Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Detaylar Fark Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2020, Salı

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 70%

Bir Başak olarak, aktif olmak muhtemelen sizin doğanıza özgü bir şey. Ancak, bu kadar aktif olursanız kendinizi çok yorabilirsiniz! Bugün sağlığınıza dikkat edin ve çok fazla çalışmayın. Çok yorgunsanız, bağışıklık sisteminiz çöktüyse ve gribe yakalandıysanız, kalp ritminizi hızlandırmak iyi olmayacaktır. Sağlıklı aktivite ve sağlıklı rahatlama arasında iyi bir denge kurun.

Bugün akıntıya karşı yüzüyormuş gibi hissedebilirsiniz. İş yerindeki insanlar hakkında iyi bir izlenim bırakmak için çok çalışıyorsunuz, ancak bugün size çok fazla dikkat etmiyor olabilirler. Çabalarınızın fark edilmediğini hissedebilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın. Günün enerjisi çoğu insan için dikkat dağınıklığına neden oluyor ve şu an size bu yüzden odaklanamayabilirler. Ne yapıyorsanız yapmaya devam edin ve başınızı dik tutun!

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Başkalarıyla etkileşimine dikkat etmelisin. Kontrolü elde tutmak konusunda bugün aksaklıklar yaşayabilirsin ve özellikle hassasiyet konusunda bir dakikan öbür dakikanı tutmayabilir. Yine şu hız treni misali inişli çıkışlı günlerden birindeyiz. Modunda bir uçtan ötekine doğru değişirken, ifadelerin ve kararların konusunda dikkatli olmalısın. Sonrasında söylediğine ve yaptığına pişman olabileceğin şeyler gerçekleşebilir.Geçmişteki bir tatili anımsıyor olabilirsiniz bugün. Belki en son yaptığınız yolculuğu düşünüyorsunuzdur. O sıralar hayatınızda neler oluyordu acaba? Aynı kişiyle mi birlikteydiniz? Aynı işte mi çalışıyordunuz? Birtakım önemli değişiklikler yaşamış olmanız muhtemel. O günden bu yana başarmış olduğunuz her şeyi düşünmek isteyebilirsiniz. Bütün bu maceralardan sağ salim çıkabildiğiniz için kendinizi alkışlamalısınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçten içe güçlendiğinizi hissedebilirsiniz ve bu da kişiliğinizin görünen ve gizli yönlerini uzlaştırmanıza yardımcı olabilir. Bütün birlikleriniz ortak bir cephede toplanmış ve hedeflerinize doğru uygun adım yürüyormuş gibi gelebilir. Bu kadar yüksek ivmeyle hareket ederken sakın durulmayın. Harekete geçirdiğiniz şeylerin zaman içinde çığ gibi büyüdüğünü göreceksiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akşam saatlerine dek özgüven, yetenekler ve finansal konular ana gündemleriniz olabilir. İlişkilerde kendi beklentilerinizle hareket edebilir, daha mükemmeliyetçi ve eleştirel olabilirsiniz. Yaşamı ve kendinizi olduğunuz gibi kabul etmeyi çalışma zamanı.

24 Kasım 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaşadığın olayları daha çok irdelemeye başlayabilirsin. Daha önce fark etmediğin detayları fark ediyorsun. Bugün yalnız kalarak hayallerin ile baş başa kalmak isteyebilirsin. Mesleğin ile alakalı yeni bir yapılanma içine giriyorsun. Çabuk parlama huyunu kontrol altına alabilirsen, değişikliklere uyum gösterebilirsin.

24 Kasım 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk veya ilişkilerinizde bugün bazı anlayışları değiştirme kararı alabilirsiniz. Tahammül seviyeniz oldukça azalıyor. Duygularınız ve mantığınız doğru kararı verdiğinizi teyit edecektir. Hiçbir şeyi varken yok olarak kabul etmek artık istemiyorsunuz.

24 Kasım 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konularla uğraşabilirsiniz. Ortaklı konularda acele karar vermemeye çalışın. İlişkileriniz sizin için kendinizi görmeniz açısından bir fark yaratabilir. Uğraştığınız işlerinizde farkındalık yaratabilecek sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde koşullar daha yorucu olabilir. Düşüncelerinizi rahat bırakın.

24 Kasım 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzmanlar eşliğinde yatırımlarınızı gerçekleştirmek için de adım atmaya uygun bir gün. Para yönetimi odaklı olabileceğiniz bu günde küçükten büyüğe dizaynınızı tamamlayın.

24 Kasım 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

24 Kasım 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün birine kafa karıştırıcı bir konuda açıklama yapmak durumunda kalabilirsiniz. Kelimelerinizi mümkün olduğunca özenli seçin ve doğru tonda konuşmaya çalışın.

24 Kasım 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde ikili ilişkileriniz ön planda olacaktır.Partnerinizle duygusal paylaşımlarda bulunabilir,ortaklarınızla iletişime geçebilirsiniz. Ay'ın Koç burcuna giriş yapacağı 18:05 itibariyle finansal konular ön plana çıkıyor. Önümüzdeki birkaç günü bütçenizi planlamak için değerlendirebilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

24 Kasım 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi geçmişte belki de sınırlamış olan kalıpları şimdi avantaj olarak göre bilirsiniz. İşler iyi gitmeli çünkü hedefleriniz ve üstlerinizin planları bir biriyle uyumlu olacak. Statükoyu bozmadan kariyerinizde akıllıca ilerlemek için yollar bulun.

24 Kasım 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizle duygularınızı daha iyi paylaşın ve bu akşam ona o muhteşem konuşma yeteneğinizle düşüncelerinizi bir gül bahçesi içinde anlatın. Sevdiğiniz birarkadaşınızla bugün tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olarak bazı fikirleri olduğunu kabul etmelisiniz. Çok uzun zamandır sürüncemede olan bir mülk satışından para gelebilir. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

24 Kasım 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 05' 49" R
Ay
Oğlak
06° 53' 46"
Merkür
Koç
16° 26' 56"
Venüs
Koç
29° 18' 52"
Mars
Balık
28° 40' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 38' 18"
Satürn
Balık
16° 27' 14"
Uranüs
Boğa
22° 16' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 53"
Lilith
Başak
23° 11' 10"
True Node
Koç
15° 24' 14"
Son Güncelleme : 29/04/2024 01:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>