Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kardeşin ile Problemleri Çözebilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 10%

Aşk hayatınız şu anda bir duygu fırtınası ile sallanıyor olabilir. Aşırı öfkeliyken bir anda aşırı mutlu olabilirsiniz. Kısacası, ruh haliniz pinpon topu gibi bir duygudan diğerine atlıyor! Önümüzdeki gün, duygularınızı kontrol atlında tutmanız gerekebilir. Eğer sağlam bir ilişki kurmak, psikolojik tutarlılığınızı sürdürmek ve fiziksel sağlığınızı korumak istiyorsanız bunu yapmanız gerek!

Bugün grubunuzun hayrını düşünmelisiniz. Yeterince tanınmadığınız için hayal kırıklığına uğramış olsanız da, olayları daha genel bir perspektiften görmeye çalışın. Belki daha büyük bir topluluğun ihtiyaçlarına hizmet ederek kendi pozisyonunuzda daha iyi ilerleyebilirsiniz. Mücadele eden ve yardıma ihtiyacı olanarkadaşlarınız için etrafa bakın. İçeri girip biraz zaman ve yardım önerirseniz, hakınızda iyi sözler yayılabilir. Popülerliğiniz arttıkça maaşınız da değişebilir!

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Günün enerjisi arkadaşların arasındaki popülerliğini ön plana çıkarıyor. Gökyüzündeki geçişler enerjini ve tutkunu olumlu etkiliyor olacak; böylece insanların sana yakınlaştığına tanık olacaksın. Hatta insanların sana saygı duymaya başladığını fark edebilirsin. Bu tarz dikkate değer popülerite sana kendini özel ve şanslı hissettirebilir. Öte yandan, olduğunu bildiğin kişiden daha iyi olduğunu düşündürebilir de. Bugün kendini kaybetmemeye ve çok heyecanlanmamaya dikkat et. Günün etkisini en iyi şekilde değerlendir.Bugün canınızı sıkan bir şey olması durumunda, annenizle veya yanında kendinizi rahat hissettiğiniz yaşlı bir kişiyle konuşmanız size iyi gelecektir. Yaşamın neresinde olursak olalım, daha fazla deneyime sahip birinden destek ve ilgi görmeye muhtaç olan bir parçamız hep olacak. Ziyaret ederek ya da telefonla görüşerek bu değerli kaynaktan biraz güç alın ve bu destek için minnetinizi gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşık olmak için mükemmel bir gün. Bugün her şeyin olmasını bekleyebilirsiniz. Hatta en çok ihtiyaç duyduğunuzda sizi sevmeye, desteklemeye ve dinlemeye hazır biriyle tanışabilirsiniz. Bugün gibi bir günde tüm korku ve tereddütlerinizi arkanıza almanız gerekiyor.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklından geçenleri dışarıya yansıtmakta güçlük çektiğini hissedebilirsin. Duyguların sana rehberlik etmeye başlıyor, merhametli ve cömert olacağın bir gün geçirebilirsin. Aile içinde kardeşin ile yaşadığın problemleri halletmek istiyorsun, sorunları halletmek için bir konuşma yapabilirsin. Maddi olarak beklentilerin varsa bu beklentilerinin boşa çıkmayacağını günün sonunda daha iyi görebilirsin.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızda bazı sorunlar baş gösterebilir. Yerine getiremediğinizi düşündüğünüz vazifeleriniz var ise bunları hemen bugün tamamlayabilirsiniz. Evde kalın ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizdekileri ve paranızı daha iyi değerlendirebilecek olanaklar aramalısınız. Maddi konular üzerinde daha çok durabilirsiniz.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eleştirilere açık olmanız gereken bir gündesiniz zira özellikle mesleki konularda bugünlerde oluşan dalgınlığınız sizi kolayca ele verebilir.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Acilen dinlenmeye ihtiyacınız var, bunu kabullenmelisiniz. İşleriniz ne kadar yoğun olursa olsun kafanızı dinlemeye de vakit ayırmalısınız.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati finansal konuları ön plana çıkarıyor. Maddi konularda kararsızlığa yatkın olacağınız bir gün.Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilirsiniz. Kendi değerinizi sorgulamanıza sebep olacak durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Miras, nafaka, sigorta primi geri ödemesi veya tazminat gibi, çalışarak kazandığınız para dışındaki gelirle alakalı olarak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Eğer bu konularda girişimleriniz varsa, bugün oldukça şanslı olabilirsiniz.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyif ve konfor arayışınızın biraz daha ön planda olduğu bir gün olabilir ve bunun için para harcamaktan çekinmeyebilirsiniz. Ancak hızlı harcamalara dikkat. Kaynaklarınızı, sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.

25 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; son birkaç gündür yaşamınla ilgili önemli farkındalıklar yaşamış olabilirsin. Bugün sabah saatlerinden itibaren harekete geçmek isteyebilirsin. Karar alırken ticari düşünebilir, araştırma ve analiz yapabilirsin. Üstlerinin ya da otoritelerin desteklemesiyle projelerin mali hesaplarını yapabilir; yeni kaynak arayışı içinde olabilirsin.

25 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 02" R
Ay
Yay
08° 38' 60"
Merkür
Koç
16° 02' 31"
Venüs
Koç
26° 38' 09"
Mars
Balık
26° 59' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 60"
Satürn
Balık
16° 15' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 27"
Lilith
Başak
22° 56' 41"
True Node
Koç
15° 31' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>