Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Hedeflerinden Uzaklaşabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2020, Pazar

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Bugün başkalarıyla ekip kurmak için iyi bir gün. Belki başka biriyle işbirliği yaparsanız işinizde daha verimli olabilirsiniz. Sizinle aynı mizah anlayışına sahip birini arayın. Belki tarzı sizinkine benzeyen biriyle ortaklık kurabilirsiniz. Bu şekilde, işinizle ilgili olarak dost canlısı bir arkadaştan keyif alabilirsiniz. Tüm bunlardan sonra çok daha eğleneceksiniz!

İnternetiniz, bilgisayarınız ve diğer teknolojik ürünlerinizde gün boyunca ters giden şeyler olabilir bu yüzden bu tarz bir ekipman gerektiren işlerinizi tamamlamakta sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu sizin için çok stresli ve heves kırıcı olabilir bu nedenle bu şeyleri bir kenara bırakıp bu türden ekipman gerektirmeyen işlerinize konsantre olmanız çok daha iyi olacak. Sakin olun. Yarına kalmaz hepsi düzelecek.

Herhangi bir şeyi başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyorsun; iyi haber şu ki evet haklısın! Yüksek enerji senle olacak ve telefon konferanslarından, tekliflere, toplantılara her konuda seni destekleyecek. Düşüncelerin ise gayet berrak ve kendini etkili, ikna edici şekillerde ifade edebileceksin. Pozitif enerjiye odaklan, mucizeler gerçekleşebilir.Kendinizi bildiniz bileli canı gönülden inandığınız şeylerin tam aksi yönde düşünen biri tarafından sorgulanması moralinizi bozabilir, hatta sizi kızdırabilir. Gezegenlerin bugünkü hizalanması nedeniyle kendinizi böyle bir durumda bulabilirsiniz. Kendi görüşlerinizi perçinlemeli, ancak başka olasılıkları da tamamen göz ardı etmemelisiniz. Manevi konuları tartışırken açık görüşlü olmak size bir şeyler öğretecek ve kendi inancınız hakkında konuşma fırsatı verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Kendi küçük dünyanızda kaybolmuş haldesiniz. Siz bir şey anlatırken karşısınızdaki kişinin de kendi hayal alemine dalıp bir şeyler düşünüyor olması son derece muhtemel. Sadece sessiz kalıp içinize kapanma isteğiyle dolabilirsiniz. Başkalarının size odaklanmasını beklemek yerine, kendinize odaklanarak öz güveninizi artırın.

19 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Pozitif gücünüz bugün özellikle dikkat çekici bu etrafınızdaki insanlara da yayılıyor. Her zaman olması gerektiği kadar fark edilmeyen veya takdir edilmeyen bir mücevhersiniz. Muhtemelen, ilk hamleyi yapmak için başkalarına bırakıyorsunuz. Bugün kışkırtıcı olmayı düşünün.

19 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer hayatında hedefleri olan bir Boğa burcuysan, bu hedeflerden uzaklaştığını düşünebilir tekrar amaçlarının üzerine yoğunlaşabilirsin. Yalnızca ailen ile birlikte vakit geçirmek istiyorsun, sessiz sakin bir ortam yaratmak isteyebilirsin. Duygusal yönünün zayıflaması sana değer veren insanları fark edememene neden olabilir. Gelir düzeyinde olan değişiklikler maddi açından plan yapma konusunda seni düşündürüyor.

19 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizin sizi yanıltabileceği bir gün dikkatli olmanızda fayda var. Hayata karşı sağlam durmalı ve kararlarınızı değiştirmemelisiniz. Finansal korkulardan uzak durun. Evde kalın.

19 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Balık'ta Neptün'le birleşen Ay, bir grup ya da arkadaşlıklar içinde sizi daha fedakar ve kabullenici kılabilir. Hedeflerinizde pek net değilsiniz.

19 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nostalji konuları bugünlerde sizler için de gündemde olabilir. Çocukluğunuz veya eski konular aklınıza takılarak gün içerisinde sizi meşgul edebilirler.

19 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Karşınıza çıkan yeni birfırsatı sayesinde maddi durumunuz ummadığınız bir şekilde iyileşecek. Yatırım yapmayı düşünebilirsiniz.

19 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki dönemde odak noktanızda kişisel hedeflerinizle ilgili konular olacaktır.Ay'ın Balık burcundaki seyahati bugün sosyalleşme isteğinizi arttıracaktır. Arkadaşlarınızla duygularınızı paylaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

19 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız.

19 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

19 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; Güneş'in burcuna geçmesiyle birlikte duygusal anlamda doyuma ulaştığını hissederken; ikili ilişkilerden zevk alabileceğin bir gün geçirebilirsin. Sosyal medyada oldukça fazla zaman geçirebilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Seyahat planları yapma veya organize edilmiş kültürel turlara katılma fikri sana iyi gelecektir.

19 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 00' 09" R
Ay
Oğlak
05° 36' 30"
Merkür
Koç
16° 25' 22"
Venüs
Koç
29° 11' 41"
Mars
Balık
28° 35' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 57"
Satürn
Balık
16° 26' 43"
Uranüs
Boğa
22° 15' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 33"
Lilith
Başak
23° 10' 31"
True Node
Koç
15° 24' 30"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>