Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlişkine Olan İnancın Artıyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Kasım 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 90%

Hiçbir şey sizin istediğiniz gibi gitmiyor. Akılcı zihniniz size her şeyin yerinde ve yolunda olduğunu ve planlarınıza devam etmek için hiç bir engelinizin olmadığını söylüyor. Ancak içinizden bir ses, bunun tam aksini iddia ediyor. Planlarınızda bir şekilde kusurlar olduğunu düşünebilir veya kalbinizde diğerlerinden saklayarak görmezden gelmeye çalıştığınız fakat herkese söylemeniz gereken bir acı olabilir.

Birisine öğretmenlik yapabilirsiniz. Kendinizi başkalarına rehberlik edebileceğiniz bir durumda bulabilirsiniz. Belki de deneyimleriniz, diğer insanların eksik olduğu konulara bilinçli bir bakış açısı sunabilir. Tecrübeleriniz hakkında konuşabilir ve uzmanlığınızı paylaşabilirsiniz. Ya da bir şeyle uğraşmakta olan bir arkadaşınıza koçluk yapabilirsin. Belki de hayatlarında bir meseleyi ya da yeni bir oyun planı yapmaları için onlara yardımcı olabilirsiniz.

Bugün hedeflerinize yaklaşma konusunda size ilham gelmiş olabilir. Belki de, artık bazı yeni şirketlere vermek üzere özgeçmişlerinizi hazırlayabilirsiniz.Ya da, çekici bir arkadaşınızla bir öğle yemeği ayarlayıp sosyalleşebilirsiniz. Kesinlikle bir şeyleri değiştirmeye ve heyecan verici şeyler başarmaya hazırsınız. Bu motivasyon patlamasının tadını çıkarın!

Sabretmeyi öğrenmek için doğru gündeyiz. İnsanlar inatçı egolarını gösteriyor ve etrafta kuvvetli bir enerji dolaşıyor. Bu da seni çatışmalara ve tartışmalara götürebilir. Sinirini kontrol altında tutmaya çalış. Kavganın stresini kaldırmaya değecek bir şey olmadığı konusunda kendini ikna et. Biraz mesafeli durursan insanların modlarından da etkilenmemiş olursun.Yoğun bir telefon görüşmesi, belki de yardım için ince bir şekilde gizlenmiş bir çığlık, bugün akraba veya yakın bir dosttan gelebilir. İhtiyaç duyduğu zamana yardımcı olmak için normalden daha güçlü bir donanıma sahip olursunuz, ancak objektif kalmaya çalışın. Kişi durumu abartıyor olabilir veya gerçek doğası hakkında kafa karıştırıcı olabilir. Aslında, bugün iletişim tamamen kafa karıştırıcı olabilir. Korkuları gerçeklikten ayırmak zor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen insanlar siz #burç adı# burçlarını, ilişkilerde nezaketten yoksun taraf olmakla itham edebiliyor ama yine de gezegenlerin mevcut konumu, bugün daha hassas olmanızı sağlayacak. Birden çevrenizdekilere kulak vermek için daha fazla vaktiniz ve sabrınız olduğunu fark edeceksiniz. Bu doğru olsun ya da olmasın, artık o kadar da benmerkezli olmadığınızı hissedeceksiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün tüm gün Ay boşlukta ilerliyor. Gün boyu düzen ve kontrol öne çıkabilir. İşlerinizi tamamlayarak rahatlayabilir, gün boyu kendi düşünceleriniz ve planlarınızla hareket edebilirsiniz. Fikirlerinizde inatçı olmak, sabitlik günü daha zorlu geçirmeye neden olabilir. Kardeşler, yakın çevre ve çalışma arkadaşları öne çıkabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatındaki bazı işlerin yoluna girmesi aklını rahatlatıyor. Aile üyelerine hissi olarak daha yoğun bağlanıyorsun. İlişkisi olan bir Başak burcuysan yaşanan dalgalanmaları yatıştırıyorsun. Sahip olduğun ilişkine duyduğun inancın artabilir. İş yerinde çalışkanlığından faydalanmaya çalışanlar olabilir.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün zamanı daha kaliteli hale getirebilmek için uygun bir gündesiniz. Sizi geliştiren yeteneklerinizin üzerine giderek bugün yeni bir başlangıç yapabilir ya da yeni bir hobi edinebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bazı sorunlar ya da meşguliyetler söz konusu olabilir. Duygusal konularda, sağlıkla ilgili konularda ciddi düşünebilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi dengeleriniz kontrolsüz bir harcamanız sonucu biraz bozulabilir. Bugünlerde aldıklarınıza ve verdiklerinize çok dikkat etmelisiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte söz ve konuşmalarınızla cazibe merkezi olabileceğiniz, dikkat çekebileceğiniz bir döneme girebilirsiniz. Yapacağınız gezi ve kısa yolculuklardan keyif alabilirsiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlık, farklı insanlar için farklı şeyler ifade edebilir. Bu yüzden yeni bir arkadaşlık konusunda çok fazla varsayımda bulunmadığınızan emin olun.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gün boyunca işlerimizi tamamlamakta, odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde Venüs Akrep burcuna geçiyor. 18 Aralık tarihine kadar evin içindeki ilişkileri güzelleştirme şansınız olacak. Elbette özellikle para ve kaynaklar konusunda paylaşım esası

21 Kasım 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yüksek bir zeka seviyen ve güçlü bir incelik anlayışın var ve senin seviyende olmayan insanlara karşı sabrını kolay kolay yitirmiyorsun. Bugün hal ve tavır açısından eksik birisiyle tanışabilirsin. Onları yargılamak veya sabır göstermemek yerine, yardım etmeyi dene. Bu kişiler, senin tavırlarından bir şeyler öğrenebilsin diye lider rolü üstlenebilirsin örneğin. Ya da bu insanları doğru yola sokacak birkaç öneride bulunmayı deneyebilirsin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha açık ve dürüst olmaya çalışın. Çok üretken bir insan olduğunuz için ortaya harika çalışmalar çıkarıyorsunuz. Kafanızı karıştıran şeylerden bir an önce kurtulmaya özen gösterin.

21 Kasım 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmamalısınız. İşinizle ilgili biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret veren arkadaşlarınızın görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Maddi anlamda umduğunuz hedeflere ulaşamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

21 Kasım 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>