Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Sorgulayıcısın Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Muhtemelen bugün geçmişte yaptığınız bir şeyin pişmanlığını yaşayabilirsiniz. Ama bir şekilde durum şu an epey farklı görünüyor. Bir mola verin ve geçmişte yaşanan bir şeyin suçunu bugün hissetmekten vazgeçin. Bu konuda diğer insanların fikirleri yalnızca "onların fikirleri"dir. Bu fikirlerin, sizin bu durumu değerlendirme biçiminiz üzerinde hiçbir etkisi olmamalıdır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Aslan burcunda Yeni Ay meydana geliyor. Yeni Ay arka planınız, kontrol dışı alanınız olan 12. evinizde gerçekleşeceği için bugün hayatınızın bazı alanlarında elinizde olmayan durumlarla karşılaşabilir, iradeniz ve müdahaleniz olmadan gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kadersel deneyimlerin arttığı bir süreç olacaktır.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende gelişen olaylar seni sorgulayıcı birisi yapıyor. Gözlem yapmak için bir süreliğine kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Evde geçireceğin bugünde, yaşam alanınla ilgili düzenlemeler gündeme gelecek. Eski eşyalarını farklı bir şekilde değerlendireceksin. Yaşantında köklü değişiklikler yapmak için bugün harekete geçeceksin.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Amaçlarınıza ulaşmak için her koşulu denemek isteyeceksiniz. İhtimallerin fazlalığı sizleri yıldıramayacaktır. Kendinizi yeniden şekillendirmek ve yeni iletişim kuracağınız insanlar bulmak isteyeceksiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz koşullar sizi zor duruma sokabilir. Kayıplar yaşayabilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde daha fazla çaba sarf etmeniz gerekebilir. Sizi hapseden kontrol dışı olaylar meydana gelebilir. Akşam saatlerinde iletişimde olduğunuz kişilerle çatışmaya girmeyin.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda atacağınız adımlar ilişkinizi sağlamlaştırmaya yönelik olabilir ve hem partneriniz hem de siz bu süreçten keyif alabilirsiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam etkiler alırken, yeni bir flört teklifi alabilir, varolan ilişkilerinizde romantik ve sizi tatmin edici konuşmalar yapabilirsiniz. Görüşmeler ve seyahatler alanında istediklerinizi daha rahat elde edeceğiniz bugün, internet sitenizi düzenleyebilir, yakın çevre ilişkilerinize de vakit ayırabilirsiniz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Var olan duruma uyum sağlamaya çalışmak ve yeni bir sayfa açmak arasında kalıyor olabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz duruma herkesin vereceği kadar bir tepki veriyorsunuz, hızlı bir karar almak zorunda hissetmeyin.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışma hayatınızdaki aksayan problemlerden kendinizi sorumlu tutmak istemiyorsunuz. İş birliğine önem vermenize rağmen rutin işleri seviyorsunuz, Venüs’ün artılarını doğru kullanarak aklınızın karışmasını önlemiş oluyorsunuz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizin sizi aldattığını düşünmeye başladınız. İş yerinizdeki arkadaşlarınıza her zaman yardımcı oluyorsunuz ve motivasyonunuz çok yüksek. Duygusal olarak kendinizle uyum içindesiniz ve başkalarına yardım etmeyi seviyorsunuz.

9 Ağustos 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma temponuzu dinamik tuttuğunuz müddetçe, başaramayacağınızyok. Bugün, Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda bir takım yenilikler içinde olacağınızı gösteriyor. İstekleriniz konusunda aşırılık yaşayabilirsiniz. Daha sakin davranmalısınız.

9 Ağustos 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 13' 22" R
Ay
Terazi
03° 06' 08"
Merkür
Boğa
03° 53' 28"
Venüs
Boğa
23° 39' 21"
Mars
Koç
13° 49' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 10"
Satürn
Balık
17° 59' 53"
Uranüs
Boğa
23° 24' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 03"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 33"
Lilith
Başak
25° 22' 43"
True Node
Koç
14° 56' 09"
Son Güncelleme : 18/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>