Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni, yeni şekillenmeye başlayan bir şeyler var, siz biraz sabırsız görünüyorsunuz. Flörtünüz, genel olarak serinkanlı biri. Gelişmeleri onun tayin etmesine izin vermeniz daha yararlı olabilir.

Sinirleriniz sağlam. Toparlayıp düzeltme beceriniz, size karamsarlık yaşatmıyor. Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor, çok yakında bu konuda desteklenebilirsiniz.

Yeni bir birikim için epeyce zaman geçmesi gerekecek. Bankadaki küçük stokunuzu daha gerekli durumlara saklayabilirdiniz. Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçler olabilir.

Bazı küçük hataların işlenmesine bilinçli olarak göz yumabilirsiniz. Karşı tarafın buna ödeyeceği az zararlı bedel, sizin öğütlerinizden daha yararlı olacaktır

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dünkünden biraz daha keyiflisiniz. Bazı yaşanan olaylar kolay, kolay unutulmuyor, birçok olay da yaşandığı yerde unutulup gidiyor. Ama siz pek ayrım yapmıyorsunuz. Bazen, ufak bir kırgınlığı bile ömür boyu sürdürebilme beceriniz olabiliyor. Bir sağlık sorunu ile uğraşıyorsunuz. Böyle konulardaki fedakar dayanışmalarınız, çevrenizde dilden dile dolaşıyor.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:30 Mars-Satürn görünümü, ilişkileri güçlendiren, bağlayıcı bir etki olup, ciddi kararların işaretçisidir. Hedefe yönelik hareket edilir. Gelir geçer aşkları evliliğe dönüştürür. Güven duygunuzu yükseltir. Kontrollü ve sabırlı şekilde ilerlemenin, sorumluluk almanın göstergesidir. İnandığımız bir yola, ilişkiye, işe gönül vermenin, başarmanın işaretçisidir. Saat 01:28 Merkür-Jüpiter kavuşumu, yerleşim konularında etkili olup, taşınmak-ev satın almak-yolculuk, bir yerden diğerine ulaştırılacak kargo, eşya taşınması, belge gibi işlerin de göstergesidir. Geçtiğimiz 17 Kasım tarihinden önce verilmiş kararlar yürürlüğe konur. 17 Kasım sonrası işler Aralık ortasını bulabilir. Her yönüyle incelemek, derinlikli düşünmek faydalı olur. Gönlünüzden geçen tüm dilekler gerçekleşsin. Canı-ı gönülden sevgilerimle,

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlham alıyorsun! Farklı fikirlerden ilham aldığın bir gün? Bugün işlerini hızlı bir şekilde halletme potansiyeline sahip olsan da bazı aksilikler sana engel olabilir. Bu yüzden yarım kalan işlerine odaklanmanda fayda var. Özellikle banka işlemlerini başka bir güne ertelemek isteyebilirsin. Gün içerisinde sosyal çevrende duyacağın ilişkiler ve bitişler oldukça şaşırmana neden olurken çeşitli dedikodulardan da haberdar olabilirsin. Geçen ay iptal etmek zorunda kaldığın buluşma gerçekleşiyor. Hislerini doğru yönlendirmek için elinde don eler var. Yeni ilişkine sahip çıkmak istemen çevren tarafından destek görüyor. Evliliğinde sorunları olan bir Başak burcuysan, tüm sorunları konuşup anlaşma yoluna gitmek isteyebilirsin. Kilo problemin varsa, sağlıklı beslenme ile ilgili araştırmalar yapabilirsin.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde karşı tarafın sizin için vereceği ani kararlar sizleri de dönüşü olmayan sözler sarf etmeye itekleyebilir. Daha sakin ifadeler kullanmalı, bazı şeyleri zamana yaymalısınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konulardan dolayı kayıplar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış olaylara denk gelebilirsiniz. Kabullenme içine gireceğiniz zamanlar olabilir. Yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. Gün içinde yapılan planlarda değişiklik olabilir. Akşam saatlerini sevdiklerinizle geçirebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiklerinizin davranışlarını doğru bulmuyor olabilirsiniz. Küçük ayrıntılara takılı kalabilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde estetik, bakım ve ev düzenlemeleri ile ilgili işlerinizde yüzde yüz tatmin sağlayamayabilir, sonradan yeniden düzenlemeye gidebilirsiniz. Ruhsal olarak elinizde olan, size verilen değerlere odaklanıp değerini daha net görmeniz gereken bugünün akşamında mutluluğunuz artarken, hoşgörü ve sevgi ile kaliteli paylaşımlar geliştirebilirsiniz.

28 Kasım 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eş partner ilişkilerinde birikmiş sorunlar çözülebilir. Kendinizi bir süredir baskı altında hissediyorsanız bugün rahatlatan imkanlar olası. Bugün hedefleri gözden geçirip işe yaramayanları ayıklamakta fayda var.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat ederken içinizde gizli kalmış şövalye ruhunu açığa çıkarın. Liderlik misyonunu rahatlıkla taşıyacağınız bir gündesiniz. Size karşı coşkulu hislerini rahatlıkla ifade edemeyen birisinin varlığını göz ardı etmemelisiniz. Zira sevgi prensibi evrensel ve bulaşıcıdır.

28 Kasım 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Eğer zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz bu fırsatları kaçırmamış olacaksınız.

28 Kasım 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 02"
Ay
Kova
22° 59' 38"
Merkür
Koç
17° 47' 28"
Venüs
Boğa
03° 27' 51"
Mars
Koç
01° 16' 00"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 28"
Satürn
Balık
16° 44' 59"
Uranüs
Boğa
22° 27' 42"
Neptün
Balık
28° 58' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 16"
Lilith
Başak
23° 33' 35"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>