Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Unutmuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2021, Cumartesi

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 100%

Kimse mükemmel değil, yani mükemmel olmaya çalışmanın da bir anlamı yok. Şu anda bir şeyin sizi aşk hayatınızın belirli yönlerini mükemmelleştirmeye zorladığını hissediyor olsanız da, bazen çok fazla şey yapmanın zararlı olabileceğini unutmayın. Aşırı dolu bir programınızın olmasına gerek yok. Biraz yavaşlayın ve hızınızı az tutun. Zihninizin ve vücudunuzun sınırları var.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

Oldukça gerçekçi ve pratik bir insansınız. Fakat bugün bir tutam nostaljiye yenik düşebilirsiniz. Siz bu hissi bastırmaya çalıştıkça, eski anılar yüz üstüne çıkmaya devam ediyor. Belki de bugün bu nostaljiye kapılmalısınız. Geçmişteki bu insanlar ve olaylar hafızanızı sarsabilir ve bastırılmış bazı şeyleri ortaya çıkarabilir. Bunu söylemek tabii ki çok zor fakat her zaman size ağır gelen şeyin üstüne gitmeniz iyi olacaktır.

Bugün de dahil olmak üzere son birkaç gündür enerji patlamaları yaşıyorsun. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, taze bir tavır ve tutum takınmak için doğru bir zaman. Yine de duyarlı davranman bugünü daha kolay geçirmeni sağlayacaktır. Dışsal ve doğrudan eylemlerin peşine düşerken aynı zaman kendi içselliğini de es geçme.Beklenmedik sorumluluklar bir yolculuk planınızı bozabilir. Biri yardımınıza ihtiyaç duyabilir ve bu nedenle birkaç günlüğüne kendi faaliyetlerinizi durdurmanız gerekebilir. Bu sinir bozucu bir durum ancak sadece yaptığınız şeyleri başka bir zamana erteleyecek. Onları tamamen iptal etmeyecek. Yapmanız gerekeni yapın ve daha sonra planlarınıza devam edin. Bu şekilde daha iyi hissedeceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün kendini çoğunlukla başkalarının işlerini düşünürken bulursan, biraz kendini düşünmek için de zamanını ayır. Kendi ihtiyaçlarını başkaları için feda edeceğin zamanlar olabilir, ama her zaman bunu yapmak kendini ihmal edilmiş ve küskün hissettirebilir. Eğer günün bu şekilde geçiyorsa, hem bu akşam hem de yarın için kendinle alakalı planlar yap. İşleri dengede tut.

27 Mart 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde sürpriz durumlar ve önemli değişimler yaşanabilir. Küslük ve barışma enerjilerine oldukça açık bir gün. İlişkilerin geleceğiyle ilgili konuşmalar ve kararlar gündeme gelebilir.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatındaki sorunları tam anlamıyla geride bırakıyorsun. Yakın çevrenin desteği senin için önemli bir moral kaynağı olacak. Sana karşı yapılmış iyilikleri unutmuyorsun. Yalnız bir Başak burcuysan, yakın arkadaşların aracılığıyla yeni birisi ile tanışabilirsin. Ön yargılı davranmak istemeyeceksin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile yapınızda bir karar aşamasında olabilirsiniz. Nedensiz hiçbir şey olmazken sizleri anlamak istemeyenlere daha fazla tahammül göstermek istemeyebilirsiniz. Uzun zamandır sizi yıpratan her şeyi geride bırakmayı seçmelisiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, ailevi işler ve sizi duygusal anlamda meşgul eden gelişmeler var. Karşılıklı konulara da oldukça duyarlısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hesaplamalarınızda başarısız olabilirsiniz, bunu göze almalısınız. Hemen pes etmek yerine daha kapsamlı planlama yapmalısınız.

27 Mart 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ciddi ilişkiler, evlilik ve kariyer konusunda güçlü insanlardan destek alma, devam edenve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatınız sözkonusu olacak, ancak eğer problemli bir ilişkideyseniz, sorunların daha da büyümesi olasılığı vardır. Akşam saatlerinde ilişkileriniz açısından muazzam bir teklif alabilir, aşk duygusunu çok daha yoğun hissedebilirsiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanızın karışık olduğunu bir dönemden geçiyorsunuz. Söz konusu özellikle gönül işleri olduğunda ne yapacağınız konusunda bir fikriniz yok gibi. Biraz karşı tarafın tavırlarına göre hareket etmeye ne dersiniz? Farklı bir bakış açısı sağlayacaktır.

27 Mart 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevre ilişkilerini en iyi kullanan biri olarak, sizi anlamak her zaman mümkün olmuyor. Bugün derin duyguların kişisi olarak bazen olayları fazla kafaya takıyorsunuz; her kelimenin altında farklı bir anlam aramanız hata, bunu siz de biliyorsunuz.

27 Mart 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev yaşantınız ve aile ilişkileri ile ilgili bazı konu ve kavramların ön plana çıkmaya başlayacağı bir gün geçirmeniz mümkündür. Bunlar, sizi ilk başta rahatsız etmeseler de, gün ilerledikçe aklınıza takılmaya başlayabilirler.

27 Mart 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin yanında kendinizi çok rahat ve huzurlu hissediyorsunuz. İş yerinizde çok üretken olacaksınız ve ortaya başarılı çalışmalar çıkaracaksınız. Güzel bir sohbet için bugün bir arkadaşınızla iletişime geçin.

27 Mart 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızla ilgili bir dileğiniz var. Dileğinizle ilgili zorluklar yaşamanız mümkün. Bencil bir tutum göstermemeli, iddialı davranmamalısınız. İşinizle ilgili biraz cesarete ihtiyacınız var. Size cesaret veren arkadaşlarınızın görüşlerini dikkate almalısınız. İş yaşamınızda atılım yapmanız için her şey hazır. Maddi anlamda umduğunuz hedeflere ulaşamamak sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Diyet konusunda kararlı olmalı, kilo probleminize biraz dikkat etmelisiniz.

27 Mart 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 14" R
Ay
Aslan
28° 02' 41"
Merkür
Boğa
00° 01' 40"
Venüs
Boğa
20° 00' 51"
Mars
Koç
11° 34' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 15"
Satürn
Balık
17° 47' 53"
Uranüs
Boğa
23° 14' 24"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 35"
Lilith
Başak
25° 03' 01"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:37

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>