımı gibi durumlar söz konusu olabilir.Duygusal belirsizllikleriniz yüzünden sonradan pişman olacağınız şeyler yapmayın.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olumlu haberler ve destekleyici koşullar içindesiniz. Eğitsel uğraşlar ve ziyaretler olabilir.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembellik yapmak istiyorsunuz, eliniz hiç bir işe gitmiyor. İşin içinden çıkamadığınız sorunlar sizi azda olsa melankolik bir yapıya sokuyor.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi derin konulara harcayabilirsiniz. Yakın çevreniz veya akrabalarınızın hayatıyla ilgili konular gündeminizi meşgul ederken her şeyi sorgulamanız sizi farklı bir ruh haline sokabilir.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün keskin bir kılıç gibi etkili düşüncelere sahipsiniz. Hepsini somutlaştırıp kolayca dile dökebilirsiniz. Herkes sizden çekinir. Farklı fikirlerin mantıklı açıklamasını sizden daha iyi başka kimse yapamaz. Duygusal hayatınızdaki dalgalanmaların üzerinizde bıraktığı etkiyi derinden kavrarsınız. Artık aşka farklı gözlerle bakarsınız.

23 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk ile işi birbirine karıştırıyorsunuz. Bu da işinizi tehlikeye sokabilir. Herkese mavi boncuk veriyorsunuz. Çapkınlıktan vazgeçip daha kalıcı ilişkilere yönelmelisiniz. Her an çok iyi anlaşabileceğiniz bir kişiye rastlayabilirsiniz. Hatta yeni bir yaşam kurabilirsiniz.

23 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 32' 14" R
Ay
Akrep
07° 16' 43" R
Merkür
Koç
16° 03' 06"
Venüs
Koç
23° 32' 14"
Mars
Balık
25° 02' 60"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 05"
Satürn
Balık
16° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 00' 16"
Neptün
Balık
28° 43' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 47"
Lilith
Başak
22° 39' 57"
True Node
Koç
15° 37' 54"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>