Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İyi Niyetin Suiistimal Edilebilir Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Anneniz veya yakın olduğunuz başka bir kadın akrabanızla ilgili mutlu olaylar yüzünden kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz. Bu bir evlilik ya da doğum olabilir. Kendi projeleriniz (özellikle diğer insanlarla birlikte çalıştığınız) üstesinden gelmek zorunda olduğunuz şeylere rağmen çok iyi ilerliyor gibi. Elde edilen sonuçlar sizi gözyaşlarına boğabilir ve kendinizi kontrol etmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz. İnsanlara ne hissettiğinizi göstermekten korkmayın!

Biraz hassas olabilirsiniz. Kendinizi,yerindeki insanların enerjisinden sıkılmış bulabilirsiniz. Bir ateş grubu burcu olarak doğuştan anlayışlısınız. Bu, insanların enerjisini sünger gibi emme eğiliminde olduğunuz anlamına gelir. Bu özelliğiniz, kaotik veya stresli bir ortamda olduğunuzda size karşı çalışabilir. Toksik durumlardan kaçmak için zaman yaratın. Doğada uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz.

İş hayatınızla ilgili bazı arzularınız olsa da, şu an isteklerinize göre hareket edeceğiniz bir zaman değil. Bunun zamanı düşündüğünüzden çok daha erken gelecek! İçinizdeki değişimin doğasını anlama aşamasındasınız. Açık bir şekilde sizi yeni yönlere çeken de bu. Sabırlı olun; bırakın dönüşüm rotasını tamamlasın.

Bugün kendini insanlara söylev verirken bulabilirsin. Eğer bir toplantıdaysan, odak bir anda sana kayabilir. Açık ve tutkulu konuştuğun konusunda kendine güven. Konuşma tarzınla insanları etkileyeceksin. Ayrıca fikirlerinle de onları etkin altına almaman için hiçbir sebep yok! Hayal gücüne güven, zekanı kullan ve diğerlerine de seni hayranlıkla izlemek düşsün!İnsanlar sana karşı koyuyormuş gibi hissedebilirsin. Onların, senin seçtiğin yönde ilerlemeyi kabul etmesini istiyorsun, hem de hiç şüpheye düşmeden! Peki niyetlerinin neler olduğunu tam olarak açıklamaya yeltendin mi? Belki de bunları açıklamanın planlarını bozabileceğini düşünüyorsundur. Fakat gerçekte bu sadece onları daha inandırıcı kılacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çevrenizde bir dizi farklı grup etkinlikleri olabilir ve muhtemelen bunların içinden birden fazlası sizin ilgilendiğiniz alanlar olabilir. Bu nedenle aynı aynda birçok şey yapmanız gerekebilir. Arabada ya da telefonda çok fazla zaman geçirmeye, planlarınızı gerçekleştirmeye ve onları başkalarıyla koordine etmeye hazırsınız. Ayrıca, tartışmak isteyeceğiniz bazı ilginç haberlerden dikkatiniz dağıtabilir, dikkat edin! İyi günler!

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün olaylara, durumlara ve kişilere daha sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. Takıntılı duygular, takıntılı fikirler su yüzüne çıkabilir. Beklenmedik bir telefon, beklenmedik bir haber alabilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi anlamdaki kazanımlarını bir banka hesabına koyarak değerlendirmek isteyebilirsin. Online alışveriş tutkuna ara vermen gerektiğini düşünüyorsun. Alacaklarının gecikmesi planlarını ertelemene neden olabilir. İyi niyetinin suiistimal edildiğini düşüneceksin.

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sessiz kalmak, bazen sorunları çözebileceği gibi bazen de daha büyük sorunlar oluşturabilir. Bugün o sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Sakinliğinizi manipüle etmek isteyenlere, bu tutumunuzu destekleyecek şekilde tepki vermek ve sınır çizmek işinizi kolaylaştıracaktır.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Zihinsel hareketliliğin yüksek olduğu bir gündesiniz. Mantıklı yaklaşımınızla olayların üstesinden rahatlıkla gelebilirsiniz. Bugün ticari yazışmalar yapmanız gerekebilir. Hazırlanan sözleşmelerde dikkatli olmaya özen gösterin. Öğleden sonra beğenilerde ve zevklerde aşırılıklara kaçmamaya özen göstermelisiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerinizde sekteye uğrayabilir tıkanmış noktaları açmakta problem çekebilirsiniz. İşinizde münakaşadan kaçınmalısınız.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ciddi ilişkiler, evlilik ve kariyer konusunda güçlü insanlardan destek alma, devam edenve ilişkilerinizi güçlendirme fırsatınız sözkonusu olacak, ancak eğer problemli bir ilişkideyseniz, sorunların daha da büyümesi olasılığı vardır. Akşam saatlerinde ilişkileriniz açısından muazzam bir teklif alabilir, aşk duygusunu çok daha yoğun hissedebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi insanlara karşı sabırsız buluyorsanız, sadede gelmek için acele etmek yerine nefes alın. Böyle günlerde birikim, doruk noktası kadar önemlidir ve yolculuk da varış noktası kadar zengindir. Şu anda önünüzde olanı takdir etmek için zaman ayırın ve oradayken bir şükran listesi yazın.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, bugün felsefe yönünüzü ortaya çıkarıyor. İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve birçok işi, zincirleme başarmak gibi bir zorunluluğunuz yok. Dostlarınızdan ilginç teklifler var. 

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi anlamdaki şansınız tüm hızı ile devam ediyor. Güzellik, sanat, ilişki terapistliği gibi konulardan gelir elde eden kişiler içinse bu şans normalin iki katı. Sürekli bir akıştan çok, tüm gelir gider akışınızın bir dengeye oturmasından bahsediyorum. İnsanların sizin hakkınızda ne düşündüğünü çok daha fazla önemsediğiniz bir gün olacak.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte geçireceğiniz romantik bir gece planlayın. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın. Bugün enerjinizi yükseltmek için aile bireyleriniz ve arkadaşlarınız ile görüşmek isteyebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin size yaptıklarından dolayı çok kızgınsınız. Onun bütün aramaları, kendini bağışlatma çabaları bir işe yaramıyor. Çok keyifli birortamınız yok. Bugün işyerinizdeki memnun edici bir gelişme sıkıntınızı rafa kaldırmanıza neden olacak. Para konusunda oldukça talihli ve şanslısınız. Midenizin sağlıklı olmasına güvenerek, her türlü abur cuburu yiyorsunuz, ama bir gün çok pişman olabilirsiniz. Bunlar daha sonra size kilo ve mide ağrısı olarak geri dönebilir.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 44' 31" R
Ay
Akrep
04° 32' 40" R
Merkür
Boğa
07° 36' 20"
Venüs
Boğa
26° 52' 30"
Mars
Koç
15° 48' 50"
Jüpiter
Boğa
28° 54' 12"
Satürn
Balık
18° 09' 55"
Uranüs
Boğa
23° 33' 47"
Neptün
Balık
29° 27' 34"
Plüton
Kova
02° 01' 28"
Chiron
Koç
21° 46' 17"
Lilith
Başak
25° 40' 08"
True Node
Koç
14° 54' 30"
Son Güncelleme : 21/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>