Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak güvenlik arayışı içine girebilirsiniz ve sahip olduğunuz şeyleri korumak için çalışabilirsiniz. Aşk yaşamınızda yeni bir karar almak için uygun bir günde değilsiniz.

İşyerinizdeki insanlara karşı olan güveniniz gittikçe azalıyor ve kendinizi yalnız hissetmeye başladınız. İnsanlara karşı önyargıyla yaklaşmamalısınız.

Bugün eğitimle ilgili bir takım harcamalarda bulunacaksınız ve akabinde hiç paranız kalmayacak. Krediye başvurmak zorunda kalabilirsiniz.

Bugün önemli bir sağlık problemiyle karşı karşıya kalabilirisiniz. Sağlık masraflarınız için para ayırmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi oldukça sıkıntılı ve yalnız hissedeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı kaba davranışlar sergilemeniz olası. Ailenizden biri hakkında duyacağınız olumsuz bir haber sizi daha da sıkacak. Son günlerde kendinizi arkadaşlarınızdan iyice uzaklaştırdınız.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:44 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Saat 14:26 Mars-Satürn kavuşumu, aile hayatımız başta olmak üzere,  genel olarak tüm yaşantımızı, hedeflerimizi ve geleceğimizi görmek, bilmek ve ona göre ilerlemek arzumuzu işaret ediyor. İçinde bulunduğumuz durumun baskılayıcı ve engelleyici yanlarını gerçekçi bir şekilde ele almamız gereken gündeyiz. Hiç kimsenin üzerimizde baskı kurmasına izin vermeyeceğiz. Belki de biz tüm baskılardan kurtulmak adına hareket edeceğiz. Ancak çok gerçekçi olmakta yarar var. Saat 15:06 Ay-Venüs görünüm etkisi altında, maddi ve manevi anlamda sağlam kararlar vermeye çalışacağız. Özellikle ilişki meselelerinde bunu çok fazla önemseyeceğiz. Saat 16:21 Ay- Chiron destekleyici görünüm etkisinde, yaşınızdan olgun tavırlarınızla dikkat çekersiniz. Kendinizin farkına varmanız ve neler yapmanız gerektiğini bilerek eylemlerde bulunmanız kolay olabilir. Görüştüğünüz insanların sizin ağzınızdan çıkan her sözü dikkatle dinlediklerini fark edebilirsiniz. Saat 21:06 Ay-Jüpiter görünümü, yaşamı ele alış biçiminize uygun şekilde huzurlu bir akşamın işaretçisidir. Detaylar içinde bütünü kaçırmadan, güzellikleri, sağlıklı olanı kucaklamanızda yardımcıdır. Saat 22:38-25 Ağustos saat 02:40 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, bir şeyleri düzenlerim umuduyla olayların üstüne gitmek risk almak demektir. Özellikle boşluk etkisi altında verilen kararlar daha sonra tekrar düşünülmeyi gerektirir. Oysaki kendinizi rahatlatıcı olan yöntemleri denemek faydalı olacaktır. Zorlukları güce dönüştürmeyi bilenler, hayattan şikayetten etmezler. Hepimiz için olumlu bir gün geçmesi dileğimle,  

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınızla birlikte girişimde bulunacağınız konuda sizin aktifliğiniz vebitiriciliğiniz ön planda olacak. Yine her zaman ki sağduyunuzla, diğerlerinin bir an önce gerçekleştirmek istediği konuyu aceleye getirmemelisiniz. Zaten bir çok şey kendiliğinden, olması gereken yerine oturmak üzere. Eklemlerinizde bazı problemler ve ağrılarla karşılaşabilirsiniz.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma alanınızı genişletmelisiniz. Yenive kariyer fırsatlarını gözden geçirebileceğiniz iki gün. Eski hırslarınız veya tutkularınız tekrar hayat bulabilir. Güvenilir arkadaşlarınızdan tavsiyeler alabilirsiniz. Ailenizi desteklemenin faydasını görebilirsiniz. Bu sayede daha sağlıklı seçimler yapma şansı bulabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Pazartesi günü yazdığım Mars ve Satürn'ün olumsuz kavuşumu bugün gerçekleşiyor. Ancak, günün gezegen görünümleri daha olumlu olduğu içinde zorlayan ve ev azalarını ön plana çıkartan etkilerini bugün hissetmeyiz diye umuyorum. Öğle saatlerinde ilişkilerimiz, aşk hayatımız, güzellik ve estetik başlıklı konular ya da maddi başlıklı işler açısından olumlu koşullar var. Gece saatlerine kadar maddi başlıklı konularda görüşmeler yapmak, geleceğimizi ilgilendiren planlar, randevular ya da yayınlar veya pazarlama faaliyetleri açısından uygun zaman diliminde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni tanışacağınız insanlarla aranıza mesafe koymayı unutmayın. Eski dostlarınızı aratabilirler. Hakkınızda çıkan söylentilere sebep olan sizsiniz. İyi tanımadığınız kişilere sırlarınızı açıklıyorsunuz. Bu durum sonra size sorun yaratabilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bu hafta belki çok büyük mucizeler oluşmayacak ama en azından bazı önemli fikirlerinizi fiiliyata dökmek adına oldukça önemli adımlar atacaksınız. Uzun yıllardır dostluğu paylaştığınız bir arkadaşınız sizi işinizle alakalı birileri ile tanıştırmak için gönüllü arabuluculuk yapacak.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda ya enerjinizde birtakım engellenmelerle ya da aile büyüğünüzün sağlığında birtakım sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizde enerjinizi kontrollü kullanın.

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir. Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz.Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Aileniz, ebeveyniniz ve akrabalarınızla ilgili konularda çatışmalar, fikirsel ayrılıklar veya tatsız kazalar deneyimlemeniz olasıdır. Özellikle babanızla olan iletişiminizde dikkatli ve sabırlı olmak durumundasınız. Burç burç yorumları günlük burç yorumları Sanat

24 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Özellikle cinsel sorunlar olabilir.

24 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 06' 19" R
Ay
Yay
10° 14' 41"
Merkür
Koç
16° 03' 18"
Venüs
Koç
26° 47' 24"
Mars
Balık
27° 05' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 44"
Satürn
Balık
16° 16' 05"
Uranüs
Boğa
22° 09' 11"
Neptün
Balık
28° 48' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 53"
Lilith
Başak
22° 57' 31"
True Node
Koç
15° 30' 49"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>