Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa içine girebilirsiniz. Duygusal bazı gerilimler olabilir ve yanlış anlaşılabilirsiniz.

İş yaşamınızda araştırmacı yönünüz ile çok seviliyorsunuz. Ancak birden fazla işle ilgilenmeniz ve konsantrasyon sorunu yaşamanı kafanızın dağılmasına neden olabilir. Bugün yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün çeşitli anlaşmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve size büyük paralar getirebilecek bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. İleriye dönük bazı projelere el atabilirsiniz.

Bugün evinize gelecek misafirlere karşı takınacağınız tavır size kıymetli dostlar kazandıracak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar duygularınız hareketli ve değişken. Fakat ilişkilerinizin bundan olumlu etkilenmesi yönünde çabalar içine gireceksiniz. Topluluklar içinde ikilemde kaldığınız konular, bugünlerde öz eleştirel yaklaşımlarınızla belirginleşebilir. Buna açık ve niyetli olduğunuzun hissedilmesi, birtakım insanların daha anlaşılır tavırlar içine girmesini sağlayacak.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün başında Kova burcunda ilerleyen Ay, 11:05-11:10 arasında boşlukta hareketini sürdürdükten sonra Balık burcuna geçiyor. Bugün partneriniz odak noktanız olabilir. Duygusal dakikalar yaşayacağınız zamanlar olabilir. Yöneticiniz Merkür 21:18'de retro hareketine başlıyor. 5-28 Mart arası eşinizle veya sevgilinizle aranızda gergin durumlar oluşabilir. Partneriniz hakkında bilmediğiniz şeyler öğrenebilirsiniz. Unutmayın retro yalan bilgi getirir. Size söylenenler dedikodudan başka bir şey olmayabilir. Önce partnerinize gerçeği sorun. Ortakaçmışlar varsa işleri yavaş ilerleyebilir. Ortağınızın görüşleriyle sizinkiler uyuşmayabilir. Yeni birprojesine imza atacaksanız koşulları çok iyi okumalısınız. Ayrıntılı yazıyı okumak için tıklayabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularının bitmediğini anlıyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün etkisi ile içinde tarif edemediğin bir endişe taşıyacaksın. İş yerinde hiçbir şey yetişmeyecek gibi etrafı rahatsız etmen çalışma arkadaşlarınla aranda problem olabilir. Güven duyman gereken bazı konularda yanında destekçi arıyorsun ancak sorunlarının kişisel olduğuna kendini ikna etmelisin. İlişkisi olmayan bir Başak burcuysan, geçmişte bıraktığın kişiye karşı duygularının bitmediğini anlayabilirsin. Bugün aynı zamanda tamiri beklenen eşyalarını tamir ederken dikkatli olmanda fayda var. Ani bir hareket küçük yaralanmalara neden olabilir. Bugün aynı zamanda sosyal medyada gereğinden fazla zaman geçirdiğini fark edeceksin. Sosyal medyanın olumsuz yanlarından arınmak isteyeceksin.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde sınırlarınıza saygı duyulmasını isteyeceğiniz bir gün. Özgürlük dürtünüz artabilir. Kariyerinizde var olan sorunları büyütmeden çözüm yollarını denemelisiniz.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk saatleri yavaş ilerlese de sakin kalmakta fayda var. İlerleyen saatlerde eşinizle birlikte keyifli zamanlar geçirebileceğiniz zamanlar var. Mahkeme ve davalık süreçleriniz var ise, bekleyişler sürebilir. Yararlı uğraşlarla zaman geçirebilirsiniz. Gün içinde hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz, sezgileriniz sayesinde kolayca atlatabileceksiniz.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yalan bilgilere ya da aşk problemleri ile sınanabileceğiniz bir gündesiniz. Bu süreç aldatıcı bir süreç olduğu için hemen her duyduğunuza inanmayın.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici psikolojik rahatsızlıklar yaşayabilir, ne olduğunu anlamadığınız sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ancak bunların kaynağı fiziksel bir rahatsızlık olmaktan daha çok, üzerini örttüğünüz üzüntülerden kaynaklanmakta. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, bu atmosfer yerini ilişkilerde olumlu haberleşmelere, iletişim gücünüzün yükselmesine, özel hayatınızda daha rahat iletişim kurmanıza vegörüşmeleri konusunda pozitif bir enerjiye bırakıyor.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik konular, çocuklar ve yaratıcılık alanında bir süredir devam eden sorunlara çözüm bulabilirsiniz. Rutinlerinizi veyükünüzü azaltmak faydalı olabilir.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönemdehayatınızda yapmanız gereken köklü değişimlerde kararsızlık yaşayabilirsiniz. İki önemli konu arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Çift kısmetli olmak bazen yorucu olabilir. İletişimin mimarı yönetici gezegeniniz Merkür?ün 29 Mart?a kadar geri gittiği bu dönemde ikili ilişkilerinize dikkat edin. Hukuki meseleler gündeme gelebilir.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bünyeniz bugün ilaçlara karşı büyük hassasiyet gösterecektir. Çevrenizin tavsiyesiyle hiçbir ilacı kullanmamalı, en zararsız gibi gözüken hapı bile doktora danışmadan almamalısınız. Yan etkilere de dikkat edin. Aksi takdirde canınızı sıkabilecek gelişmeler söz konu olabilir.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 45' 53" R
Ay
Başak
15° 13' 24"
Merkür
Boğa
01° 52' 11"
Venüs
Boğa
21° 47' 37"
Mars
Koç
12° 40' 24"
Jüpiter
Boğa
27° 55' 44"
Satürn
Balık
17° 53' 50"
Uranüs
Boğa
23° 19' 27"
Neptün
Balık
29° 21' 56"
Plüton
Kova
02° 03' 20"
Chiron
Koç
21° 33' 60"
Lilith
Başak
25° 12' 39"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 17/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>