Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Takviye Alıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2022, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk konusunda kafanı toparlamakta zorluk çekebilirsin. Eğer bir seçim yapman gerekiyorsa bugün bu konuyu aceleye getirmemeye çalışmalısın. Zihnini toparlamadan veya kalbinin sesini dinlemeden bir adım atmamanda yarar var.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

İş yükünü hafifletmek için girişimlerin olabilir bugün. Arkadaşlarından yardım istemek, programında yeni düzenlemeler yapmak senin için iyi olacak o yüzden. Bugün kendine daha çok zaman yaratmak sana daha iyi gelecek.

Enerjini yükseltmek için daha çok uğraşman gerekecek bugün. Meditasyon sana bu konuda yardımcı olabilir. Odaklanma kuvvetini artırmak ve stresten arınmak genel olarak daha iyi hissetmeni tetikleyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arada bir bulunduğun yerden çıkmak, başka mekanlar görmek senin için iyi olabilir. Kendini yenilemek için bulunduğun yeri değiştirmek senin adına çok daha yararlı olabilir. Olaylara farklı açıdan bakmak için değişiklik yapman gerek bugün.

9 Ağustos 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sırada öne çıkanlardan olmayabilirsin ama sahip olmak istediğin bir şey varsa iddialı olmalısın. Diğerleri, onları ilgi odağı dışında tuttuğunuz için rahatsız olabilir, ancak bunun sizi endişelendirmesine izin vermeyin.

9 Ağustos 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın bir dostundan müjdeli bir haber alabilirsin. Onun evlendiğini duyman seni onun adına heyecanlandırıyor. Yapman gereken bazı hamleler aklına gelecek. Kendini bu süreçte güzden geçirmek isteyebilirsin. Bazı konularda ilerlemen gerektiğini düşünerek takviye eğitim ya da seminer tarzında konulara yöneleceksin.

9 Ağustos 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Benimsemek ve uygulamak istediğiniz yaşam tarzınız konusunda çizgilerinizi kesinleştiriyorsunuz. Sabrınızın taşması vereceğiniz kararların yönünü belirleyecektir. Ancak kendi geleceğinizi düşünerek makul tepkiler vermeye çalışmalısınız. Kendinizi savunurken haklılığınıza zarar vermemelisiniz.

9 Ağustos 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İçinde yer aldığınız ortak çalışmaların hızlanabileceği bir gündesiniz. Olumlu sonuçların yolda olduğu bu günlerde arkadaşlık ilişkileri ön plana çıkabilir. Farklı ve heyecanlı gündemlerle ilgilenmek, başkalarına destek olacağınız yapılanmalara gitmek için heveslisiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda biraz esnek olmak, kural getiren yanlarınızı bir kenara atmakta fayda var.

9 Ağustos 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dinlenirken kişisel gelişiminize önem verebileceğiniz bir gündesiniz. Kitap okumak, hobilere yönelmek veya kendinize bakım yapmak için uygun bir gün.

9 Ağustos 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

9 Ağustos 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün rasyonel bir imaj yaratmayı umabilirsiniz. Bununla birlikte, ev veya aile durumunuz bu yaklaşımı umduğunuz kadar iyi karşılamayabilir ve sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Her zaman pratik bir anlam ifade etmeseler bile, duygusal ihtiyaçlar da önemlidir ve belki de bunu kabul etmeniz gerekecek. Hayatın hassas yönüne ne kadar açık olursanız, o kadar az bunaltıcı olması muhtemeldir.

9 Ağustos 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal yaşantınızda kalabalığı tercih edeceğiniz bir gün içindesiniz. Kariyerinizi destekleyecek kişilerin size sağlayacağı avantajları olumlu değerlendirmelisiniz. Çocukları olanlar için, eğlenceli ve çok farklı bir gün.

9 Ağustos 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

9 Ağustos 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün aşk, hobi, tatil, çocuk konularında güzel kararlar alabilirsiniz ama çok para harcayabilirsiniz. Ayrıca ilişkinizde bazı sorunlar kendini gösterebilir. Sert bir tutum sergileyebilirsiniz.

9 Ağustos 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çalışma temponuzu dinamik tuttuğunuz müddetçe, başaramayacağınızyok. Bugün, Ay'ın konumu, çalışma yaşantınızda bir takım yenilikler içinde olacağınızı gösteriyor. İstekleriniz konusunda aşırılık yaşayabilirsiniz. Daha sakin davranmalısınız.

9 Ağustos 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 41" R
Ay
Terazi
12° 25' 11"
Merkür
Boğa
04° 58' 33"
Venüs
Boğa
24° 37' 15"
Mars
Koç
14° 25' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 16"
Satürn
Balık
18° 02' 57"
Uranüs
Boğa
23° 27' 26"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 54"
Lilith
Başak
25° 27' 56"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>