Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar kuruntularla nasıl ilişki sürdürebiliyorsunuz ? Aldığınız bazı kararlar vardı. Çabuk unuttunuz. Kendinizi bir miktar gevşetir, rahatlarsanız gönül ilişkinizi etrafı kıskandıracak boyutlarda yaşayabilirsiniz. Çünkü böyle biriyle birliktesiniz.

Bir meseleyi yanlış anladınız. Daha doğrusu huyunuzu bilenler tarafından yanlış bilgilendirildiniz. Bir an önce doğruyu arayıp bulmalısınız. Yoksa işyerinizdeki prestijiniz bayağı sarsılacak gibi görünüyor.

Parayı iyi koruyorsunuz. Geliriniz bir çok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuzla bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz borç epeyce gecikti. Borçlunuz iyi niyetle bu ödemenin hazırlığı içinde. Onu uyarmamakla isabet davrandınız

Hastalık arama huyunuzdan vazgeçmelisiniz. Sevgiliniz hastabakıcınız olmayı istemiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Üzerinde fazlaca titizlendiğiniz bir konu, acaba önemsemedik mi diye, başkalarını da telaşa düşürüyor. Sevineceğiniz bir haber var. Bekliyordunuz, ama bu kadarını değil. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir sağlıksızlığı böyle büyütmeye devam ederseniz, belki de yakında gerçekten yataklara düşeceksiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 09:32 itibariyle burcunuzda gerçekleşecek  Merkür-Venüs kavuşumu  tabii ki önem taşıyor. Çünkü yarın Merkür gerilemeye başlayacak. Onun içindir ki, kişisel tüm kararların, durumun,hayatı ve finansal meselelerin dikkatlice ele alınması ve analiz edilmesinde yarar var. Eğer yeni bir işe başlanmışsa, Ekim ayı başına kadar incelemek yararlı olur. Size uyan veya uymayan durumlar var mı? bunlara bakalım. İş görüşmelerinde, yatırım, alacak-borçlanma gibi konularda da akıllıca değerlendirmede bulunalım. Saat 11:11 itibariyle Aslan burcunda ilerleyen Ay etkisinde, aşk hayatımızla ilgili meseleleri,hedeflerimizi ve kişisel arzularımızı gün boyunca ön planda tutacağız.  Hangi konularda yanılıyoruz veya hangi konularda öne çıkmak istiyoruz bunları ele alabiliriz. Durumları değerlendirirken egomuz ön plandadır.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, maddi konularda ilginç araştırmalar içinde olacak ve özgürlüğünüzü kanıtlayacak ve farklı kişilerin fikirlerin yola çıkarak, kazançlarınızı belirleyici işler yapacaksınız. Yaratıcılığınızı ortaya koyacak yolculuklar söz konusu olacak. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabilirsiniz. Bugün yaşamı sorguluyorsunuz..

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünden itibaren 6 ay içinde, yeni başlangıçlara açıksınız. Yeni ilişkiler, yeni bir imaj, yeni bir siz veya kendinize ait birilk akla gelen başlıklar. İş değişiklikleri, işle ilgili değişiklikler veya kendinizde yapacağınız değişiklikler gündemde. Diyet, spor v.b için uygun zamanlarda olacaksınız.Mart ayındaki olaylarla bağlantılı şeyler tekrarlanabilir. Sizin için önemli bir kişiyle ilgili duyacağınız haberler veya ortaya çıkan sırlar bu kişiye bakışınızı değiştirebilir.Belli bir ilişkiyi daha fazla devam ettiremeyeceğinizi fark edebilirsiniz veya Mart ayında olmadıysa ilk görüşte aşk benzeri olaylar yaşanabilir.Yıldız haritanızın durumu başta olmak üzere, bazılarınız açısından maddi şansların da gündeme gelebileceği bir ay Eylül ayı.Bu hafta meydana gelecek Başak burcundaki Güneş Tutulması'nın etkilerini haftalık yazımda bulabilirsiniz. Sağlık ve sevgi ile kalın...

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi strese sokan olaylar karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bu konuları kabullenerek aşabilirsiniz. Ruhsal gelişiminiz için kendi içinize dönebilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlar ilerleyen saatlerde değişimler gösterebilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, destek alabilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

SIRA dışı düşünceleriniz için farklı alanlar bulabilirsiniz. Mantığınızı zorlayacak sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızı ilgilendiren konu ve olayları detaylandırmayı seviyorsunuz ve bu hafta kendinize iyi davranacaksınız. Sabah saatlerinde yaptığınız planlar gün içinde değişime uğrayabilir.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal bir faaliyette yer alabilir, hatta bu faaliyetin beyin takımında bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza liderlik edebileceğiniz bir pazar deneyimleyebileceksiniz.Özel hayatınızda belirli kuralları benimseyebileceksiniz. Hatta bu kurallara mecbur kalabileceğiniz gibi çocuklarınız varsa onlara da aynı konularda baskı kurma ihtimalini de önünüze getirebilir. Tema olarak insan topluluklarının yararına çalışma, besleme, büyütme ve gözetme amaçlı projelere başlayabilir, söz konusu projelerde liderlik edebilirsiniz.

29 Ağustos 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

29 Ağustos 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 57" R
Ay
Başak
20° 34' 58"
Merkür
Koç
17° 06' 07"
Venüs
Koç
18° 43' 31"
Mars
Balık
22° 01' 48"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 15"
Satürn
Balık
15° 38' 50"
Uranüs
Boğa
21° 47' 16"
Neptün
Balık
28° 35' 28"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 12"
Lilith
Başak
22° 13' 59"
True Node
Koç
15° 37' 51"
Son Güncelleme : 20/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>