Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sezgilerin Güçlü Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 100%

Bir şeyler hakkında güçlü düşüncelere sahip olan insanlar, yolunuza engel olabilir. Bu gerilimin neden olduğu enerjiden en çok etkilenen konular aşk ve romantizm. Herkes düşmanınız değil, unutmayın. Bu konuda paranoyak olmamaya çalışın. Rahat bir yaklaşım sergilemek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve işler iyi sonuçlanacak, inanın.

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. İşinizde eğlenceli bir şey üzerinde çalışma şansınız varsa, bunu yapmaya çalışın. Bir web sayfası tasarlamak için biraz zaman harcayın. Arkadaşlarınıza veyaarkadaşlarınıza komik e-postalar gönderin. Mizah duygunuz şu anda artacak ve siz sadece oyun oynamak isteyebilirsiniz! Bu iyi ruh halinizi çevrenizdeki neşelenmeye ihtiyacı olabilecek kişilerle paylaşmaya çalışın.

Ailenizden veya akrabalarınızdan olabilecek eski bir ziyaretçi bugün kapınızı çalabilir. Bu kişi, sizin daha önce hiç görmediğiniz bir özelliğini ortaya çıkarabilir ve bu da hoş bir sürpriz olabilir, hatta belki size yeni imkanlar da sunabilir. Çekinmeyin ve belirsiz olduğunuz konularda bilgi veya tavsiye isteyin. Bu kişi sizin için bunları sağlayabilecek biri.

Kavga o kadar kanlı olabilir ki ringden kendini dışarı atmak isteyebilirsin. Neden kendini savaşmaya değmeyecek bir şey için böyle bir kargaşanın içine atasın? Savaşmak isteyeni karşına alıp onunla sakince olayı halletmek için adım atan taraf sen olmalısın. Savaşçı enerjisinden öte iyileştirici enerjin çok daha güçlü.An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün içinizden farklı bir şeyler denemek gelebilir. Daha önce hiç denemediyseniz kendinizi dansla ifade etmeye ne dersiniz? Odun gibi olduğunuzu düşünüyor olsanız bile kendinizi şaşırtabilirsiniz. Tarzınız ne olursa olsun mutlaka yaparken aptal gibi hissetmeyeceğiniz bir dans vardır; ister polka gibi basit, ister tango gibi karmaşık olsun. Bu hem size harika hissettirecek hem de egzersiz yerine geçecektir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çocuklarla ilgilenmeye, çocukların hayatıyla ilgili düzenlemeler yapmaya, geleceklerini düşünerek araştırmalara girmeye açıksınız. Bazı aşk ilişkilerinde küslük, alıngalık durumları söz konusu olabilir. Bazı Başaklar geçmişteki anılara dönebilir; nostalji ve geçmişi düşünerek bugünü yönetme eğiliminde olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor, doğallıkta yana tavrın senle iletişim kuran yapmacık insanların açığa çıkmasına neden oluyor. Sezgilerin güçlü. Karşılaşabileceğin sorunları önceden kestirebilirsin. Ailenden ayrı yaşayan bir Başak burcuysan ailenin evinde birkaç gün geçirmeni gerektirecek bir olay yaşayabilirsin. Düzeninin bozulması seni huzursuz edebilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vereceğiniz kendi fikirlerinizi daha net ortaya koyacağınız bir zaman dilimi içerisindesiniz. Sosyal ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir gün. Hayatınızın yönünü yeniden belirleyeceğiniz kişilerle bugün karşılaşabilirsiniz. Finansal sorunlarınız ya da hukuksal konularınız varsa bugün bazı cevaplar bulabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Aşkta ve çocuklarla ilgili bir konuda bir sonuca varmak söz konusu. Olaylara daha esnek yaklaşmalısınız.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günlük koşuşturmalarınızdan keyif alacağınız bir gündesiniz zira bir süredir durağandınız ve hareketin size iyi geldiğini göreceksiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ilişkilerinizdeki kayıpları düşünmek yerine, kendinize olan güveninizi yüksek tutmalı ve ruhunuzun asıl ihtiyaçlarına odaklanmayı tercih etmelisiniz. İş hayatınızda beklentilerinizin hemen karşılanmayacağı bugün, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, ruhsal olarak güçlü olacak, rüyalar, yaşamın içindeki anlamlı işaretler yoluyla evrenden destek alabileceksiniz. Ani maddi kayıplara karşı finansal durumunuzu dengeli tutmalısınız.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başarıyı elde etmeden kazanmışsınız gibi varsaymak size ciddi anlamda zarar verebilir. Çalışmayı asla bırakmamalı ve rehavete kapılmamalısınız.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Önümüzdeki günlerde aşk hayatınız, flörtleriniz ve çocuklarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Bu dönemde yeni hobiler edinebilirsiniz. Arkadaşlarınız ile partneriniz arasında dengeyi kurabilmelisiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızdan veya ailenizden biri sizden bir sır saklıyor. Öğrendiğinizde hayal kırıklığına uğrayabilir ve çok şaşırabilirsiniz. Alışveriş yaparken daha dikkatli harcama yapmaya özen gösterin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen Ay tutulması çocuklarınız ve sevdiklerinizle ilgili konulara ışık tutarken bu alanda yapabileceklerinizi size gösteren, sizi bazı konularda uyarırken düşünce şeklinizi sorgulatan bir tutulma olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 41' 60" R
Ay
Koç
12° 43' 44"
Merkür
Koç
19° 57' 54"
Venüs
Boğa
07° 41' 54"
Mars
Koç
03° 54' 41"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 49"
Satürn
Balık
17° 02' 18"
Uranüs
Boğa
22° 39' 34"
Neptün
Balık
29° 04' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 42"
Lilith
Başak
23° 56' 27"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 05/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>