Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda gün içinde değişik iniş ve çıkışlar yaşamanız söz konusu olacak. Bu durumda zihinsel olarak çok yorulacaksınız ve kolay kolay kendinizi toparlayamayacaksınız.

İşinizle ilgili planlarda bugün bir kaç aksaklıkla karşılaşacaksınız ve günlük işlerinizi yarım bırakıp bu konuyla ilgilenmek isteyeceksiniz.

Parasl konularda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Hedefinizi en kısa zamanda gerçekleştireceksiniz.

Olaylara konsantre olma gücünüz son derece iyi ve zihninizi istediğiniz konulara yönlendirebiliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihinsel faaliyetlerinizin oldukça yüksek olacağı bir gün. Zihninizin berrak olması bugün ikili ilişkilerinizde çok önemli rol oynayacak. Çevrenizdeki insanları rahatlıkla etkileyebileceğiniz bugün bazı önemli kararlar da alabilirsiniz. Yakın çevrenizden birinin sorunları bugün başınızı ağrıtabilir. Hazırlıklı olun.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 12:05 Merkür-Jüpiter kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşecek. Her türlü mesele üzerinde dikkatli ve mantıklı şekilde düşünmenin önemini vurgulanıyor. Detaylar önemli. Tercihlerimizi gözden geçirmeliyiz. Mevcut durum ve şartlarımızı tarafsız bir şekilde ele almalıyız. Böylece  olumlu yönde düzenlemelerde bulunuruz. İş, eğitim, ailevi, kişisel konularda bizim için neler gerekli, ne gibi ihtiyaçlarımız var, hangi meselelerde zorlanıyoruz bunları artı ve eksileriyle kritik etme vaktidir. Bu gayet olumlu tespitlerde bulunmamızı sağlayıcıdır. 22 Ağustos saat 19:38 - 22 Eylül saat 17:21 tarihleri arasında burcunuz üzerinde  ilerleyecek Güneş, özgüven duygunuzun yükselişidir. Bu tabii ki, gayet olumludur. Böylece hem kişisel girişimleriniz hem mesleki hem de duygusal bir takım meseleler üzerinde bilinçli düşünmenizi sağlar. Akıllıca hareket edebileceğiniz bir zaman dilimidir. Bir yıl sonra yeni bir yaşa girme, yeni kararlar verme anlamında olumludur. Ayrıca iyi niyetinizi kullanan, ancak hem dostluk hem deanlamında verimsiz olan ilişkilerin gözden geçirilme ve bugüne dek görülmeyen, bilinmeyen durumların aydınlığa kavuşturulması yönünde de ilginç bir süreçtir. Merkür burcunuzda gerileyeceği için, tabii ki bu gözden geçirmeler oldukça işinize yarayabilir. Olumlu yönde gelişmeler hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi denetleme huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sistemli yapınızın getirdiği sorumluluklar karşısında bunalabilirsiniz. Bugün, zaman kavramını unutturacak bir çok aktiviteler içinde olabilirsiniz Öfkelerinizin hiç kimseye yararının olmadığını, sizde biliyorsunuz. Maddi kaynaklarınızın sizi sınırlandırması canınızı sıkacaktır.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

24, 26 Ağustos civarında sizden saklanan sırları açığa çıkartabilir veya sizi yanıltmaya çalışan kişilerin hatalı cümlelerini anında anlayarak sizi aldatmalarını engelleyebilirsiniz. Aile ilişkileriniz veya özel yaşamınız problemlere açık olabilir.Hepinize iyi haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın… …

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı yaratan konuları çözmek için başkalarıyla görüşme sağlayabilirsiniz. Kişisel konularınızı fazla öne çıkabilir. Ticari konularda büyüme sağlamak için fırsatlar olabilir. Aldığınız kararlarda duygusal olarak bağlanabilirsiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak yoğun sevgi ve merhamet hissederken, bugün kendinizden güçsüz durumda olan kişi ve hayvanlara yardım edebilir, size verileni siz de başkaları ile paylaşarak ruhunuzu doyuma ulaştırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı bastırmadan ve saklamadan her ne hissediyorsanız muhatapları ile sakince paylaşmayı tercih etmelisiniz.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

1 ay boyunca şahsi hayatınıza yöneleceksiniz. Bencilliğiniz bu ay biraz fazla olacak ve kendinizi ilgilendiren alanlara kanalize olacaksınız. İnsanların gözü üzerinizde olacak.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şu sıralar düzenleme yapılması gereken işler can sıkıcı bir hal alabilir. Siz alışkanlıklarınızdan kopmak istemeniz de bazı şeyler değişmeli Sevgili Başak'lar. Öte yandanortamınızda ya daçevrenizde hiç beklemediğiniz gelişmeler moralinizi bozabilir.

22 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

22 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 26' 28" R
Ay
Oğlak
11° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 33' 02"
Venüs
Koç
29° 45' 03"
Mars
Balık
28° 56' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 15"
Satürn
Balık
16° 29' 08"
Uranüs
Boğa
22° 17' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 05"
Lilith
Başak
23° 13' 31"
True Node
Koç
15° 23' 19"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>