Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu da hafta sonu gezinize katmak için gözlerden kaçmayan oyunlar içindesiniz. Onda ilk kez rastladığınız ve tanımlayamadığınız bir şeyler buluyorsunuz. Ne zaman açılacağınız merakla bekleniyor.

İş yaşamınızda birtakım insanların size karşı kötü niyetler beslediğini düşünüyorsunuz. Bu sizi huzursuz ediyor, veriminizi de düşürüyor. Sizi anlamaya çalışan birine de bugün yine bu korkularla uzak duracaksınız.

Bugünden hafta sonunun harcamalarını nasıl kısacağınızı düşünüyorsunuz. Bankada çok özel durumlar için biriktirdiğiniz para önümüzdeki günlerde sizi fazla üzmeyecek özel nedenlerle bir miktar eksilecek.

Sizinle küçük çaplı biryapmak isteyen bir ahbabınız, yapmayı düşündüğü işte sizden daha deneyimli değil.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gününüz hafta sonu projeleriyle geçecek. Tadı damağınızda kalan bir yere yeniden gitmeyi düşünüyorsunuz. Bazı düşüncelere modası geçmiş deyip değer vermiyorsunuz. Aslında farkında olmadan çoğu zaman bu düşüncelerle yaşıyorsunuz. Sağlığınızla ilgili endişeleriniz yine yersiz çıktı. Ama bu sizi pek rahatlatmadı. Kendinize yeni masraf kapıları arayacaksınız.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Çarşamba gününe, 07:20-18:22 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında adım atacağımız için, enerjimiz yüksek olmayabilir. Beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu saatlerde bizi rahatsız edebilir. Karşınıza çıkabilecek ufak tefek sorunları büyütebilir, normal günlük aktivitelerinizi yerine getirirken iki misli yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Hani bazen, iyi ki şöyle olmamış, iyi ki adım atmamışım deriz ya. Boşluk etkisini de böyle bir açıdan ele alalım. Yarım kalan işlerimize öncelik tanıyalım. Saat 18:22  itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay,  sorun yaratan noktaların tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz konuların araştırılması, detayların farkında olunması yönünde önem taşıyor. Her işinizde mantığınızın sesini dinleyerek ve iyice gözlemde bulunarak doğru şekilde ilerleyebilirsiniz. Duygularınız ve aklınız bu saatlerde barışıktır. Birbiriyle çelişmeden ilerlersiniz ve duruma göre hareket edersiniz. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim içinde olduğunuz kişilerle maddi konuları gündeme getirmek isteyeceksiniz. Bugün, karışık problemlerin üstesinden kolayca geleceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün ve karşınızdaki kişilerin düşüncelerini kolay hissetmeniz, huzursuz olmanıza neden oluyor. Daha esnek olmalısınız. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konuları ihmal etmemelisiniz. Daha huzurlu bir yaşam kurmanızı sağlayacak değişiklikler yaparak belli eleştiri ve şikayetlerin önünü kesebilirsiniz. Aşırı tepkiler vermekten ve anlamsız tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Karasızlıklar, belirsizlikler, huzursuzluklar, karmaşa veya ne yapacağını ya da bazı alanlarda ne olacağını bilememe hali akşam saatlerine kadar devrede. Sonlanmalar ve bitişler var. Stresli durumlar oluşabilir. Yarın Başak burcunda meydana gelecek tutulmanın geçtiğimiz Pazartesi ve bir önceki Pazartesi yazdığım etkileri bugün de kendini hissettirebilir. İki hafta üst üste yazdığım için tekrar yazmak istemedim. Okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karar almakta zorlanabilirsiniz. İletişimle ilgili konularda stresler yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı değişiklikler gündeme gelebilir. Aşkta kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda önceden kestiremediğiniz olaylar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde sabırlı davranmanız gerekebilir.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özel yaşamınızda romantik ve keyifli görüşmeler yaparak yeni yıla girebilir, eğlenceli ortamlarda yer alabilirsiniz, ancak enerjinizi dengeli kullanın ve fazla alkol alımı, hızlı araba kullanma gibi konulara dikkat edin. Yeniyıla girerken yaşamınızda neyi değiştirmek istediğinizi düşünün. Mutlu yıllar.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi hayatınıza odaklanmışken sevdiklerinize karşı dürüst olmalısınız. Sevdiklerinizi kırmamaya özen göstermelisiniz. Maddi konularda kazanımlarınıza odaklanabilirsiniz.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızla ilgili hedefleri ve planları gözden geçirme zamanındasınız. Biraz endişeli ve detaycı olabilirsiniz.Bütün gün odaklandığınız konuların olgunlaşması için doğru stratejiler peşinde koşabilir, gerekli hesapları ve somut çalışmaları yaparak sonuca ulaşabilirsiniz. Karar aşamasını akşam saatlerine bırakmayı tercih etmelisiniz. Haberleşme ve iletişim ağınız yoğun olacaktır. Ancak üç hafta süreli Merkür gerilemesi sizin burcunuzda meydana gelecektir. Tüm iletişim kanallarınızda arızalar ve gecikmeler meydana gelmesi riski altındasınız.

31 Ağustos 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

31 Ağustos 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 19"
Ay
Akrep
25° 08' 58"
Merkür
Koç
26° 28' 46"
Venüs
Balık
21° 40' 57"
Mars
Balık
05° 00' 60"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 27"
Satürn
Balık
13° 18' 31"
Uranüs
Boğa
20° 39' 53"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 49"
Lilith
Başak
19° 48' 12"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>