Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sessizliğini Koruyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 20%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

Bugün finansal anlamda düşündüğünüzden çok daha zekisiniz. Harcamalarınızı dengeleme ve her ay kredi kartı faturalarınızı ödemeniz konusunda pek istekli olmasanız olmasanız da, öz kaynaklar ve mal mülk gibi büyük çapta bir gelir yakalayabilirsiniz. Gerçekten ne kadar iyi olduğunuzun farkında mısınız? Artık kaybetme yok, tüm işaretler sizin şampiyon olduğunuzu gösteriyor.

Dalgalanan ruh hallerine çok da takılmamalısın. Hayatındaki daha büyük ve önemli eğilimlere ve gerçekleşen olumlu şeylere bak. Bardağın dolu tarafını gör ve dünyaya gelmenin bir sebebi olduğunu hatırla. Kendinle ve içinde yaşadığın dünyayla uyumlu ve barışık kalarak seni dünyaya getiren anneni onurlandır. Hareketsizliğinde bile büyük bir güç var!Öyleyse bütün sessizlik anlarını yaşa!İçten içe güçlendiğinizi hissedebilirsiniz ve bu da kişiliğinizin görünen ve gizli yönlerini uzlaştırmanıza yardımcı olabilir. Bütün birlikleriniz ortak bir cephede toplanmış ve hedeflerinize doğru uygun adım yürüyormuş gibi gelebilir. Bu kadar yüksek ivmeyle hareket ederken sakın durulmayın. Harekete geçirdiğiniz şeylerin zaman içinde çığ gibi büyüdüğünü göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sanki tüm dünyayı ele geçirebilirmişsiniz gibi hissettiğiniz o günlerden biri olabilir bugün. Ulaşmak istediğiniz şeyi elde etmek için ne gerekiyorsa yapmaya istekli, güçlü ve kararlı hissediyorsunuz. Bu aralar bir hedefe ulaşılabilir, arzular gerçekleştirilebilir ya da belki de talih yüzünüze gülebilir. Bugün yeni biraramanın, zam istemenin veya en sevdiğiniz projelerden birinde başarı elde etmenin tam zamanı.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler, ortaklıklar gündeminizde. Hayatınızdaki bazı kişilerden sürpriz, beklenmedik tavırlar görebilirsiniz. Bazı ilişkilerde küslük veya barışma durumları ortaya çıkabilir. Geçmişteki bir kişiden dönüş alabilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını doğru ifade etmekte zorlanabilirsin. Yanlış anlaşılmalara yer vermemek için çevrende gelişen olaylara karşı sessizliğini koruyabilirsin. Yakın bir dostun seni yemeğe davet edebilir. Onun bu teklifini geri çevirmiyorsun. Yaşadığın bel ağrılarını atlatıyorsun. Fiziksel olarak formun yerinde.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alıngan duygularınız sizleri yorabilir. Hassas olduğunuz konularda partnerinizi uyarırsanız üzülmenize engel olabilir. Takıntılı yaklaşımınız gündelik yaşantınızı zora sokuyor olabilir. Üstesinden gelemeyeceğinizi düşünüyorsanız psikolojik destek almayı denemelisiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar olabilir. Karşınızdakini daha iyi dinlemeniz gereken bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda detaylarla uğraşabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyabileceğiniz zamanlar var. İkili ilişkilerinizde sabırlı olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde net göremediğiniz olaylar kafanızı karıştırabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi kaynaklarınızın genişlediği, kendinizi bolluk içerisinde hissettiğiniz günlere adım atıyorsunuz. Daha kolay çalışabileceğiniz ve rahat çalışma ortamınız da gerçekleşecek.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı bir gün sizi bekliyor. Danışmanlık almak, uzman kişilerin fikir ve görüşlerine başvurmak için uygun bir gün olabilir. Yalnız kalmak istemeyebilirsiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir başlangıç yaptınız. Artık geçmişi düşünmek veya analiz etmek için çok fazla zaman harcamayın. Kimse mükemmel değildir. Bu fikre teslim olduğunuzda, ne kadar iyi işler yaptığınızı göreceksiniz.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati ikili ilişkilerinize dikkat çekiyor.Akşam saatlerinde etkili olacak Ay - Neptün kavuşumunu partnerinizle derin paylaşımlarda bulunmak için değerlendirebilirsiniz. Yakın ilişkilerinizde karşı tarafın niyetini anlamakta güçlük çekebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar evlilik hayatınızda veortaklıklarınızda problemler yaşamanıza sebep olabilir.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün, eski partneriniz ile geçirdiğiniz güzel anılar aklınıza gelebilir. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan yardım isteyin. Kendinize ve ailenize daha fazla vakit ayırmaya çalışın.

23 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşırı iyimser bir gününüzdesiniz. Bu iyimserliğiniz ilişkinize de yansıyacak. İyimserliğiniz işinize de yansıyacağından tatsız konuları fazla büyütmeyeceksiniz. Parasal açıdan yapacağınız değişiklikler ve yenilikler, işinizde de hedeflerinize daha rahat erişmenize yardımcı olacak. Ama bu arada doğabilecek başka fırsatları da göz ardı etmeyin. Sağlık alanında biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kimi zaman yaşadığınız stres ve sıkıntı sizi kabul edilemeyecek kadar güçsüz bırakabilir

23 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 01' 22" R
Ay
Oğlak
05° 53' 03"
Merkür
Koç
16° 25' 42"
Venüs
Koç
29° 13' 13"
Mars
Balık
28° 36' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 14"
Satürn
Balık
16° 26' 49"
Uranüs
Boğa
22° 15' 53"
Neptün
Balık
28° 51' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 38"
Lilith
Başak
23° 10' 39"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>