Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ağustos 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz konusunda çevrenizden fazlasıyla etkileniyorsunuz ve sevgilinizin sizi bu konuda uyarmasına rağmen bu huyunuzdan vazgeçemediniz. Dikkat etmelisiniz yoksa ilişkiniz tehlikeye girebilir.

Müşterilerinize karşı biraz çekingen davranıyorsunuz ve bu yüzden amirinizin ihtarı ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İşyerinizde biraz daha atılgan olmalısınız.

Elinize bir miktar para geçebilir yada maddi konularda bir beklentiniz olumlu olarak sonuçlanabilir. Fakat bu durum sizde bir para harcama isteği uyandırabilir. Bu duruma dikkat etmelisiniz.

Öfkenizi kontrol altında tutmalı ve ani kararlar vermemelisiniz. Yeni bir karar almamaya ve girişimde bulunmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi çok yorgun hissedeceğiniz bir gün. Bu yorgunluk duygularınızı ve sinirlerinizi etkileyecek. Sevdiğiniz insanların yakınlığına büyük ihtiyaç duyacaksınız. Zaman zaman olmayacak şeylere sinirlenebilirsiniz. Ailenizden alacağınız bir haber sizi sevindirecek. Arkadaşlarınızdan bazılarını ihmal ettiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:19 itibariyle etkili Ay-Boğa burcu seyri, hayata güven duymak, huzur bulmak isteğinizin işaretçisidir. Sizi yanıltan hiçbir şeyin yaşamınızda yer almasından hoşlanmazsınız. Bastığınız yerin emniyetli olması gayet kıymetlidir. Ne kadar çok sevseniz de, hiç kimsenin peşinden koşmazsınız. Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. Etrafınızdaki gereksiz şakalaşmalar, konuşmaları boş bulursunuz. Gördüğünüze inanırsınız. Güvenli olana yönelirsiniz. Saat 00:40 Ay-Güneş olumlu görünümüyle işlerinizi titiz ve gayet akıllı bir şekilde program yapabilirsiniz. Böylece güne, kuvvetli bir adım atmış olursunuz. Saat 18:32 Ay-Neptün görünümü, gerek ikili ilişkimizde ve gerekse parasal konularda güven, rahatlık, sevgi, şefkat gibi olguları önemsediğimizi gösteriyor. Beraberlikleri bu anlamda ele alacağız. Saat 22:15  Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, hemhem özel hayatımızla ilgili konularda geleceğimizi düşünüyoruz. Bize artık geçmiş değil, yarınlar gerekiyor. Aklımızı başımıza alıp düşünmemizi sağlayan bu enerji yararlıdır. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

23 Ağustos 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuza geçiyor. Artık daha kararlı ve cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Bugün, kendinizin bazı farklı değerleri olduğuna inanabilir ve olayların gelişimini bu özelliklerinize göre şekillendirebilirsiniz. Değişiklik size iyi gelecektir.

23 Ağustos 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlıkla, parayla veya kanunla ilgili başlıklarda anlaşmalar yaparken olaylara her açıdan bakmalısınız. Kötü hisseden kişileri iyi hissettirmek için elinizden geleni yaparak eleştiri ve şikayetlerin önünü kesebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Boğa burcundaki Ay'ın olumlu açıları maddi, toprakla, gayrimenkullerle ilgili işleri halletmek için uygun günde olduğumuza işaret ediyor. Önemli kişilere danışabilir, finansal başlıklarda görüşmeler veya geleceğe yönelik planlar yapabiliriz. Kalıcı ilişkiler kurmak veya bağları sağlamlaştırmak için de uygun zaman. Sabırlı ve sakin olabilmek haftanın diğer günlerine kıyasla daha kolay olabilir, ama Pazartesi günü haftalık yazımızda haftanın genel durumunu yazmıştık malum. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Ağustos 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için heveslendiğiniz bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda bütünü görmeniz çok daha kolay olacaktır. Akademik konularda harekete geçebilirsiniz. İnançlarınız konusunda etrafınızdaki kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Uğraştığınız konularda sınırları aşmak için çaba sarf edeceğiniz zamanlar olabilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tembelliğin keyifli olduğunu bilen sizler bugün de miskinsiniz. İyi beslenmek size iyi gelecek, kısa sürede işinizle uğraşabilecek enerjiyi yakalayacaksınız.

23 Ağustos 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

23 Ağustos 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yaşadığınız önemli değişimleri pek samimi olmadığınız insanlarla paylaşma eğilimindesiniz. Aşkınızı ilk defa başka birine anlatmak size heyecan verebilir.

23 Ağustos 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızda krize neden olmuş konuları artık kendi lehinize çevirebilir, üzerlerine korkusuzca cesaretle gidip çözebilecek bir yapıdasınız. Hızlı gelişen ilişkilerin içine çekilebilirsiniz.Bu ilişkiler duygudan ve derinlikten uzak olabilir. Maddi ve manevi değer yaratılan ortaklaşa konularda ilginç ve sıra dışı yöntemler benimseyebilir ve üzerlerine gidebilirsiniz. Ortaklaşa kazanımlar elde edebilirsiniz. Cinsel içerikli sıra dışı ilişkilere çekilebilirsiniz. Güneş bir ay boyunca sizin burcunuza girip benliğinizin parlamasına vesile olacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

23 Ağustos 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

23 Ağustos 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>