Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İnce Eleyip Sık Dokuyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Daha fazla baskı yapamayacağınızı düşündüğünüzde, kendinizi zor durumda bırakıyorsunuz. Bazı açılardan, patlamaya hazır bir bomba gibisiniz. Katılmacağınız fiziksel bir aktivite bulun, sizi meşgul edecek ve içinizdeki muazzam enerjyi dışarı atmanızı sağlayacak bir şey. İşler hayatınızda zor bir zirveye geliyor, özellikle başkalarıyla iletişim söz konusu olduğunda. Sevdiğiniz birine karşı öfkeye kapılmadan öncekendinizi sakinleştirmenin ve duygularınızla baş etmenin bir yolunu bulun.

Yıldızlar sizin lehinize sıralanıyor ve etkilerini hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Kapının önündesiniz, ziller çalışıyor ve kapılar açılıyor. Harekete geçmeye hazırsınız! Tüm hazırlık çalışmalarını yaptınız: birkaç hafta önce bunları düşünüp ve planlıyordunuz, birkaç gün önce organize oldunuz, şimdi de harekete geçme zamanı. Cesur olun! Kendinizi ortaya koyun, liderlikte hakkınızı arayın, böylece yarışı daha iyi bir noktada bitireceksiniz.

Bugün, gününüzü hukuki konulardaki konuşmalarla geçirebilirsiniz. Belki de, birveya ortaklık kurma hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Finansal sözleşmeler, anlaşmalar ve diğer resmi belgelere odaklanmak için güzel bir gün çünkü zihniniz çok odaklanmış durumda ve başka zamanlarda kaçırabildiğiniz kavramları anlayabileceğiniz bir gündesiniz. Her şeyi dikkatlice düşünün, belirsiz şeyleri not etin ve yapacaklarınızı kafanızda hazırlayın. Büyük ihtimalle doğru kararı vereceksiniz.

Sağlam görünen bir zemin aslında kum dışında bir şey olmayabilir. Bastığın zemine dikkat et. İnsanlarla anlaşmayı zorlaştırabilecek, heyecanlı ve yanlış anlaşılmayı davet eden bir element havaya hakim. İyi haber şu ki senin hislerin gayet sağlam zeminde ve her ne yaşanırsa yaşansın, içsel sabitliğinin senin için çok önemli olduğunu biliyorsun.Bugün uyum sağlama yetenekleriniz test edilebilir, bu yüzden hız treninde bir tur atmaya hazır olun. Diğerlerininin işleri daha üst bir seviyeye taşımalarını ve çok fazla belli meselelerin yüzeyselliğine takılmamalarını sağlamak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Bugünün duygusal savaşlarıyla başa çıkmak kolay olmayabilir ancak üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Karşılaştığınız her durumda eğlence ve neşeyi elden bırakmayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sadece kendinizle ilgilenmeye karar verseniz ne olur ki? Gezegenlerin bugün için söylemeye çalıştığı şey bu. Rahatlamaya, iyi bakılmaya, gözlerini kapatıp hayal kurmaya ve uyumaya ihtiyacın var. Bugün günlük işlerinizi arkanızda bırakın, çünkü huzura ve sessizliğe ihtiyacınız var. Uzanın ve tüm endişelerinizden uzaklaşın. Hareket etmeye ya da harekete geçmeye gerek yok, yalnızca uzanın ve rahatlayın…

28 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aileniz, eviniz ve çocuklarınız sizin için ön planda olabilir. Çocuklarınızın geleceğiyle ilgili düzenlemeler ve araştırmalar gündem olabileceği gibi bazılarınız çocuk sahibi olma kararı, gebelik haberleri gibi gündemlerle karşı karşıya olabilir.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Erken uyandığında, günün uzunluğunun farkına varıyorsun. Güne zinde başlamak için kendine güzel bir kahvaltı hazırlayabilirsin. Ayın sonlarına geldiğimiz bugünlerde, kariyer hayatınla ilgili gelişmeler karşına gelebilir. Adımlarını sağlam atmak istediğin bu süreç içerisinde, ince eleyip sık dokuyacaksın.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi halinizde kalmak istediğiniz bir gün olabilir. Sizi rahatsız eden kişi ve durumları düşünmek buna bir son vermek için çözüm bulmanızı kolaylaştıracaktır. Sevme ve ilişki kurma biçiminizle ilgili değişikliklere gidiyorsunuz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda kendinizi ifade etmek için çaba sarf edeceğiniz bir gündesiniz. Yaratıcılığınızı evinize ait konularda gösterebilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinizle zaman geçirebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde korunmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsle fikir alışverişi yapmak için oldukça uygun bir gün. Size kusur gibi gelen yönlerinizle yüzleşebilir karşınızdakinden destek alabilirsiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir Yeniay meydana geliyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında maddi durumunuz, eskiye ait borçlar, beklenmedik ortaya çıkan yeni maddi problemlerle ilgili sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Bu sebeple iyi bir mali planlama yapmanız gerekmekte. Aynı hafta baş bölgesi ile ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Migren, baş ağrıları, kesici delici aletlerle ilgili kazalar ve genel olarak yaşamınızı tehlikeye sokacak riskli hareketlerden (örneğin hızlı araba kullanmak, madde kullanımı vb.) kesinlikle uzak durmanız gerekmekte. Çünkü bu yeniay haftası ölüm, yaşamsal tehlikeler ve ölüm ötesi konular evinizde gerçekleşirken, sizin bedeninize ve ruhunuza daha iyi bakmanız ve kendinizi daha fazla korumanız gerekiyor. Aynı süreçte aşk hayatınız ve çocuklarınızla iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğu insan günü boşa harcarken, siz aslında oldukça üretkensiniz. Önünüzde birçok şey var, ancak şaşırtıcı bir şekilde, her şeyi bir anda halledebiliyorsunuz. Hızlı zihniniz en verimli şekilde çalışıyor. Harikasınız!

28 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Orijinal düşünceli kişileri sevmenize rağmen, hemen samimi olamıyor ve kişileri kendi bağlamınızda irdeliyorsunuz. Bugün maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız.

28 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birbirinize karşı çok anlayışlı ve dürüstsünüz. Geleceğiniz için aklınızda birçok plan var ve kendinizi çok heyecanlı hissediyorsunuz. Hayatınızda birtakım eğlenceli değişiklikler yapmak isteyeceksiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her türlü olaya farklı bir bakış açısıyla yaklaştığınız için, çoğu kez yalnızlık duygusu içindesiniz. Yanınızdaki kişilere belli etmeseniz bile, onların fikirlerini benimsemiyorsunuz. Bugün derin bir sorgulama duygusuyla hareket edeceksiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 55" R
Ay
Başak
28° 54' 50"
Merkür
Boğa
03° 24' 36"
Venüs
Boğa
23° 13' 12"
Mars
Koç
13° 33' 22"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 09"
Satürn
Balık
17° 58' 29"
Uranüs
Boğa
23° 23' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 34"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 30"
Lilith
Başak
25° 20' 21"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>