Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Mutlu beraberliğinizdeki arada bir teklemeler ikinizi de endişelendiriyor. Mutluluk, böylesi bir kaybetme korkusuyla yaşanılmaya çalışıldığında gerçekten tatsız, tuzsuz bir şey oluyor. Üstelik gideceği yoksa da dönüp arkasını gidiyor. Kısır bir döngü bu. Endişe ve tartışma birbirlerini geliştirip büyütüyorlar.

Busizi yeniledi. Bunun farkında mısınız ? Bir sürü konuda ufkunuz genişledi. Harika insanlar tanıdınız. Mesleki ve sosyal açıdan bir define sandığı açmış gibisiniz. Bu ortamdan yararlanmayı bilmelisiniz.

Parasızlık çekmiyor sayılırsınız. İşyerinizde bir problem yaratmayacak şekilde, ilave ikinci birteklifi alabilirsiniz. Bu teklifi iyi değerlendirebilirseniz, geliriniz ikiye katlanabilir. Muhtemelen sizden bir para takviyesi de beklenmeyecek. Çalışma hayatındaki becerilerinizle ikici bir işin sahibi olabilirsiniz.

Çevrenizde bir sağlık sorunu ortaya çıkabilir. Soğukkanlılığınız bir yakınınızı çok rahatlatacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir pişmanlığınız var. Derdinizi paylaşmanız halinde zaman içinde yok olup gidecek belki. Oysa siz kendinizle yaşıyor ve derileştirdikçe derinleştiriyorsunuz. Beni biraz yanılttı diyerek uzaklaşmaya başladığınız bir arkadaş bu kadarla yetinmeyip sizi daha çok yanıltmaya kararlı görünüyor. Birkaç kişilik bir gezinin içinde olabilirsiniz, hazırlıklı olun.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:30-06:06 arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Net olarak tespit edilmemiş konularda karar vermeyelim.  Hangi konuda olursa olsun, gerçekliğe önem vermemiz lazım. Mantık sınırları içinde hareket etmemiz yararlı olur. Saat 06:06 Ay-Yengeç geçişinde, eski dostlar, geçmişte yaşanan güzellikler, sevdiğiniz ancak yanınızda olmayan kişileri anarsınız. Onları özlersiniz.  Geleceğinizi güvence altına alabilmeniz  ve dilediğiniz gibi bir yaşam kurabilmek sizin için önemlidir. Haksız, kaba, düşüncesiz davranan kişilere, vefasız insanlara içten içe kızarsınız. Moralinizi yükselten, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan ortamda bulunmayı tercih edersiniz. Saat 14:08 Ay-Güneş görünümü, kendinizle ve çevrenizle barışık olmanızı sağlayıcıdır. İlişkinizle alakalı mevzularda da, şefkatli ve düşünceli yaklaşımlar size pozitif bir yansıma şeklinde geri dönebilir. Keyifli bir cumartesi günü  geçirmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizdeki kişileri kendi istek ve arzularınız doğrultusunda yönlendirmek istiyorsunuz. Sizi koşullandıran etkenlerin dışına taşmak ve inisiyatifinizi vurgulamakla mutlu olacaksınız. Bugün, iletişim konusunda hızlı hareket ediyor olmanız, gününüzü iyi kurgulamamıza neden olacak. Bunları yaparken dengeleri çok iyi gözetmelisiniz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel anlamda zorlu günlerde olsak da, ayın bu son günleri göreceli olarak daha keyifli ve sevdiğiniz aktivitelerle geçirebileceğiniz veya farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz tarihlerden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve ailenize yönelik hassasiyetler ve beklentiler öne çıkmakta. Aynı zamanda arkadaşlarınızla da daha çok şey paylaşabilirsiniz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha önce yaptığınız bir iyiliğin mükafatını almaya hazır olun. Odaklanamama sorunu yaşayabilirsiniz bu da küçük sakarlıklara neden olabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden planladığınız etkinlikler, davet, organizasyon, sosyal ortamlar, internet alanları ve arkadaş çevrenizle ilgili belirsizlik ve durağanlıklar yaşayabilirsiniz. Kariyer hedefleriniz ve gelecek planlarınız açısından yeni kararlar almamayı tercih etmeniz ve ilişkilerinizi akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün özel hayatınızda bazı durumlarda aldanmalar, hayal kırıklıkları, kendinizi yalnız hissetme gibi durumlar devrede olacak. Önemli girişimlerinizde bazı sıkıntılar olabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün mesleğinizle ilgili araştırma ve yeniimkanlarına yönelme gibi aktivitelerle geçebilirsiniz. Ancak karar için uygun değildir. Annenizle iyi vakit geçirebilirsiniz.Akşama doğru ise arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzlaşma enerjisiyle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

27 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 03' 01" R
Ay
Akrep
01° 11' 01" R
Merkür
Koç
16° 06' 60"
Venüs
Koç
22° 55' 15"
Mars
Balık
24° 39' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 26' 10"
Satürn
Balık
15° 58' 31"
Uranüs
Boğa
21° 58' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 03"
Lilith
Başak
22° 36' 38"
True Node
Koç
15° 38' 37"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>