Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Daha Fazla Sorumluluk Alıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün iyi arkadaşlarınızla zaman geçirin. Sevdiğiniz insanlarla büyük bir akşam yemeğine çıkın ve yiyecek ve içecek konusunda bütçenizi aşmaktan çekinmeyin. Hemen her durumun kontrolünü elinizde tutabiliyorsunuz. İnsanlara, büyük bir bütünün parçası olduklarını ve büyük başarılar elde etmenin anahtarının birlikte çalışmak olduğunu hatırlatın. Onlara olabildiğince iyi olma konusunda ilham verin.

Beklenmeyen bir gerileme, umduğunuzda uzun vadeli bir hedefe ulaşmanıza engel olabilir. Bunun sizi üzmesine izin vermeyin. Küçük bir yenilikçi düşünce ve ek bir planlama sizi tekrar yola sokabilir. Bu, başkalarının şirketinde huzursuz olacağınız için yalnız başınıza en iyi şekilde harcanan, kendi projeleriniz üzerinde çalışarak geçireceğiniz bir gün. Parayla ilgili iyi haberler en sonunda gününüzü tam anlamıyla güzel bir hale getirebilir!

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Harika bir modda olacaksın ve bu pozitif tavırlarının insanlarla iletişim kura kura iyice arttığını fark edeceksin. Bugün dikkat etmen gereken tek şey tembellik. Olan biten bir ton şey olabilir - özellikle senin alanında. Güzel enerjini oturup hiçbir şey yapmayarak harcama - her ne kadar cezbedici de olsa.Birileri ya da bir şeyler bugün seni teşvik edebilir. Bazı şeyleri yapmakta ve harekete geçmekte rahatsız edici bir dürtü hissedebilirsin. Bu içgüdüyü takip et ve ne kadar çok yatakta kalmak istediğin hakkında mızıldanmaktan vazgeç. Gerçekler ayıltıcı olabilir ancak esas anahtar dengedir. Duygusal durumuna dürüst bir bakışta bulunmak ve yavaşça bunu fark etmek için neye ihtiyacı olduğu konusunda olaylara biraz denge getir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başkalarına yardımcı olmak önemli, ancak bunu yaparken kendinizi ihmal etmediğinizden emin olun. Bugün işlerin biraz üzerine gitmenin ve ufkunuzu genişletmenin tam zamanı. Günün olayları fazlasıyla dramatik bir hava içinde gelişebilir. Tuhaf durumlara müdahil olmaktan çekinmeyin. Gerçeklerden biraz uzaklaşma arzunuzu böylelikle giderebilirsiniz.

1 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ruh haliniz sıkı ve disipli çalışmanız için odaklanmış durumda. Bu yüzden oldukça sakinsiniz. Biriken işlerinizi sırasıyla yapmaya hazırsınız. Son zamanlarda bir hedefi kaçırdığınız için üzgünseniz, başarısızlık olarak üzerinde durmayın. Bunu zaman kaybı olarak değil ders olarak görmeye çalışın. Bu çabadan çok değerli bir şey alıyorsunuz. Sizi ileriye taşımak için kullanın.

1 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aklına takılan bazı maddi konular sebebiyle planlarını uygulamak konusunda sıkıntılar yaşadığın bir günde olabilirsin. Ailenle önemli konular etrafında bir araya gelip fikir birliği sağlamak istiyorsun. İlişkisi olan bir Boğa burcuysan daha fazla sorumluluk alan taraf olduğunu düşünebilirsin. Karşı tarafında sorumluluklarının bilincine varmasını isteyebilir onunla bu konuda konuşabilirsin.

1 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak finansal akışlarınızı çözmeniz gereken bir gün olabilir. İkili ilişkilerinizde sizleri geçmiş hatalarınızı yeniden yapmanıza sebebiyet verebilecek söylemler gününüzü yönlendirebilir. Evde kalmaya devam edin, az kaldı.

1 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Ailevi konularda kendi iç sesinize güvenmek sizi gelişen olaylara karşı koruyacaktır. Sorumlu olduğunuz konularda yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Bu konuda alternatif planlar yapmanız gerekebilir. Akşama doğru çatışmalardan kaçının.

1 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Estetik ve gösteriş gerektiren herhangi bir konuda başarılı bir gün. Ayrıca planlama yapmak ve dostlarınıza yardım etmek için de uygun bir gün.

1 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişiliğinizi vurgulayan enerjiniz ortaya çıkıyor. Venüs'ün de etkisiyle, sosyal çevreniz içinde etkinliğiniz artıyor. Bugün, göz dolduracak davranışlarda bulunacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuşmalarınızla, fikirlerinin değişmesini sağlayacaksınız.

1 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçeklerden kaçmak için elinizden geleni yapacaksınız. Eylemlerinizin sonuçlarıyla yüzleşmeye gücünüz yok. Ancak daha nereye kadar kaçabilirsiniz, bunu bir düşünün.

1 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ev ve aile hayatınıza vurgu yapıyor. Bugün işiniz ile eviniz arasında dengeyi kurmakta zorlanabilirsiniz.Merkür'ün Uranüs ile burcunuzdaki kavuşumu ani ve beklenmedik kararlar almanıza sebep olabilir. Sevdiklerinize kırıcı sözler sarf etmemeye dikkat etmelisiniz.

1 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizdeki kişileri etrafınıza toplamak, onlarla çeşitli paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. İletişim ve etkileşimlerinize uyum, sıcaklık ve samimiyet havası hakim olabilir. İçinizdekileri ortaya dökebilirsiniz.

1 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Olayları kendi içinizde yaşamayın. Bırakın etrafınızdakiler de size destek olsun. Büyük kararlar almak için içgüdülerinizi kullanın. Ebeveyn olan boğalar çocuklarınız için küçük şeyler yapmak sizi mutlu hissettirebilir.

1 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Mayıs ayının bu ilk gününde ev, aile, yaşadığınız yer, mekân ve yuvayla ilgili konular gündeminizde olabilir. Beslenme ve yemek konularıyla ilgilenebilir, aile içi konularla iç içe olmak sizi bir miktar sıksa da bugün eve odaklı kalmak isteyebilirsiniz.

1 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 01' 03" R
Ay
Yay
09° 05' 33"
Merkür
Koç
16° 02' 44"
Venüs
Koç
26° 40' 43"
Mars
Balık
27° 01' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 29"
Satürn
Balık
16° 15' 35"
Uranüs
Boğa
22° 08' 52"
Neptün
Balık
28° 47' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 34"
Lilith
Başak
22° 56' 55"
True Node
Koç
15° 31' 07"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>