Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Duyarlılığın Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 80%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Bugün tüm enerjinizi insan psikolojisi alanına adayın. Fikirlerinizi kabul ettirmek için ideal bir gün. Müşterileriniz ya da yardıma ihtiyaç duyan çalışma arkadaşlarınız üzerindeki çabalarınıza odaklanın. Orijinalliğinize inanıyorsanız, kabul ettirmek girişimleriniz sonuç verecektir. Aslında, sizi keşfedilmemiş ve heyecan verici bir alana yönlendirecek, enerjik bir adamla tanışabilirsiniz.

Semtinizdeki telefon şebekesiyle ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? Trafik kontrolden çıkmış durumda mı? Belki de bugün evde kalıp telefonda arkadaşlarınızla sohbet etmek en iyisidir. Uzaklardan biri size telefon edebilir fakat bu kişi muhtemelen size sonra ulaşmaya çalışacak. Rahatlayın, kendinize bir sıcak çikolata yapın ve sessizliğin tadını çıkarın. Biraz sessizlik size iyi gelecek!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Bugün paranormal olaylara ilginiz artabilir. Bu konudaki kitaplar dikkatinizi çekebilir, bu yüzden muhtemelen tüm günü bu konuda bir şeyler geçirmek isteyeceksiniz. Kitaplarda bahsi geçen bazı kavramlar size bile aşırı garip gelebilir fakat bu yüzden üstlerini çizmeyin. Her yeni gün yeni bir gariplikle karşılaştığımız bu çağda önemli olan şey açık fikirli olmaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok hızlı geçecek ki bu iyi bir şey; zira oldukça yoğun bir gün olması muhtemel. Günün enerjileri insanların duygularını güçlendireceği için duygusal yaşamlarının dengesiz olduğu herhangi bir tarafı bugün açığa çıkabilir. İnsanlar bir süredir içinde öfke ve gözyaşı biriktirdiyse, bugün o duyguların dökülmesine hazır olun. Bütün bu duygusal ifadeler herkesin delirdiği anlamına gelmiyor. Aslına bakarsanız içerdeki kirli havadan arınıp temiz havayla dolmanın tam zamanı!

16 Kasım 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hareketli bir gün geçirebilir, farklı pek çok işle ilgilenebilirsiniz. Evle ilgili harcamalar yapabilir, ev işleriyle meşgul olabilirsiniz. Aile içinde maddi yardımlaşmalar öne çıkabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Toplumsal olayları daha yakından takip ediyorsun. Yardım kurumlarına belli miktarda bağış yapabilirsin. Arkadaşların arasında sevilen biri olmaktan hoşnutsun. Alışveriş için yaptığın birikimi kullanıyorsun. Yeni aldığın giysi ve bakım ürünlerini arkadaşlarında beğeniyor. Onlara marka konusunda önerilerde bulunabilirsin.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Alıngan duygularınız sizleri yorabilir. Hassas olduğunuz konularda partnerinizi uyarırsanız üzülmenize engel olabilir. Takıntılı yaklaşımınız gündelik yaşantınızı zora sokuyor olabilir. Üstesinden gelemeyeceğinizi düşünüyorsanız psikolojik destek almayı denemelisiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili konulara dikkat etmenizde fayda var. Geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Güven içinde olduğunuzu hissettiğiniz yerlerde olmak isteyebilirsiniz. Parasal konularınızda dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal kararlar vermekten çekinmelisiniz. İlerleyen saatlerde ailenizle ilgili daha akıcı koşullar söz konusu.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duru ve dürüst duruşunuz onun sevgisini kazanıyorken siz de ona olan sevginizi sevgisi ile arttırabilirsiniz. Mükemmel uyumun yaşanacağı bugünlerde aşk odaklı olabilir.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Evde olmak, ailenize yakın olmak, aile bireyleriyle iletişim kurmak, evinizle ilgilenmek bugün size kolay gelebilir. Zira bu şekilde kendinizi ruhen iyi hissedebilirsiniz. Mutfak ve beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi sizinkinden daha iyi birçıkarabileceğini düşünüyorsa, belki de yolu göstermeye çalışmalı. Bu o kadar da kötü bir fikir olmayabilir, kontrolü ona bırakabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati ev ve aile konularını gündeme taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Venüs ile Jüpiter arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gereken bir güne işaret ediyor. Hobilerinize, çocuklarınıza veya partnerinize yönelik yüklü bir harcama yapmak durumunda kalabilirsiniz.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz biraz alıngan olabilir. Bakiyenizi daha sık kontrol edin ve gereksiz harcamalara girmeyin. Bugünkü bütün planlarınızı iptal edin ve kendinizi şımartacak bir şeyler yapın.

16 Kasım 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizde her gün bir yenilik keşfetmeniz sizi çok heyecanlandırıyor. Beraberliğiniz her geçen gün biraz daha kendini tazeliyor ve yeniliyor. İşteki yoğunluk bunalmanıza yol açabilir. Bu yoğun tempoyu sizinle paylaşmaya hazırarkadaşlarınız var. Hep birlikte üstesinden gelebilirsiniz. Para sorunları yaşamasanız da, bu konudaki bazı dengesiz harcamalar yakında sizi sıkıntıya sokabilir. Sağlığınıza dikkat. Özellikle sırt ağrılarında şikayeti olanlar hemen bir tedbir almalılar.

16 Kasım 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 51' 17" R
Ay
Koç
15° 04' 38"
Merkür
Koç
20° 05' 02"
Venüs
Boğa
07° 53' 43"
Mars
Koç
04° 02' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 04"
Satürn
Balık
17° 03' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 08"
Neptün
Balık
29° 04' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 13"
Lilith
Başak
23° 57' 31"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>