Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Maddi Olarak Güçleniyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2020, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Sevgilinizden geçici bir süreliğine ayrılmanız, biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Kendinizi sizi ilgilendiren projelerle meşgul edin ve yalnız değilsiniz. Kendinizi bunlarla uğraşamayacak kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Dışarı çıkıp egzersiz yapmak iyi bir fikir olabilir. Uzun bir yürüyüşe çıkın ya da bir aerobik dersine katılın. Sevdiğiniz şeylere odaklanıp kendinizi aktif tutmaya çalışmak, kafanızı rahatlatacak!

İşinizde mükemmel olmalısınız. Başak, kariyerini ve yaşamını kontrol altına almaktan daha fazla bir şeyden hoşlanıyor olamaz! Bugün, bazı görevleri yerine getirirken ya da müşterileriniz ve meslektaşlarınızla konuşurken güçlü bir başarı hissine sahip olacaksınız. Bilgili ve güvenilir olduğunuzu kanıtlayacaksınız ve bu iyi bir şey. Gelecekte ilerlemenize yardımcı olacak güçlü birini etkileyebilirsiniz.

Bugün kendinizi derin ve yoğun ve düşüncelere dalmış olarak bulabilirsiniz. Muhtemelen endişelendiğiniz belli bir konu veya mesela yok, ancak çok sayıda geniş bilgi kafanızı kurcalıyor ve beyniniz normalden daha fazla çalışıyor. Tipik bir davranış gibi bunları kafanızdan atmayın. Onun yerine, düşüncelerinizi yazın, sonrasında işinize yarayabilir.

Romantik partnerinin söyleyeceği bir şey seni şaşırtacak. Büyük çaplı bir tartışma yaşamayacaksın fakat yine de bugünün keskin sözler ve kırıcı ifadeler içerebileceğini unutma. Eğer bunları kişisel algılarsan modunun negatife dönüp enerjinin çekildiğini göreceksin. Kendini kötü ve kaba yorumlardan koruman gereken bir gün.Bugün incecik bir buz tabakası üzerinde yürüyeceksiniz bu yüzden dinleyenler pek ilgili olmayacağından çok fazla konuşmayın. Aslında bugün, kendi ön yargılarınızla savaşmak için ideal bir gün. Elbette bu her zaman hoşa giden bir yüzleşme değil, fakat son zamanlarda insanlıktan uzak deneyimler yaşadığınız için gerçeklik algınızı biraz değiştirmenin uygun olacağını düşünebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güven duyma, güvende olma ihtiyacınız artabilir. Hobileriniz üzerinde detaylı çalışmalar yapabilirsiniz. Çocuklarla ilgili sorumluluklar ve görevler ön planda olabilir. Finansal konularda risklere dikkat.

17 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın doğru yatırımlar dolgun miktarda paralar kazanmanı sağlayabilir. Çabalarının karşılığını somut bir şekilde almak seni mutlu ediyor. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Başak burcuysan ayrı eve çıkmak için plan yapabilirsin. Ev ilanlarını kontrol ediyorsun. Sağlığının bozulduğunu duyduğun bir arkadaşına yardım elini uzatabilirsin.

17 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızda yeni bir karar almak istiyorsanız bugün şanslı gününüzde olabilirsiniz. Geleceği planlarken seçimlerinizi netleştirmeniz emin adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. Yeni biryeni bir aşk yeni bir şehir siz yeter ki hayatınızı yeniliklere açın hepsi sizlerin olacaktır.

17 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal konularda oldukça şanslı olduğunuz bir dönemdesiniz. Eğer yalnız iseniz sezgileriniz ile doğru kişiyi hayatınıza davet edebilirsiniz.

17 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

17 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer başarabilirseniz bugün arkadaşlarınızla takılmak için harika bir gün. Hepinizin hayatında bazı yeni gelişmeler var ve bunları birbirinizle paylaşmak için sabırsızlanıyorsunuz!

17 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Yay burcunda seyahat etmeye devam edecek.Günün genelinde eviniz ve ailenizle ilgili konular ön planda olacaktır. 10:54 ile 19:34 arasında Ay'ın boşlukta seyahat edecek olan Ay, işlerinizin yavaş ilerlemesine sebep olabilir. Önemli işlerinizi sabahın erken saatlerinde halletmeye çalışın. Ay'ın 19:34 itibariyle Oğlak burcuna girişi aşk, hobiler ve romantizm konularını ön plana taşıyor. Önümüzdeki birkaç günde çocuklarınıza yönelik sorumluluklarınız artabilir.

17 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

17 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başarıya ulaşmak için belirgin bir model kurun. Siz rahat ve işinizden eminsiniz. Ayrıca, çalışmaktan ve iyi tanımlanmış bir gündeme sahip olmaktan zevk alıyorsunuz. Hayatınız sorunsuz gitmektedir. İşbirliği kolay olacak, çünkü siz kendi kendinizi tatmin etmek yerine, işi başarmanın zevkini çıkarıyorsunuz.

17 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni biriyle tanışmış olmanıza rağmen, ilişkiniz geçmiştekiler gibi görünüyor. Bu duyguları sona erdirmek için eski alışkanlıklarınızdan kurtulmalısınız. Mutluluğunun anahtarı sizde; olumlu düşünün. Sizden daha deneyimli birinin yaptığısize teklif edilebilir. Bunun hem bir sınav, hem de bir fırsat olduğunu kabul edin. Tereddüt etmeyin, altından kalkmayı başaracaksınız. Parasal konulardaki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

17 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 20' 37" R
Ay
Koç
22° 30' 07" R
Merkür
Koç
20° 28' 12"
Venüs
Boğa
08° 31' 01"
Mars
Koç
04° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 34"
Uranüs
Boğa
22° 41' 53"
Neptün
Balık
29° 05' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 53"
Lilith
Başak
24° 00' 52"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:27

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>