Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 100%

Yaratıcı sanatları içeren tam veya yarı zamanlı bir kariyer peşinde misiniz? Eğer öyleyse, yaklaşmakta olan bir başarının haberini bugün alabilirsiniz. Bu sizin için çok sevindirici bir gün olabilir. Arkadaşlarınız sizi arayabilir ya datebrik etmeye gelebilir ve aklınızda yeni projeler için fikirler olabilir. Kendinizi ve bir arkadaşınızı veya sevgiliniz bu akşam yemeğe çıkarın. Bunu hakediyorsunuz!

Bir hayal veya içgörü size uzun vadeli hedeflerinizden birini sorgulatabilir. Belki de daha çok hoşunuza gidecek başka bir hedef belirlediniz ve eskisinin çalışabilirliğinden şüphe etmeye başlamış olabilirsiniz. Ancak, bugün muhtemelen herhangi bir tür karar vermek için iyi bir gün değil. Düşünceleriniz genelde olduğu kadar rasyonel olmayabilir. Seçeneklerinizi yazın, sonra bir veya iki gün içinde geri dönün.

Bugün kendinizi, özellikle görsel sanatlarla ilgili konularda sanatsal hissedebilirsiniz. Belki de tarihteki büyük ustalardan ilham alarak fazlasıyla engin fikirler üretebilirsiniz. Bir konsere veya tiyatroya gitmek ya da bir sanat galerisinde gezinmek için harika bir gün! Düşündüklerinizi not etmeye çalışın çünkü sonrasında hatırlamak isteyeceksiniz. İyi eğlenceler!

Bütün gün güzel geçeceğe benziyor; her ne kadar küçük gerilimler havada dolaşsa da. Yine de, profesyonel çabalarınla güzel sonuçlar elde edebilirsin. İlginç fikirler sundun ve belki de bir şeyler organize ettin. Bugün, bir başarı bekleyebilirsin. Sonuç olarak, kendine olan güvenin oldukça artıyor olacak!Bugün çok hızlı geçecek ki bu iyi bir şey; zira oldukça yoğun bir gün olması muhtemel. Günün enerjileri insanların duygularını güçlendireceği için duygusal yaşamlarının dengesiz olduğu herhangi bir tarafı bugün açığa çıkabilir. İnsanlar bir süredir içinde öfke ve gözyaşı biriktirdiyse, bugün o duyguların dökülmesine hazır olun. Bütün bu duygusal ifadeler herkesin delirdiği anlamına gelmiyor. Aslına bakarsanız içerdeki kirli havadan arınıp temiz havayla dolmanın tam zamanı!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Egon son zamanlarda oldukça kuvvetli gibi ve özgüven patlaması yaşıyor olabilirsin. Bugün birdenbire agresif ve dikkafalı, senin görüşlerinle uyuşmayan fikirlere sahip biri karşına çıkabilir ve bu egon tehdit altında kalabilir. Bugün insanlarla uğraşmak sana çok zor gelecek gibi duruyor; belki genel olarak kafalarının karışık olması yüzündendir.

15 Kasım 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde Yeni Ay gerçekleşiyor. Bazı kişilerle bugünlerde açık konuşmalar yapabilir, yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Abartılı risklerden, yakıcı cesaretten ve gözü karalıktan kaçınma zamanı.

15 Kasım 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranış kalıpların konusunda çevrendeki kişilerden seni düşüren tepkiler alabilirsin. Ailesi ile birlikte yaşayan bir Başak burcuysan onlara karşı olan sorumluluklarına her zaman öncelik veriyorsun. Bu davranışların akrabaların tarafından taktir görebilir. Yakın bir arkadaşının aldığı ev için bir hediye satın almak istiyorsun.

15 Kasım 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahat planları yaparken beklenmedik aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Tarihi değiştirmek gerekebilir. Sonucu olumsuz gibi görünse de o an istediğinizin olmaması sizlerin hayrına olacaktır. En uygun zamanda planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. 

15 Kasım 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Akrep burcundaki yeniay yeni haberler, ziyaretler ve çevresel değişim getirmekte. Düşüncelerinizi daha iyi anlatabilirsiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kesin çizgilerinizi belli etmeniz dışardan anlayışla karşılanacaktır. Kariyer bağlamında da aynı durum söz konusu olacak net duruş hayatınıza belirginlik getirecektir.

15 Kasım 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal olarak gel gitler yaşayabilir, içsel dengenizi sağlamakta geçici olarak zorluk yaşayabilirsiniz. Esasen bu dolunay sizi bir adım öteye taşıyacak ve özellikle ikili ilişkilerinizle ilgili pozitif gelişmeler yaşamınıza destek olacak nitelikte. Dolunay zamanında iletişim konusunda beklediklerinizi elde edebilecek, beklediğiniz haberleri alabilecek, yenibağlantıları geliştirebilecek ve ilişkilerinizdeki sorunlara daha kolay çözüm yolu sağlayabileceksiniz.

15 Kasım 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tüm dünya size karşı geliyormuş gibi gelse bile, bugün en az bir kişi sizin tarafınızda. Onu bulabilir ve sizinle çalışmasını sağlayabilirseniz, ikiniz de durdurulamaz güçte olacaksınız!

15 Kasım 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Akrep burcunda bir Yeni Ay meydana gelecek.Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve komşularınızla ilgili konuların önem kazandığı bir döneme giriyorsunuz. Yakın çevrenizle ilişkileriniz alacağınız kararlarda ön planda olacaktır. Önümüzdeki 10 - 15 günü size keyif verecek kısa süreli seyahatler planlamak için değerlendirebilirsiniz. Kişisel gelişiminize yardımcı olacak eğitimlere ve seminerlere vakit ayırın.

15 Kasım 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

15 Kasım 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşka olan inancınızı kaybetmeyin ve hayata olumlu bakın. Hedeflerinizdeki noktaya ulaşabilmeniz için daha çok çalışmanız gerekiyor. Çevrenizdeki insanlar sizinle vakit geçirmekten keyif alıyor.

15 Kasım 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşamınıza girecek yeni bir insan sizi hayli etkileyecek. Geçmişi yargılamayı bıraktığınız taktirde ilişkiniz hoş bir duygusal birlikteliğe dönebilir. Yaşadığınız duygusal bunalımdan bu kişi sayesinde çabuk kurtulacaksınız. Önümüzdeki günlerdeyaşamınızda aşırı yoğunluklar olabilir. Şimdiden enerji toplamaya bakın. Paranın kıymetini anladığınızı düşünüyorsunuz, ama bu kadarı yeterli değil. Hala çok savurgansınız. Endişeli duyguların sağlığınızı olumsuz etkileyebileceğini unutmayın

15 Kasım 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 52' 44" R
Ay
Koç
00° 18' 00"
Merkür
Koç
19° 21' 34"
Venüs
Boğa
06° 39' 18"
Mars
Koç
03° 15' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 53"
Satürn
Balık
16° 58' 07"
Uranüs
Boğa
22° 36' 38"
Neptün
Balık
29° 02' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 54"
Lilith
Başak
23° 50' 49"
True Node
Koç
15° 24' 12"
Son Güncelleme : 05/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>