Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tutarlı ve kendinizle barışıksınız. Ama bu, bir süredir yaşananlarda sorumluluğunuz olmadığı anlamına gelmiyor. Partnerinizi anlamaya çalışın ; kendinizi de yeniden tanıyacaksınız.

İçinde bulunduğunuz yoğunluk uzun sürebilir. Performansınız yüksek, ama bazı küskünlükleriniz var. Görüşmeler yapmayı düşündüğünüz kişiler,sizi ummadığınız kadar etkileyebilir.

Küçük sayılabilecek bir parayla, büyük bir oluşuma katılma şansı yakalayabilirsiniz. Bugünlerde, konu hakkında yetkin insanlara ve doğru araştırmalara yönelmelisiniz.

Sağlık konularında kendinize daha duyarlı davranabilirsiniz. Özellikle hava değişikliklerine dikkat.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte yaşadığınız olayın etkisinden kurtulmalı, canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz. Son günlerde incinmeye çok hazır görünmeniz, dostlarınızı size karşı belli bir hassasiyet göstermek durumunda bırakıyor. Komşuluk gibi ilişkilerde küçük pürüzlerden uzak durmanızda yarar var. Bu ilişkilerde, kendinizi hiç ilginiz olmayan problemlerin başında bulabilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:07 Güneş-Kuzey düğüm görünümü, ailenizi ilgilendiren meseleleri kendi bildiğimiz şekilde halletme arzumuzu işaret ediyor. Ancak önümüzdeki engeller, baskı ve gelişmeler elimizi kolumuzu bağlıyor. Doğal olarak geriliyoruz. Çözmeye çalışıyoruz. Fakat tam olarak bunu başarmakta zorlanıyoruz. Yeni bir yere taşındıysak veya bunu düşünüyorsak biraz sabırlı olmamız gerekiyor. Her şeyin merkezine kendimizi koyamayız. Fakat taviz vermek de çözüm değil. Bunlar zamanla aşılacaktır. Saat 05:56-18:19 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Bu süreçte olumsuz durumların üzerine bir sünger çekerek ilerleyiniz. Güzellikler düşünelim dostlarım ve hayattan umudumuzu hiçbir zaman kesmeyelim. Çevrenizdeki insanlarla olan irtibatınızda uzlaştırıcı, kaynaştırıcı şekilde hareket etmek gayet faydalıdır. Saat 18:19 Ay-Yay burcu seyir etkinliği altında, değer verdiğiniz her şey ve görüşleriniz kendinize dönük olacağından dikkatli olmakta yarar var. İnsanlar sizi onaylamadığında, fikirlerinize karşı çıktığında anlaşmazlık yaşanabilir.

1 Mayıs 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal ve bedensel olarak kendini hazır hissettiğin birortamı ya da imkanlarını zorlayacak duruma girebilirsin.

1 Mayıs 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili gizli kalmış veya unutulmuş bazı detaylar bugün sizi daha dikkatli olmak konusunda harekete geçirebilir. Bir plan hazırlamadan önce kendinize bir yol haritası çıkarmanız sonradan oluşacak sorunlar için yol gösterici olacaktır. Finansal konularda ise yapacağınız ödemeler hiç umduğunuz gibi gelişmeyebilir. Bu gibi durumlar için bir köşede para saklamak iyi bir fikir olacaktır.

1 Mayıs 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Finansal konularla ilgili kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Sabah saatlerinde eşinizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı hazırlıklı olun. Öğleden sonraki zamanlarda yolculuklar ön plana çıkabilir. Yenilenme ihtiyacı oluşabilir Kendinizi keşfetmek ve düşüncelerinizi etrafınızdakilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oldukça hassas olduğunuz konularla ilgili üzerinizde baskı yapmak isteyenler var. İş yerinizde ortaya çıkan ani kutuplaşma sizi biraz gerebilir. Sakin...

1 Mayıs 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi ve enerjinizi yüksek bir şekilde ifade edeceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu iken, öğleden sonra çocuklarınız ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerji olduğu için daha sabırlı ve anlayışlı yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklı işlerinizde planladıklarınızı yapmakta zorlanıyorsunuz. Öğleden sonra daha çok ortak parasal konular üzerine eğileceksiniz. Size anlatılanları kendinize saklayın.

1 Mayıs 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cesaret ve öz güveniniz herkese parmak ısırtacak.Özellikle sizden yaşça büyük güvendiğiniz bir erkekle yeni projelere adım atmak için önemli bir fırsat elde edeceksiniz.

1 Mayıs 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

1 Mayıs 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 26' 36" R
Ay
Yay
01° 36' 16"
Merkür
Koç
15° 59' 57"
Venüs
Koç
25° 57' 04"
Mars
Balık
26° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 00' 16"
Satürn
Balık
16° 12' 20"
Uranüs
Boğa
22° 06' 52"
Neptün
Balık
28° 46' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 32"
Lilith
Başak
22° 52' 60"
True Node
Koç
15° 33' 02"
Son Güncelleme : 26/04/2024 07:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>