Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Kendine Özen Göstermek İstiyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 40%

Konuşursanız daha iyi hissedebilirsiniz. Aklınızda bir şey varsa, bunu söylemek en iyisi. Daha doğrudan ve açık bir şekilde iletişim kurmak için ilham alacaksınız. Utangaç bir su burcu olduğunuzdan, özel düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşma konusunda her zaman rahat hissedemezsiniz. Ama şimdi dürüstçe kendinizi ifade edebileceksiniz. Bir meslektaşınızla, arkadaşınızla veya sevdiğiniz biriyle ilgili yanlış anlamaları gidermek için iyi bir zaman.

Bugün sosyal becerileriniz üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Çalışmanıza her zamanki gibi yaklaşmanıza rağmen, şu an daha hassas bir dokunuş yapmanız gerekebilir. Biraz neşelenmeye ihtiyacı olan birarkadaşı veya çalışan olabilir. Onlara karşı sert olmayın çünkü daha da üzülebilirler. Onlarla bir motivasyon konuşması yapmaya çalışın ve ekibi buna katılmaları için teşvik edin.

Bugün sizin için entelektüel anlamda heyecanlı bir gün olacak. Birçok ilginç kavram dikkatinizi çekecek ve onlar hakkında bir an önce daha fazla şey öğrenmek isteyeceksiniz. Bunlar, sosyal veya politik konularla ilgili olabilir. Yeni fikirler sizin için karşı konulmaz fakat bunlarla ilgilenirken günlük yaşantınızdaki işleri de unutmayın.

Bırak bugün ipleri senin adına bir başkası eline alsın; otobüsün ise ne yöne gittiği konusunda hiç kaygılanma. Aklında bir rota olmaması iyi olacaktır; böylece beklentisizlik ve tahminsizlik seni hayal kırıklıklarından uzak tutacaktır. Bugün biraz veri toplama günü. Sonrasında bunları konuşma kürsüne çıkıp dünyaya duyurabilirsin.Duygusal özgürlüğe ihtiyacın var. Nasıl hissedeceğin konusunda baskılandığın bir durum içinde olduğunu düşünerek kendini tuzağa düşmüş gibi hissedebilirsin. Eğer kendini olaydan uzaklaştırmayı başarabilirsen, gerçekten de bir başkasını ilgilendiren bir dramaya karıştığını göreceksin. Şu anda kendini özgürce ifade edebilmek için bir çıkış yolu bulman oldukça elzem.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın olduğunuz birisiyle yaşadığınız geçici bir ayrılık, özelllikle de son birkaç hafta boyunca, o kişiyle yaşadığınız güzel zamanları düşünmenize neden olabilir. Bir noktada onunla telefonda görüşmeniz muhtemel. Etrafınızdaki herkese karşı oldukça sıcak ve şefkatli hissediyorsunuz ancak bir parça da üzgünsünüz; hele de o uzaklarda yaşayan yakınlarınız aklınıza geldiği zaman. Onlara telefon etmeye ne dersiniz? Sesinizi duymaktan memnun olacaklar.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün akılcı ilerleyebilir, somut adımlar atabilir, gündeminizdeki konulara mantıksal yaklaşabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, çocuklarınız için çaba sarf edebilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İmalı sorular soran arkadaşlarına gereken cevabı veriyorsun. Gününün sakin geçirmek istiyorsun. Kendin için yaşamanın verdiği hazzı alamaya başlayabilirsin. Evli bir Başak burcuysan, eşin ile anlaşamadığın konularda ortak bir nokta bulabilirsin. Dış görünüşüne daha çok önem gösteriyorsun.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Titiz yanınız ikili ilişkilerinizde de aktif rol oynayabilir. Abartı ve takıntı boyutuna gelmemek için bunun size ve karşınızdakilere verdiği zararları düşünmelisiniz. Bu düşünce ilişkilerinizi daha sakin ve sağlıklı şekilde sürdürmenizi sağlayacaktır.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaptığınız işlerde kendinizi daha çok ifade etmek isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız konularda harcama yapabilirsiniz. Abartıya kaçmamaya özen gösterin. İşlerinizde risk almaya yatkın zamanlar var. Bazı konularda aksiyon almak sizin için daha kolay olabilir. Çocuklarınızla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızın ve sevdiklerinizin sırlarına vakıf olabileceğiniz bir gün. Karşılaştığınız insanlar hemen sizinle ilgileniyor ve sıcak bir aura hissediyor.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde kendinizi mesafeli, istediğini başaran ve elde eden bir enerji ile insanlara ifade ederken, aşk hayatınızda daha toleranslı ve sakin davranmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Bu süreçte finansal konularda geçici bir zorlanma yaşayabilirsiniz.

8 Şubat 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin gibi birinin onlara ilham vermesini bekleyen diğer insanları harekete geçirmek sizin için kolay olacaktır. Zekanızla onları büyüleyeceksiniz ve idolleri olacaksınız. Herkes sizin gibi olmak isteyecek!

8 Şubat 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi ifade etmek için her türlü fırsatların size sunulduğunu görüyorsunuz. Her şeyi detaylarıyla düşünüyor ve görüştüğünüz kişilerin tepkisini çok iyi takip ediyorsunuz. Yeni oluşumlar için her şey mükemmel gelişiyor.  

8 Şubat 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Perde arkasında çok fazla olayın yaşandığı bir Cuma günü olabilir. Bazı insanların yeterince açık oynamamasından rahatsız oluyorsunuz. İlişkiler bazında gelişmeler ve gündemler söz konusu olacaktır. Maddi kaynaklarınızı arttırmanız için fırsatlar var. Yeter ki kullanmayı bilin.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile önemli bir konu hakkında konuşmanız gerekebilir. Son zamanlarda finansal konular yüzünden kendinizi biraz endişeli hissediyorsunuz. Kendinize daha fazla zaman ayırın.

8 Şubat 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda gözle görülür düzelmeler var. Beraberliğiniz hakkında aldığınız kararlar sevgiliniz tarafından ilgiyle karşılandı. Mutluluğunuzu kalıcı kılmanız için biraz daha özen göstermeniz gerekiyor. Bugünhayatınızı ilgilendiren riskli bir durumla karşılaşmanız mümkün. Esasında yeterince muhakeme edebilirseniz, çok da önemli bir şey olmadığını göreceksiniz. Parasal kaynaklarınızı büyütmek için yaptığınız girişimler olumlu sonuçlar vermeye başladı.

8 Şubat 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 04' 32" R
Ay
Yengeç
15° 40' 21" R
Merkür
Koç
26° 02' 30"
Venüs
Boğa
15° 48' 45"
Mars
Koç
08° 57' 50"
Jüpiter
Boğa
26° 46' 55"
Satürn
Balık
17° 33' 11"
Uranüs
Boğa
23° 02' 31"
Neptün
Balık
29° 14' 44"
Plüton
Kova
02° 04' 58"
Chiron
Koç
21° 18' 58"
Lilith
Başak
24° 40' 18"
True Node
Koç
15° 00' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>