Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda durgunluk devam ediyor. Fakat bu durgunluğun sebebi biraz da sizsiniz. Kendinizi yeni bir ilişkiye başlamak için hazır hissetmiyor ve böyle davranıyorsunuz.

Bugünhayatınızda sorunsuz bir gün geçireceksiniz. Çalışmalarınızda oldukça verimli olacağınız bugün işinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir. Amirlerinizden biri ile aranızda sizin için verimli olacak bir görüşme yapabilirsiniz.

Harcamalarınızı bir hayli kıstınız. Harcamalarınızı kısmaya devam edersiniz kısa süre sonra istediğiniz alışverişi yapabilecek kadar paranız olacak. Kendinizi kontrol etmeyi sürdürün.

Bugün alacağınız kararlar dolaylı olarak başkalarını da etkileyecektir. Bu yüzden karar almadan iki kere düşünün

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak huzurlu bir gün geçireceksiniz. Uzun süredir görmediğiniz akrabalarınızla görüşme fırsatı bulabilir ve onlarla hasret giderebilirsiniz. Zihinsel faaliyetleriniz oldukça güçlü olacağı bugün , sizin için çok önemli bir karar alabilirsiniz. Akşam saatlerinde alacağınız bir haber sizi oldukça heyecanlandırabilir.

28 Ağustos 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:29 Venüs-Jüpiter kavuşumu burcunuz üzerinde gerçekleşecek. Bu olumlu bir işaret sizler için. Maddi konulardan kişisel ilişkilere kadar geniş bir alanda mantıklı seçimlerde bulunmak mümkün. Detaylar yine ön planda. Atmayı düşündüğünüz adımların sağlam, sağlıklı, verimli olmasına her zamanki gibi dikkat edeceğinizi söyleyebiliriz. Tabii ki bunun dozajını iyi ayarlamak lazım. Seçici olalım da, her şeyin altında bir şey aramayalım. Kendi arzularımızı, ihtiyaçlarımızın farkında olduğumuz bu enerji sayesinde, ailemiz, evimizle ilgili konuları da gerçekçi bir şekilde ele alabiliriz. Düzene koyabiliriz. Dış dünyayı kritik ederiz. Ne yanlış ne doğru, ne gerekli ne gereksiz bunu net olarak tespit etmek için çabalarız. Mantığımız, duygularımızın bizi yönetmesine izin vermez. Sağlıklı olana yöneliriz. Dışarıdaki insanlar bizim titizliğimizin farkındadırlar. Göze hoş görünürüz, üstümüze giydiğimizi yakıştırırız. saat 04:42 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Saat 08:39 Ay-Pluto görünümü gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Mutlu ve keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileğimle,

28 Ağustos 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş disiplininiz mükemmel gidiyor. Bugün çevrenizdeki kişileri tarzınızla etkileyecek ve biraz da baskıcı bir tutum sergileyeceksiniz. Kendinize güvenmenize rağmen, üstlerinizle konuşurken, daha sakin ve temkinli, olmalısınız. Maddi konularla ilgili düşüncelerinizi yakınlarınızla tartışmamalı, bugün ketum olmalısınız.

28 Ağustos 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Genel anlamda zorlu günlerde olsak da, ayın bu son günleri göreceli olarak daha keyifli ve sevdiğiniz aktivitelerle geçirebileceğiniz veya farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz tarihlerden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ev, aile, millet, ülke başlıklı konular ön planda bu hafta sonu. Duygusallık ve duyarlılık artıyor. Her ne kadar hafta başında yazdığımız açıların etkisi sürse de, Ay'ın olumlu görünümleri, ikili ilişkilerimizde vebirliklerimizde uyumu daha rahat yakalayabileceğimiz, olumlu görüşmeler yapabileceğimiz bir günde olduğumuzu gösteriyor. Özellikle Cumartesiyi Pazar sabahına bağlayan saatlerde sevgi temalı ilişkiler veya aşk hayatı açısından oldukça güzel ve yeni şanslara işaret eden etkiler var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Ağustos 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle sabah saatlerinde evle ilgili daha çok şey yapmak isteyebilirsiniz. Duygusal beklentilerinizde aşırılıklara gitmemelisiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

28 Ağustos 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek, hafta sonu sizi çok mutlu edecek. Ailevi konularda, özel hayatınızda yaşadığınız sorunları çok rahat üzerinizden atacak, sevdiklerinizle rahat bir gün geçireceksiniz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş çevreniz ve dahil olduğunuz topluluklarla ilgili empati yeteneğinizin yüksek olmasından dolayı sosyal ilişkilerinizde sevginizi rahatlıkla gösterebilir, huzurlu ortamlar yaratabilirsiniz. İlişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilerlemeniz gereken yolda ailenizin baskısı ve müdahaleleri ile karşılaşabilirsiniz. Uzlaşma enerjisiyle dolu bir gün geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin yardımına ve bilhassa duygusal desteğine koşabileceğiniz ve yardım kurumlarında çarpıcı çalışmalar deneyimleyebileceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

28 Ağustos 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

28 Ağustos 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 25' 33"
Ay
Akrep
15° 13' 48"
Merkür
Koç
26° 05' 43"
Venüs
Balık
20° 41' 11"
Mars
Balık
04° 23' 23"
Jüpiter
Boğa
16° 38' 14"
Satürn
Balık
13° 12' 59"
Uranüs
Boğa
20° 37' 38"
Neptün
Balık
27° 46' 51"
Plüton
Kova
01° 48' 50"
Chiron
Koç
18° 44' 60"
Lilith
Başak
19° 42' 50"
True Node
Koç
15° 35' 31"
Son Güncelleme : 28/03/2024 18:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>