Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Rahatlıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızdaki bir şey hakkında sorumluluk almanız gerekiyor. Bugün bunu yapma şansınız olacak. Ailevi değerleriniz, sizi “politik olarak doğru” olmayan bir hayat yaşamaktan alıkoyabilir. Bir defalığına masaya yumruğunuzu vurmalısınız! İnsanların seçimlerine saygı duyun ki, kendinize de saygınız olsun.

Bugün, gerçekten yapmak istediğiniz tek şeyin gevşemek ve temel olarak hiçbir şey yapmamak olduğu bir gün olsa da, yapabilecek gibi hissetmeyebilirsiniz. İçinizden bir ses çalışmanızı söylüyor. Dolabınızı temizleme, evinizin etrafındaki peyzajı yeniden yapma veya pencerelerinizi silme isteği duyabilirsiniz. Bu görevleri bir kenara koyun. Kendinizi el emeğine zorlamak, bugün gibi bir günde devam etmenin yolu değildir. Eğer bu enerjiyi bir şeye aktaracaksanız, eğlenceye aktarın. Bunu hakediyorsunuz.

Bugün çok hevesli hissedebilirsiniz ve her şeyin yolunda gittiğine olan inancınız oldukça kuvvetli. Bu hissin nereden geldiğini merak edebilirsiniz çünkü dünden aslında farklı bir şey olmadı, fakat bunda bir neden aramaya çalışmayın. Öngörünüz ile gelecekteki trendleri belirliyorsunuz. İş ve para konuları iyi görünüyor, lişisel hayatınız da aynı şekilde. Sezgilerinize güvenin, devam edin ve içgüdülerinizin sizi yönlendirmensine izin verin.

Yükselen duyarlılığın ve hassaslığın bugün başını belaya sokabilir. Ne kadar spesifik bir cevap arayışına girip çabalarsan o kadar direnişle karşılaşacaksın. Doğrudan bir cevap bugün kimseden bekleme, aksi takdirde hayal kırıklığıyla yüzleşirsin. Bugün insanlar vefasızlığa meyilli. Böyle bir günde söylenenleri pek ciddiye alma.Bugün yeni bir sosyal gruba dahil olmaya karar verebilirsiniz. Belki de farklı bir grup insanla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmaktan keyif alabilirsiniz. Yaratıcı zekanız, flörtöz ve eğlenceli sohbetlerle harekete geçebilir. Nadiren görülen bir yanınızı ortaya koyarak kendinizi yeni bir yolla ifade ettiğinizi hissedebilirsiniz. Deneysel davranın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün erken saatlerinde biriyle bir miktar gerginlik ve sürtüşme yaşayabilirsiniz, ancak akşama doğru ortalık yatışacak gibi görünüyor. Gün yavaş yavaş ilerlerken, insanların daha esnek hale geleceğini ve sizin bakış açınıza daha anlayışlı ve daha ılımlı olduklarını göreceksiniz. Siz ne kadar gerçekçi ve düzenli olursanız hayatınız farklı alanları da büyümeye ve gelişmeye o kadar açık olacaktır.

7 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında finansal konularla ilgilenebilir, öğleden sonra daha detaycı düşünüp, önemli kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz. Eğitim ve seyahatlerle ilgili konularda yeni kararlar alabilirsiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son zamanda yaptığın dikkatsiz harcamalar köşeye sıkışmana neden olmuş olabilir. Maddi konularda beklediğin bir haber varsa, durumunu rahatlatacak bir telefon alabilirsin. Fiziksel olarak sağlığına dikkat etmeye başlıyorsun. Kendine uygun spor ve diyet türünü doğru seçebilmek için araştırmalara başlayabilirsin. Evinin bazı bölümlerini yeniden dekore etmek isterken, maddi olarak aşırıya kaçmamaya özen göstermelisin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Miras, hukuksal konularınız veya partnerinizle parasal durumlarınız gündeminizde olabilir. Öfkeli davranışlarla konuyu çözemeyeceğinizin farkına varmalısınız. Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Herkes eşit pay sahibidir. Sizin de olduğunuz gibi.

7 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Konuşmaların ve yazışmaların olduğu hareketli bir gündesiniz. Bununla birlikte iletişimde olduğunuz kişileri anlamak için çaba sarf etmek durumunda kalabilirsiniz. Stres altında yargılayıcı tutum takınmamaya özen göstermelisiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Kulağınıza gelen dedikodulara tepkisiz kalmakta fayda var.

7 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Değişime karşı isteksizliğiniz büyük sorunlar veya rahatsızlıklara neden olabilir. Şimdi ortaya çıkan sorunlar size her zaman arzularınızı net bir şekilde aktarmanız gerektiğini hatırlatmalı. Sorunların tırmanmasına izin verebilirsiniz. Ani değişiklik yapmadan değişiminizin etkilerini öğrenin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir, aile büyüklerinizle önemli konularda rahat diyalog geliştirebilirsiniz. Kendinizi ruhsal olarak iyi ve enerji dolu hissedeceğiniz bugün, ilişkilerinizde rahat bir akış hakim olacak. Akşam saatlerinde özel hayatınızdaki ilişkilerinizde duygusal incinmelere açık bir zamandan geçeceksiniz.

7 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün romantik bir hamle yapın. Tam olarak doğru titreşime sahipsiniz ve bunu yararınıza kullanın.

7 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi meşgul edecek ve masraf yapmanıza neden olacak o kadar çok şey buluyorsunuz ki, sizi takip etmek bu dönemde zorlaşacak. Bugün özellikle farklı düşünüyor, farklı hareket ediyor fakat, duruma hakim oluyorsunuz.

7 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

7 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sağlıklı bir ilişkiye girmek istiyorsanız, içinizdeki sıkıntıları çözmeniz gerekiyor. Geleceğiniz için bazı finansal planlamalar yapmanız gerekiyor. Bugün önemli kararlar alırken içgüdülerinizden yararlanacaksınız.

7 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal ilişkinizde hareketsizliğin suçunu hemen eşinize yöneltmeyin. Aşırı istekli ve heyecanlı olabilirsiniz ancak o bu durumu kavramakta güçlük çekebilir. Anlayış ve özveri şart gibi gözüküyor. Sosyal ilişkileriniz sizin için zaman zaman kendinizle ilgili problemleri, zaman zaman da duygusal ilişkinizle ilgili problemlerin yoğunlaşacağını gösteriyor. Kızgınlık sizi belirlememeli buna izin vermemelisiniz. Parasal sorunlarınızı çözümleyemeseniz bile sıkıntınız hafifleyecek.

7 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 01' 51" R
Ay
Balık
17° 33' 11"
Merkür
Koç
18° 46' 51"
Venüs
Boğa
05° 34' 38"
Mars
Koç
02° 35' 14"
Jüpiter
Boğa
24° 49' 34"
Satürn
Balık
16° 53' 44"
Uranüs
Boğa
22° 33' 37"
Neptün
Balık
29° 01' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 51' 60"
Lilith
Başak
23° 44' 59"
True Node
Koç
15° 23' 04"
Son Güncelleme : 04/05/2024 03:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>