Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendini Yormamalısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2020, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 20%

Aklınız bugün kalbinize odaklanmış durumda. Duygularınız hakkında rasyonel düşünebildiğinizi göreceksiniz. Geri adım atın ve mevcut durumunuza farklı bir perspektiften bakın, böylece olayları daha net bir şekilde anlayabileceksiniz. Yaptıklarınız ve söylediklerinizin insanları nasıl etkilediğini bir düşünün. Sözlerinizin insanlar üzerinde düşündüğünüzden çok daha büyük bir etkisi var. Dikkatli ve hassas davranın.

Kendinizi daha açık ifade etmek üzerine çalışmak sizin için iyi olacak. Geçmişte, çevreniz sizi sık sık ortada bırakıp bir şeyler için suçlamış olabilir. Görünüşe göre bakış açınız bulanıklaştı ve bağlılık hissiniz de azaldı. Bugün doğru ve yanlış hissinizi birbirinden ayırt etmek için ideal bir gün olacaktır.

Para mevzularında iyi haberler bugün hanenizde büyük bir heyecan yaratabilir. Hedeflerinizden biri, yaşam koşullarınızı iyileştirme konusunda yatırım yapmak olabilir. Yeni bir eve taşınmak veya satın almayı düşünebilirsiniz. Bu talih kuşunu nasıl kullanacağınızla ilgili bir sürü fikir nugün kafanızı kurcalayabilir ama sakin olun. Bir yandan da, bu parayı kötü günler için bir kenara atmak isteyebilirsiniz.

Her ne kadar yüzde yüz haklı olduğuna inansan da, ukala ve kaba olmamaya çalışmalısın. Büyük ihtimalle de doğru cevaplara sahipsin ama bu sahibiyetin militan ve saldırgan bir tavır takınmanı gerektirmiyor. Beklenmedik olaylar yaşanabilir. Duygularınla oynandığını düşünebilirsin. Haksız yere senin sinirini bozmak isteyen insanlara karşı tetikte ol.Bugün esnek davranmalısınız. Sürprizlerle dolu bir gün olabilir. Aniden bir misafiriniz gelebilir. Bu, uzakta yaşayan bir arkadaşınız olabilir. Birden sizi ziyaret etmek istemiş olabilir bu yüzden misafir odanızı temiz tutun! Ya da kuzenleriniz, kardeşleriniz ya da ebeveynleriniz akşam yemeğini sizinle yemek isteyebilir. Buzdolabında yeterli yiyeceğiniz olsun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyin bir sebepten dolayı ateşlenebileceği günlerden biri. Toplama hattına katılmak (veya çapraz), dilekçeyi imzalamak veya broşürleri geçmek için her yabancıya vermek isteyeceksiniz. Sebebinizin amacını daha da ileri götürmek için bir tür eylemde bulunmak bugün sizin için önemli olacak ancak başkalarının bandwagonlarına atlamaktan önce tüm gerçekleri almaya dikkat edin. Tam olarak neyi desteklediğini bilin.

31 Mart 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni bir yaratıcı proje başlatmayı düşünüyorsanız bugün bunu yapmaya çalışmayın. Arkadaşlarınız ve aileniz dikkatinizi dağıtabilir. Diğer sorumluluklar şimdi devam etme arzunuzu engelleyebilir. Fikir bulmaya çalışmaktan çekinmeyin ancak çalışmaya başlamak için yarına kadar beklemeniz gerekebilir.

31 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün içinde olacağın bazı diyaloglar istediğin gibi ilerlemeyebilir. Bu durum aile içinde bazı gerginliklere sebep olsa da orta yolu bulmak istiyorsun. Radikal kararlar almana ramak kalmış olabilir. Kardeşinin sana danışacağı bir konu hakkında ona yapıcı tavsiyelerde bulunabilirsin. Çalışma hayatındaki bazı kişiler ile yersiz gerginlikler yaşayabilirsin. Her konuyu aklına takmamalısın. Biraz uzaklaşmak iyi gelecek.

31 Mart 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizle finansal sorunlar yüzünden gerilebilirsiniz. Ne yöne gideceğinize karar vermek bugün sizin elinizde olacaktır. Gerçekçi olmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Evde kalmayı ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmamayı deneyin.

31 Mart 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızdaki hedeflerinize ulaşmak için büyük bir dayanıklılık göstereceksiniz. İlişkilerinizde engellendiğinizi hissetseniz de günün büyük kısmında iyimserlik söz konusu. İş hayatınızda yeni haberler alabilir, yeni seyahatler yapabilirsiniz. Çift durumlu olaylar için karar vermekte acele etmeyin.

31 Mart 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni projelere başlamak ve yaratıcılık gerektiren herhangi bir konuda başarılı olmak bugün genel konunuz. Bu durum da size kendinizi iyi hissettirebilir.

31 Mart 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

31 Mart 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok sevdiğiniz bir yakınınızla duygusal bir telefon görüşmesi yapabilirsiniz. Bu kişiyi ne kadar özlediğinizi fark edecek ve daha sık görüşmeye karar vereceksiniz.

31 Mart 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay 14:43'e kadar İkizler burcunda boşlukta olacak. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda gecikmelerle ve belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz.Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Akşam saatlerini arkadaşlarınıza manevi destek sunmak için değerlendirebilirsiniz.

31 Mart 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev duygunuz güçlenebilir ve sorumluluklarınızın sırtınıza bindirdiği yükü ağırlaştırabilirler. Bu nedenle, tüm gün boyunca yoğun biçimde çalışabilirsiniz. Gün ilerledikçe yorulsanız da, işlerinizi tamamlamanın rahatlığı içinde olacaksanız.

31 Mart 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızla konuşmak, biraz değişik sosyal ortamlar yaratmak ( online bile olsa), belki bu ortamlarda biraz da öne çıkmak isteyeceksiniz. Sosyal olun bugün. Arkadaşlarınızı arayın, onlara zaman ayırın. Yan gelip yatmayın.

31 Mart 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Başak; sabah saatlerinde çalışmalarına dair eksik kalan ve tamamlanması gereken işlerle ilgilenebilirsin. Öğleden sonra kendini bir plan program oluşturmaya yeni hedefler belirlemeye karar verebilirsin. Toplumsal konulara duyarlılığın artabilir, çevrendekiler için bir şeyler yapmak isteyebilirsin.

31 Mart 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>