Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
İlgini Belli Ediyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevdiklerinizi kucaklayın. Kalbinizin size yol göstermesine izin verin. Siz izin verdiğiniz sürece her şey yolunda gidecek. Karşınıza çıkacak yeni şans için yer açın. Kapıyı açmaya zorlarsanız, hiç bir zaman harekete geçemezsiniz. Hafifçe vurun, kapı zaten kendiliğinden açılacaktır. Aklınız bugün çok hızlı düşünüyor ve neşeli. İşlerin olumlu yönde ilerlemesini sağlayın, öyle kalacaklar. Başarı istiyorsanız, zorlu bir dönemece girmeniz gerek.

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Bugün evinizde finansal konuda bir grup toplantısı gerçekleşebilir. Bu grubun planladığıher neyse, hızlı ve etkili bir şekilde dikkate almalısınız, daha sonrasında istediğiniz gibi takılabilir, sosyalleşebilirsiniz. Bu süreçte, misafirlerinizin yeni taraflarını keşfedebilirsiniz ve bu da ilgili herkes için oldukça aydınlatıcı olabilir. Onlarla olan bağınız git gide artacak.

Bugün büyük miktarda aksiyon var olacak. Arka kapından süzülerek içeri girecek olan sıra dışı dalgayı hoş karşıla. Büyük miktarda enerji emrinde olacak. Bu enerjiyi kullanmaktan seni alıkoyabilecek tek şey zihnin. Gerçekte sana yardım edebilecek olan bu şeyden korkma. Zihnini aç ve farklı olanı hayatına buyur et.Bu aralar birtakım baskılar ve insanların egoları tarafından bombardımana tutulmuş gibi hissedebilirsiniz. Belki de insanlar size kendi istediklerini yaptırmak için sizi kullanıyormuş gibi hissediyorsunuz ve bu istenenler de sizin için en iyisi değil. Kaderinizin kendi ellerinizde olduğunu unutmayın ve kurban durumuna düşmemek için elinizden geleni yapın. Gerekiyorsa tek başınıza biraz zaman geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzak kalmak için iyi bir gün. Bir süredir böyle bir şey yapmayı istiyordunuz. Ama gerçekten ne tarz bir yolculuktur düşündüğünüz? Dünyayı dolaşmak mı? Ufukları aşmak mı? Yabancı insanlarla tanışmak mı? Tamamen yeni bir hayat mı? Yoksa tüm bunlara ilk adım olarak öncelikle kendi içinizde uzun bir yolculuğa çıkmak mı? Her ne yaparsanız yapın, hadi valizinizi toplayın!

30 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Entelektüel bir konu hakkında yoğun konuşmalar yapabilirsiniz. Sanat, özellikle yazı ve çizim bu konular arasında olabilir. Arkadaşlarınızla heyecan verici tartışmalar yaşayabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Üretmekten, fikir geliştirmekten yorulmayan hallerin bugün en derinlerde kalan hassaslığın ile ters çapraz yapabilir. Her ne kadar ilginçte bulunsa bazı projelerin havada kalması keyfini kaçırmaya neden olabilir. Sevgiline karşı ilgini göstermen gereken bir gün olabilir, kendisini yalnız ve sevgisiz hissetmesinin nedeni acaba sen olabilir misin? Bu günlerde ailen ile ilgili sorunlara karşı daha fazla ilgilisin. Bu durum seni de aileni de mutlu ediyor.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz fedakârlık yapmak yerine ihtiyacınız olan taleplerinizi gözden geçirmelisiniz. Ne istediğinize karar vermelisiniz. Finansal stresleri büyütmemelisiniz. Bankalar ya da vergi borçlarınız ile ilgili konuları yapılandırmanız ve araştırmanız doğru olabilir. 

30 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran koşullar daha fazla gündeme gelebilir. Ortaklı para konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Para konulardaki sıkışmalar sizi sıkıntıya sokabilir. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. Banka işlerinize daha fazla özenmelisiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde manevi süreçlerde size destek olan kişilere karşı sevginiz artabilir. Somut bir kazanım yaşamak için aktif bir yaşam benimsemeniz gerektiğini de unutmayın.

30 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde ailen ile ilgili sorunlara karşı daha fazla ilgilisin. Bu durum seni de aileni de mutlu ediyor.

30 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün egonuzu tatmin etmek için yapabileceğiniz en iyi şey kollarınızı sıvayıp işinizin başına geçmek. Günün sonunda ne kadar çok ilerlediğinizi gördüğünüzde derin bir 'Oh!' çekeceksiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ilişkilerinde uzun vadeli, kalıcı adımlar atmak için çok uygun dönemler. Hayat sizi mutlu edecek.

30 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Koşuşturmaca ile geçecek, hareketli ve iletişimin son derece artış göstereceği bir gün yaşayabilirsiniz. Hiçbir şeyi bekletmemeli veya ertelememelisiniz; gün içinde gücünüzde ve direncinizde azalma olabileceğinden, işlerinizi tamamlayamayabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatlarında değişim sürecine geçiş yapan Başak burçları hayatın akışına iyice uyum sağladılar. Eskiden her şeyi daha fazla didikler, analiz eder, takılırdınız. Şimdilerde daha oluruna bırakıyorsunuz. Aslında bu durum sizi rahatlattı. Maddi anlamda güçlenebilecek potansiyeliniz var. Paranızı biriktirin veya değerlendirin.

30 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; bugün gelir gider dengeni yeniden ayarlamak üzerine girişimlerde bulunabilirsin. Kredi, borç, alacak konularında iyi planlayıp detaylı düşünerek harekete geçmek senin için faydalı olabilir. İlişkinle ilgi bazı sorumluluklar alman gerekebilir. Hobilerine vakit ayırmak isterken bazı engellerle karşılaşabilirsin.

30 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 34' 14" R
Ay
Terazi
07° 22' 55"
Merkür
Boğa
04° 23' 14"
Venüs
Boğa
24° 05' 59"
Mars
Koç
14° 05' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 16"
Satürn
Balık
18° 01' 18"
Uranüs
Boğa
23° 25' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 33"
Chiron
Koç
21° 39' 38"
Lilith
Başak
25° 25' 07"
True Node
Koç
14° 56' 30"
Son Güncelleme : 19/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>