Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sınırlarını göstermek istiyorsun! Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 100%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün yeni teknolojiyi öğrenebilirsiniz. Her tür bilgisayar aygıtına ya da dikkatinizi çeken internet uygulamasına dikkat edin. Birarkadaşınızdan, size yeni bir program öğretmesini isteyebilirsiniz. Ya da bilginizi pekiştirecek özel bir kursa katılabilirsiniz. Konuyla ilgili açıklamalı anlatımlar içeren birkaç kılavuz alın ve kendinize ödev verin ki bu yetileri kolayca geliştirebilesiniz.

Bugün bir başkası için kendi gündeminizi bir kenara koyabilirsiniz. bunu kendi çıkarınızdan çok bir arkadaşınız için yapsanız da gününüzü ev işleriyle geçireceksiniz gibi görünüyor. Alet edevat kutusu gün boyu işinize yarayabilir. Gün ortasında, günü bu şekilde geçirdiğiniz için biraz canınız sıkılabilir, siniriniz bozulabilir. Fakat sıkı bir şekilde çalışıp geri kalan tüm işleri bitirin. Daha sonra kendinizi dışarı çıkarak ödüllendirebilirsiniz.

Ruh hali değişimlerinin yoğunluğu birçok insan için sandığından daha zorlayıcıdır.Doğrudan eyleme geçmezsen olması beklenenden daha fazla acı çekersin. Eğer olanların sebebi sen isen; hemen kabuğuna çekilme. Yalnız olmadığını unutma. Bir arkadaşınla ya da güvenilir bir danışmanla konuş. Ayrıca hislerini bir sağlık praktisyeniyle konuşabilirsin. Denemek sana hiçbir şey kaybettirmez.

Uğraşlar: Boş zamanınızda olduğu gibi profesyonel aktivitelerinizde de oldukça kabiliyetlisiniz. Sizin için önemli olan projelerin ilerlemesi adına ara bulucu rolünü oynamaktan çekinmiyorsunuz.İlişkiler: Hafta sonunda mutluluğunuz zirveye ulaşacak şekilde huzurlu bir biçimde hareket ediyorsunuz. Etrafınızda pozitif bir atmosfer hüküm sürüyor. Arkadaşlarınız ve aileniz şakadan başka bir şey düşünmüyor. Aşk ilişkilerine gelince, eşsiz dakikalar sizi bekliyor.temmuz aylık burç yorumları

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşk ve romantizmle ilgili meselelerde önümüzdeki birkaç hafta içinde gelişmeler yaşanabilir. Bununla birlikte, bugün sizi en çok endişelendirecek olan şey, şu anki ilişkilerinizde gerçekçi olmayan bir yaklaşım benimsemeniz. Kendinizi, gerçeklikten oldukça uzak bir rüya aleminde bulabilirsiniz. Buna dikkat edin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Yengeç burcunda hareket ediyor. Dışarıda, sosyal ortamlarda vakit geçirebilirsiniz. Dostlarınızla planlar yapabilirsiniz. Zaman zaman sert çıkışlar yapmamaya özen gösterin. 17:24'te Ay, yarına kadar boşluğa giriyor. Bugün itibariyle Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 28 Temmuz'a kadar sizi bulunduğunuz çevrede bir üst basamağa taşıyacak şanslı durumlar yaşayabilirsiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk vehayatını birbirinden ayırman gerekiyor. Ailenle yaşıyorsan, senden maddi destek beklediklerini öğrenebilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş projelerinizle ile ilgili ya da çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizle ilgili gizli kalmış konular canınızı sıkabilir. İletişimsel gücünüzle bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Bugün sosyal konular gündeminizi etkileyebilir. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir. Onların fikirlerinden etkileneceğiniz bir gündesiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Günlük işlerde ani kopmalar yaşanabilir. Akışta kalın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konsantrasyon problemi yaşayabileceğiniz bugünlerde ikili ilişkilerde partnerinizi suçlamaya yönelebilirsiniz. Olaylara bakınca sorun olmadığını göreceksiniz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve iletişim konularında problemlerle karşılaşabileceğiniz, geçici bir motivasyon düşüklüğü hissedebileceğiniz zamanda iken, 17.00 sonrasında enerjinizin yükseldiği, ilişkilerde vehayatınızda beklentilerinizi net olarak ifade edebileceğiniz güçlü bir zaman diliminde olacaksınız.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakında bir tatile çıkmayı düşünüyor olabilirsiniz. Bütçeniz konusunda aklınızda soru işaretleri olabilir. Öyleyse, yurt içindeki olasılıklar size daha eğlenceli ve uygun fiyatlı gelebilir. Bu aralar, ihtiyaç duyduğunuz da düşük stresli bir mola.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

27 Temmuz?a kadar Yengeç burcuna yerleşen Venüs, sizin arkadaşlar, topluluklar, dernekler ve örgütlerle ilişkilerinize hareket getirecek. Çocukluktan tanıdığınız arkadaşlarınızla karşılaşıp birprojesine start verebilirsiniz. Ya da ortak mal mülk alımına girmek isteyebilirsiniz. Deniz kenarında yazlık sahibi olmak hiç fena fikir değil.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Konuşup paylaşmak istediğiniz bir sürü konu var. Ailenizle ilgili sorunlar söz konusu olabilir. Evlatlarınızın hayatında bazı değişimler söz konusu olabilir. Herkese destek verebilecek güçtesiniz bugün. Üstelik de her konuya pozitif tarafından bakabiliyorsunuz.

3 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başak; şu ara aktif olarak üzerinde durduğun projendeki olumlu geri bildirimler yüzünü güldürebilir. Kişisel başarını destekleyen arkadaşlarının sana sunacağı teklifleri değerlendirmeye bakmalısın. Aşk ve romantizm konusunda oldukça hoş bir dönemde olacaksın. Sevdiğin kişileri sahiplenmek isteyebilir veya arana mesafe koyabilirsin.

3 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 10" R
Ay
Koç
17° 19' 26" R
Merkür
Koç
20° 11' 57"
Venüs
Boğa
08° 04' 60"
Mars
Koç
04° 09' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 13"
Satürn
Balık
17° 03' 50"
Uranüs
Boğa
22° 40' 39"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 43"
Lilith
Başak
23° 58' 32"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>