Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kararsızsın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 100%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti bir rekabet haline getirmemelisin. Bugün aranızdaki iletişimi sakin ve güzel bir şekilde tutmak ve ikinizi de sıkıntıya sokacak konulara çok fazla odaklanmamak daha iyi olabilir. Bir yarışta olmadığınızı kendinize hatırlatmanız gerekebilir.

Günlük yaşanan problemlerle,hayatınızı en temel problem olarak görmemeli, sağduyunuzu ön plana çıkartmalısınız. Bir çekişmeniz var gibi ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok istekli bir çekişme. Dikkati olmalısınız.

Bütün paranı tek bir yatırıma koymak seni zora sokabilir. Birden fazla yatırım ve birikim yoluna para koyman seni daha mutlu edecek. Bugün tek bir kaynaktan para beklememelisin.

Sağlığını daha iyi bir noktaya getirmek için daha dikkatli kararlar alabilirsin bugün. Yediklerine, hareketlerine ve uyku düzenine özen göstereceğin bir gün olacak. Bugün önceliği kendi sağlığına vermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün parana dikkat etmelisin. Harcama veya kayıplar için değil, yatırım ve birikim için. Parasal olarak daha iyi stratejiler kurabileceksin. Kendini daha güvende hissetmek için parasal konulara vakit ayırmalısın bugün.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başak burçları, bugün aşk hayatınızla alakalı olarak bazı kararlar vermek zorunda kalabilirsiniz. Bu aynı zamanda gelecek planlarınızı yakından ilgilendirecek bir karar olacak. Karar vermedne önce sakin bir ruh halinde olmaya ve olayları derinlemesine araştırmaya özen gösterin.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın sorunlarda hazırlıksız yakalanmış imajı çizebilirsin. Panik yapmamalı ve kendi sakince düşünebileceğin alanlar sağlamalısın. Arkadaşlarının sana anlattığı olaylara kuşkuyla yaklaşman arkadaşlarına vereceğin fikirlerde kararsız olmanı sağlıyor. Yakın bir aile dostunuzun sağlık problemi hem seni hem de aileni etkileyebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin kalmanın sizin için ne kadar besleyici olduğunu anlayacağınız bir gündesiniz. Hem evrak işlerinizde hem de düşünce yapınızda hızla gelişen durumların sizi olumsuz etkilediği zamanları geride bırakıyorsunuz. Hayatınızda neyin baskın gelmesi gerektiğine dair fikirlerinizi gözden geçirmelisiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili kararlar alabilirsiniz. İşlerinizdeki değişimler sizi zorlayabilir. İhmalkârlıktan kaynaklanan hatalar yapmayın. Olaylara karşı kabullenme içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatli olmanızda fayda var.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının işleri ile ilgilenmemeniz gereken bir gündesiniz. Çevrenizde çeşitli dedikodular dönebilir, mümkün olduğunca müdahil olmamaya çalışın.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ortaklı konular gündemini meşgul edebilir bugün. İş konularında çevrendekilerin ne kadar emek verdiğini görmek isteyebilirsin. Çevrendeki insanların şartlarında yaşanan değişimler seni de etkileyebilir.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hata olarak gördüğünüz bir davranışınızla bile insanları etkilemeniz mümkün. Kendiniz için oluşturduğunuz yüksek standartlarınıza ulaşamasanız bile, ortaya harika birçıkarıyorsunuz ve siz hariç herkes bundan memnun. Kimse zihninizin içinde ne olduğunu bilemeyeceğinden, siz neyi yansıtırsanız ona inanacaklar. Başınızı dik tutun ve övgüleri kabul edin. Bugün ayrıca aşk hayatınızda da şansınız yaver gidebilir. Karşınıza çıkan birkaç tesadüf, işleri tam olarak olmasını istediğiniz şekle getirmek için her şeyi hazırlıyor. Bu fırsatları kullanmak ve aksiyon almaksa size kalmış!

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eski hatalarınızın sizi rahatsız etmesini engellemek elinizde. Riskler konusunda temkinli davranmalı ve öfkenizi kontrol etmelisiniz. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde başarı size doğal bir şekilde gelse bile, yine de iç huzurunuzu ve gerçekçi yaklaşımınızı korumalısınız. Bu yolla işyerinde edindiğiniz dostlukları muhafaza edebilecek ve sevdiklerinizin sizin ne denli sıcak kanlı olabileceğinizi görmelerine olanak tanıyacaksınız. Eski tartışmaların ne o zaman ne de şu anda artık önemli olmadığını anlıyorsunuz. Kendinize, fiziksel gücünüzü korumak ve dinginliğinizi sürdürmek için uzun bir rahatlama süresi verin.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün kendinizi duygusal olarak bunalmış, ruhen sıkışmış hissedebilirsiniz. Sanat, hobi, eğlence, çocuklarla ilgilenmek hem gizli yeteneklerinizi açığa çıkartabilir hem de ruhunuzu beslemenize yardım edecektir. Yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk alanlarında ani anlaşmazlıklar, şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Finans, okültizm, sağlık alanlarında ise şans, ilahi koruma sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize olan güvensizliğinizden kurtulmanız gerekiyor. Kimseyle paylaşamadığınız sıkıntılarınız var. İlişkinize yeniden bakmalı ve güvensizliğinizi gerçekten haklı temellere oturtabiliyorsanız bu ilişkiyi bitirmelisiniz. İş yoğunluğunuzun artması nedeniyle fazla yoruluyorsunuz, ama size kazandırdığı daha fazla olduğu için aldırmıyorsunuz. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Frenleyemediğiniz gece atıştırmaları zamanla size kilo olarak geri geliyor.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>