Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Olası Problemler Engelleniyor Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Kasım 2020, Perşembe

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Kişilerarası ilişkiler beklenmedik bir şekilde üst seviyede. Eski arkadaşlarınızı unutup yeni insanlarla yeni ilişkiler kurmaya başladınız. Adımlarınıza dikkat edin. Yakınlarınız sizi kıskanıyor olabilir. İlginiz ve sevginiz onlar için önemli. Önceliklerinizin doğru olduğundan emin olun. Unutmayın ki aile öncelik sıralamasında hep en ön sıradadır. Hayatınızdaki önemli kişilere karşı dürüst ve sadık olun.

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Bugün kafanızda parasal endişeler olabilir. Beklediğiniz bir kontrol henüz gerçekleşmemiş olabilir. Belki yürüttüğünüz bir projeyi bitirmek düşündüğünüzden daha fazla zaman alabilir bu da maddi olarak biraz ertleme yaşayacağınız anlamına gelebilir. Fakat adı üstünde "erteleme". Sabırlı olun ve artık daha fazla endişelenmeyin!

Büyük olasılıkla, dikkatli olmamanın bedeli olarak oldukça duygusal dramaların içinde kendini bulacaksın. Sakin ve kendine hakim olmak ve öyle kalmalısın. Rahatlayıp yalnız kalabileceğin bir yer bul. Enerjin güzel evet, ama böyle bir günde daha ketum ve gösterişsiz olabilirsin. Çevrendekilerle iyi geçin.Bugün aklınız bazı duygular ve sezgiler tarafından oldukça etkilenecek, bu yüzden insanlarla daha iyi bir iletişim kurabileceksiniz. Kendi kendilerine farkına varmalarından önce neyi duymaya ihtiyaçları olduğunu sezebileceksiniz. Bu yetiyi pek çok şeyde kullanabilirsiniz, yazı yazma yeteceğiniz üzerinde kullanabilir ya da eğer bir şeyler icra ediyorsanız, konuşma yetinizi, rol yapma yetinizi ya da öğretme yetinizi bu sayede geliştirebilirsiniz. Tadını çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dikkat çekmek istediğiniz, tutkularınızın güçlü olduğu bir gün olabilir. İçinizden en güzel giysilerinizi giyip sofistike imajınızı vitrinde sergilemek gelebilir. Daima kendinize özgü bir stil anlayışınız olmuştur ve bugün kendinizi ortaya koyma biçiminizle insanların beğenisini toplayabilirsiniz. O eski moda cazibenizi kullanarak flört etmek eğlenceli olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevindirici haberler, sevindirici gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İyi-kötü, pozitif-negatif durumlar bir arada olabilir. Elinizdekilere ve başarılarınıza odaklanmalı, olumsuzluklara takılarak gününüzü karamsarlıkla geçirmemelisiniz. Detaycı planlamalarınız, araştırmalarınız sağlam sonuçlar getirebilir. Sorgulama ve araştırma artıyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özellikle spor ile ilgili faaliyetlerini artırıyorsun. Fiziksel açıdan kendine dikkat etmelisin. Evli bir Başak burcuysan eşinle arandaki güven bağının güçlü olması olası problemlerin önüne geçiyor. Uzun süredir görüşmediğin bir aile dostun ile tekrar bir araya gelebilirsin. Ondan öğrendiğin yeni bilgiler seni şaşırtabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevginin ve özlemin artacağı bir gün olabilir sizler için. Bugün yalnızlığın değil sevgiyi yaşama isteğinizin üstünde düşünmeli ve o adımı atmalısınız. İlişkilerde kendinizi yalnız hissediyor olabilirsiniz ama bunu davranışlarınıza yansıtmak yerine konuşabilirsiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İdealist yönünüzün bir süredir sizinle gelmesinden ötürü aşk konularına mesafe koymuş olsanız da partneriniz sizden artık ilgi bekleyebilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve tutkuların üzerinizdeki etkilerini yoğun şekilde hissedebilirsiniz. Duygularınızı özgün ve yaratıcı şekilde ifade edip, gösterebilirsiniz. Sevdiklerinizle ilgili konuların üzerinizde derin etkileri olabilir.

19 Kasım 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantizm söz konusu olduğunda bambaşka bir insana dönüşüyorsunuz. Başkalarına karşı ördüğünüz duvarlar sevdiğiniz kişinin yanında yerle bir oluyor. Farklı bir yönünüzü keşfediyor gibisiniz.

19 Kasım 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, geç saatlere kadar Oğlak burcunda seyahat etmeye devam ediyor.Aşk hayatınız, flörtleriniz ve varsa çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Sizi mutlu edecek aktivitelerle ilgilenebilir, hobilerinize vakit ayırabilirsiniz. Venüs'ün Satürn ile kurduğu sert etkileşim romantik konularda yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Bugünlerde finansal konularda temkinli hareket edin.

19 Kasım 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

19 Kasım 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatınızdaki öncelik sırasını ailenize vermeye çalışın. İş hayatınızdaki tüm endişelerinizi bir kenara bırakın ve çalışmaya devam edin. Kariyerinize odaklanmış bir durumdasınız, fakat kendinize de zaman ayırmalısınız.

19 Kasım 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda geçebilecek bazı önemsiz şeyler sorun yaşamanıza sebep olabilir. Aslında karşılaşacağınız durum çok önemsiz bir şey de olabilir fakat bazı birikimler yüzünden partnerinizi yeniden değerlendirmek ihtiyacı duyabilirsiniz. Mesleğinizle ilgili sorunlar var. Endişelerinizde haklı olabilirsiniz fakat sorunlarınızı çözerken insanları kırmaktan kaçının. Para harcamadaki rahatlığınız sonradan pişman ediyor, ama işe yaramıyor. Sağlığınızla alakalı endişeleriniz biraz yersiz gibi

19 Kasım 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 18' 51" R
Ay
Oğlak
09° 51' 59"
Merkür
Koç
16° 30' 43"
Venüs
Koç
29° 35' 24"
Mars
Balık
28° 50' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 26"
Satürn
Balık
16° 28' 26"
Uranüs
Boğa
22° 16' 55"
Neptün
Balık
28° 52' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 39"
Lilith
Başak
23° 12' 39"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:32

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>