Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu beğeniyor ve onunla gurur duyuyorsunuz, ama partneriniz insan içinde gösterdiğiniz ilgiyi, baş başayken görememekten şikayetçi. Bugün bu şikayetini yine dile getirebilir.

Yoğun temponuz bugünlerde azaldı. İş arkadaşlarınızla uzun zamandır yakalayamadığınız sohbet ortamı bugün doğabilir. İşyerinizde yeni sayılabilecek biriyle bugün ilk kez yakınlaşabilirsiniz.

Bütçenize eklenen yeni zorunlu harcamalar sizi korkutuyor. Kemerlerinizi sıkmanın gerekliliğini fark etmek canınızı sıkıyor. Yakın bir gelecekte sorumluluklarınızın bir kısmından kurtulma olasılığınız var.

Önümüzdeki günlerde bir sağlık sorunu sizi epeyce koşturabilir. Ama arkasında esenlik görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde bir yakınınıza bağımlı yaşıyorsunuz. Adeta kendinizi unuttunuz ve sadece onu düşünüyorsunuz. Oysa yakınınız seçtiği, tercih ettiği bir yaşamı sürdürüyor gibi görünüyor. Bugün onunla yapacağınız konuşma sizi artık kendi yaşamınıza yöneltebilir. Bugün alacağınız bir daveti değerlendirebilir ve huzurlu bir akşam geçirebilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Perşembe günümüz, saat 11:17 Ay-Venüs görünüm etkisinde başlıyor. Beğenilmek ve dikkat çekme arzumuzu yükselticidir. Özellikle sevdiklerinizi kanatlarınızın altına almak arzunuz ön plandadır. Elinizdekini paylaşarak, onların sorunlarıyla ilgilenerek yardımcı olmaya çalışırsınız. Saat 12:47-14:08 arasındaki Ay-Boşluk etkisinde, ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitenizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Elden geldiğince sakin olalım. Saat 14:08 itibariyle Ay, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Titiz bir şekilde durumları ele alacaksınız. Size ihtiyaç duyulması, fikrinizin alınmasından hoşlanacaksınız. Mantık ön planda olacak. Belki bazı meselelere kafanızı takacaksınız. Ancak işlerinizi de bilinçli bir şekilde yoluna koymayı başaracaksınız. Saat 17:43 Ay-Merkür ve saat 22:11 Ay-Jüpiter görünüm etkisi altında, aklınıza yatan bir şeyi yapmak istersiniz. Birileri veya şartlar buna engel olmasın diye her türlü tedbiri almaya çalışırsınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yardım almaktan kaçınıyorsun! Ay, öğle saatleri itibariyle boşlukta hareket edecek. Bireysel hareket ettiğin ve planlarını hayata geçirmek adına hareket ettiğin bir gündesin. Bu yüzden de yakın çevrenden belli konularda ufak yardımlar istemekten dahi kaçınabilirsin. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan insanlarla etkileşiminde oldukça verimli bir gün. Yoğun toplantılar ve birtakım projeler hakkında çalışmaların hız kazanıyor. Ancak gelecekle ilgili korkuların bugün farklı arayışlar yapmana neden olabilir. Heyecan duyacağın yeni bir ilişkiye başlarken duyacağın sözlerden dolayı temkinli olmalısın. Aile yapına uygun olmayan bu kişi ile onları ortak alanda buluşturman pek kolay olmayabilir. Her ne kadar elini taşın altına koymaktan çekinmesen de bazı konuların uygun koşullarda olacağını da kabul etmelisin.

29 Kasım 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Olaylar isteğiniz doğrultuda gelişmesine rağmen tatmin olmayabilirsiniz. Büyük beklentiler içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Enerjinizi yapıcı yönde kullanmalı, sakin ve sabırlı davranmalısınız.

29 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda karamsarlık içinde olabilirsiniz. Gizli kalan olaylar gündeminizi etkileyebilir. Bazı konularda kabullenme içinde girebilirsiniz. İlerleyen saatlerde kişisel açıdan önemli olan olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için kararlar alacağınız bir gün. Aldığınız kararlara çevrenizdeki insanları dahil edebilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Enerjiniz ve şansınız yardımıyla bir zorluğun üstesinden geleceksiniz. Kötü anlarınızda yanınızda bulunan insanları da asla unutmayın.

29 Kasım 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mistik ve spiritüel konulara yatkın bir gün, yoğun ve hareketli günlerin ardından dinlenmeye ve kendi halinizde kalmaya daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. İlişkilerde ise fedakâr, anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sabah saatlerinde sağlık konuları, sindirim hassasiyeti söz konusu. Öğleden sonra finansal konularda tarışmalar, yanlış anlaşılmalar olası. Gün boyu kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat eden Ay, isteklerinizi karşınızdakilere daha kolay aktarmanıza yardım edecek. Analitik zekanızla ve pratik çözümlerle,hayatınızı kolaylaştıracak kişilerle fikirlerinizi paylaşıp, mutlu olursunuz. Faydalı olmak ve çabalarınızın karşılığını görmek bugün sizi mutlu eder. Diğer yandan arka plandan güçlü bir otorite figürünün desteğini arkanıza alabilirsiniz.

29 Kasım 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

29 Kasım 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 06' 40"
Ay
Kova
19° 16' 36"
Merkür
Koç
17° 39' 24"
Venüs
Boğa
03° 08' 21"
Mars
Koç
01° 03' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 21' 46"
Satürn
Balık
16° 43' 37"
Uranüs
Boğa
22° 26' 48"
Neptün
Balık
28° 57' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 23"
Lilith
Başak
23° 31' 49"
True Node
Koç
15° 20' 42"
Son Güncelleme : 02/05/2024 03:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>