Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizden ve ilişkinizden tam olarak ne bekliyorsunuz bunu belirlemeniz gerekir. Bu yüzden çeşitli sorunlar yaşayabiliyorsunuz ve çıkış yolu bulamıyorsunuz.

İşyerinizde disiplinli ve dikkatli çalışma tarzınız ile hemen göze çarpıyorsunuz ve çevrenizdeki insanlardan takdir topluyorsunuz. Dikkat sizin bu durumunuzu kıskananlar da olabilir.

Parayı seviyorsunuz fakat harcamalarınıza bazen hakim olamıyorsunuz ve bu konuda aşırıya kaçıyorsunuz. Biraz daha dikkatli olmalısınız yoksa maddi sıkıntıların başlayacağı bir döneme gireceksiniz.

Duygusal anlamda hassaslığınız bugünde devam ediyor ancak bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizde rahat hissedebileceğiniz ve kişisel konulara ağırlık vermek isteyebileceğiniz bir gündesiniz. Bugün kendinize zaman ayırmak, hobilerinizle uğraşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde dostlarınızla zaman geçirmek isteyeceksiniz. Ailenizden birisinin sağlığıyla ilgili alacağınız bir haber sizi üzecek.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığında Cumartesi gününü selamlayacağız. Partnerimizin ılımlı, şefkatli, anlayışlı yaklaşımlarına ihtiyacımız var. Biz seçiciyiz, dikkatliyiz, gözlemciyiz. Gördüklerimiz, duyduklarımız ve yaşadıklarımız bizim için çok kıymetli. Yeter ki, dürüst ve vicdanlı yaklaşılsın. Biz bunu istiyoruz. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu boşluk süresi içinde sizlere tavsiyem, birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp, ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Karşımızdaki kişinin doğru biri olması veya olmaması pek fark etmez. Önemli olan aşktır. Ancak unutmayalım ki, boşluk etkisi altında siz böyle düşünürken karşınızdaki kişi deyim yerindeyse kaçak dövüşebilir. Dikkatli olmakta yarar var. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay etkisi altında, bencil düşünen, sadece kendi çıkarı için bizi kullanan veya kullanmaya kalkan kişilere, dünyaya savaş açmamız anlamındadır. İnsanların menfaatlerini nasıl da ihtirasla koruduklarını düşünürüz. Kendimize bir bakalım. Biz kimler için ne özveride bulunmuşuz ve kimler  bizim yaptığımızın kıymetini bilmemiş. Bazen tedbirli olmak iyidir. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde oldukça karamsarsınız. Sizi tetikleyen ve duygusal anlamda heyecanlandıran olayları sevdiğiniz için, sürekli olayları üzerinize çekiyorsunuz. Çalışma arkadaşlarınızın özgün ve cesur fikirli olmasından hoşlanıyorsunuz. Yakın ilişkilerinizi yeniden irdelemelisiniz. Bugün, maddi konularda yanlışlıklar yapabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seçeneklerinizi doğru değerlendirmeli ve gerçekçi olmalısınız. İmkansız şeyler hedeflemeniz durumunda elinize hiçbir şey geçmeyecektir. Sadece kendisi için en iyisini isteyen kişilere ödün vermemelisiniz. Sınırlarınızı ve gücünüzü doğru değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizi ya da yakınlarınızı daha iyi dinlemek durumunda kalabilirsiniz. Olaylar karşısında daha dengeli bir tutum edinin.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevreye karşı görevlerinizin yoğunlaşıyor. Buna karşın dikkat eksikliği de çekebilirsiniz. Odaklanmayı başarabilirseniz, günün etkileri ile her şeyi hızla tamamlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi ve motivasyonunuzu arttıran görüşmeler gerçekleştirebilir, partneriniz ve dostlarınızla keyifli diyalog kurabilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz. İletişim alanında abartılı diyaloglarla karşılaşabileceğiniz, duyguların coşkulu aktartıldığı bir zamandasınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki bazı oluşumlar kafanızdaki planlar ve fikirlerle örtüşmüyor, bu da kararsız ve zaman zaman dengesiz görünmenize yol açabilir. Aile hayatınızda sizi durduran bazı etkilere nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmekte. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Akşama doğru maneviyat değer kazanacaktır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 07" R
Ay
Balık
24° 37' 14"
Merkür
Koç
19° 05' 47"
Venüs
Boğa
06° 10' 34"
Mars
Koç
02° 57' 40"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 24"
Satürn
Balık
16° 56' 10"
Uranüs
Boğa
22° 35' 18"
Neptün
Balık
29° 01' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 37"
Lilith
Başak
23° 48' 13"
True Node
Koç
15° 23' 44"
Son Güncelleme : 04/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>