Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yeni insanlar arasında denetleme ihtiyacınızın altında, partnerinizin kıskançlık duyguları var. Mutlu bir beraberlik içinde olmanıza karşılık, tartışmalı günlerin sayısı gittikçe artabilir.

Olumsuz yaklaşımlarının bilinçli olduğuna inandığınız biriyle problemlisiniz. Sürdürdüğünüz bu çekişmenin, bugünlerdekiyoğunluğu içersinde iki tarafa da zarar verme olasılığı söz konusu.

Uzaktaki bir dostunuzun maddi zorluklarına duyduğunuz ilgi, bugünlerde sizi birtakım harcamalara sokabilir. Çalışma şartlarınız oldukça yıpratıcı. Bu da, paranızın değerini bilmenizi sağlıyor.

Çevrenizden birinin alışkın olduğunuz hesapçı yaklaşımları, bugünlerde had safhalara varabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın birtakımsorunlarını çok tepkisiz bir tavırla yaşaması sizi üzüyor. Onun adına düşünüp çözümler üretmeye çalışacaksınız. Aile ilişkilerinizi yoğunlaştırma isteğiniz var. Sık ziyaretler yapabilirsiniz. Kendinize yönelme eğilimine girebileceğiniz bir dönem. Uzak bir tanıdığınızın sağlık sorunları, bugünlerde sizi harekete geçirebilir.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 30 Nisan saat 03:58 karşıt burcunuz Akrepte oluşacak Dolunay, eş veyaortaklarınızdan destek bulmak, maddi-manevi anlamda arzu edilene kavuşmak arzunuzun işaretçisidir. Bekar Boğalar için bu hali vakti yerinde biriyle evlenmek isteğidir. Evli Boğaların eşleri vasıtasıyla elde etmek istedikleri, para ve güç tutkusudur. Refah yaşamak, tek başınıza değil, birlikte olduğunuzu hissetmek isteği bu Dolunayda yükselir. Ancak sorunlu bir ilişkiniz,ortaklığınız varsa, aradığınızı bulmak zorlaşır. Ev sahibi olmak, aileyle ilgili konular bu Dolunayda önemli olacak. Önce bunları halletmeniz gerekiyor. Sözgelimi eşinizle aranızdaki meseleleri çözmeniz, güven olgusunu yeniden tesis etmeniz lazım. Yeni ilişkiye başlayanlar, birbirinizi gerçekten tanımanız gerekiyor. Aileye ait paralar, mal mülkün satışıyla ilgili meseleleri çok iyi takip etmek gerekiyor. Tabii ki bu Dolunayda olumlu gelişmeler de var. Mars-Oğlak burcunda ilerliyor. Bu size yeni kapılar açabilir. İş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz. Eşinizden, evinizden bir müddet ayrılarak ekmeğinizi kazanabilirsiniz. Yuva kurabilirsiniz, böyle bir yatırım yapabilirsiniz. Jüpiter desteği yanınızda ancak bu Dolunayda maddi konularda hesabı bilmek, düşündüğünüzveya karşınıza çıkan fırsatları çok iyi analiz etmek gerekiyor. Riskten uzak durmalısınız. Berat kandilimiz hepimizin hayatında yeni ufuklar açılmasına vesile olsun. Gönül dolusu sevgilerimle,

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Girişimde bulunmak, hedeflerine ulaşmak ya da en azından yol almak için büyük bir istek duyuyorsun. İş arkadaşların da bunun farkında ve azmine hayran kalacaklar. Değer verdiğin kişiyle beraber katılabileceğin bir aktivite ya da kurs önerisi alabilirsin. İlişkinize yeni bir soluk getirecek bu değişimi değerlendirmelisin. Biraz değişiklik hiç de fena olmaz. Aile fertlerinden biriyle yaşanacak gelişme, coşkulu bir kutlamaya dönüşebilir. Son zamanlarda artan eklem ağrılarına dikkat etmelisin.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinize dair şanslı günlerdesiniz. Artık bir karar vermek adına harekete geçebilir ve istikrarlı bir şekilde geleceğinizi şekillendirebilirsiniz. Karşınızdaki kişiden de bu noktada alacağınız adımlar sizi bu ilişkinin bağlılığı konusunda cesaretlendirebilir. Sevdiğiniz kişi ile aranızda romantik gelişmeler söz konusu.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Otorite figürlerine karşı olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tamamlanma ve olgunlaşma yaşayabilirsiniz. İlişkilerde güven ve denge ihtiyacı oluşabilir. Harcamalarınıza özen göstermenizde fayda var. Çatışmalara karşı dikkatli olmalısınız. Gün içinde daha toleranslı olmanızda fayda vardır. Abartılı davranışlar sergileyebilirsiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlük duygularının baskın olduğu günler yaşıyorsunuz. Bağımlı yaşamak sizi her anlamda sıkıyor. Dengelerinizi kontrol etmelisiniz. Ailenizi ihmal...

30 Nisan 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son derece hareketli bir döneme giriyorsunuz. Büyük istekler duyacak ve çalışmalarınızı arttıracaksınız. Uzaklardan alacağınız bir haber keyiflendirecek.

30 Nisan 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize çok odaklı olduğunuz bu dolunayda özel hayatınıza daha fazla dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla, partnerinizle bağlantılarınızı daha fazla kuvvetlendirmelisiniz.

30 Nisan 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya ikili ilişkilerinize değen sihirli elle adım atıyorsunuz. Tutku, aşk, sahiplenme zamanı. Partnerinizle bu güçlü enerjinin keyfini çıkartın. Birlikteliğinizin geleceğini konuşma zamanı. aşk

30 Nisan 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işlerinizden biraz vakit ayırarak yakın dostlarınızla bir araya gelmeyi tasarlayacağınız bir günde olabilirsiniz. Kalabalık sosyal ortamlara dahil olmak, günün ana konusu olabilir. Çevrenizdeki insanların da bazı sürprizleri olabilir.

30 Nisan 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 05" R
Ay
Yay
09° 32' 08"
Merkür
Koç
16° 02' 57"
Venüs
Koç
26° 43' 17"
Mars
Balık
27° 02' 46"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 58"
Satürn
Balık
16° 15' 47"
Uranüs
Boğa
22° 08' 59"
Neptün
Balık
28° 48' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 41"
Lilith
Başak
22° 57' 09"
True Node
Koç
15° 30' 60"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>