Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İlişkinde Geleceği Planlıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 30%
Para 90%
Sağlık 80%

Bazen doğrudan ve dürüstçe iletişim kurmayı unutup bir hilekar oluyorsunuz. Abartmayı, dramatik olmayı ve açıkça zor zamanlar geçirmeyi seviyorsunuz. Bugün insanlar ile iletişimlerinizde pratik ve anlaşılır olma vakti çünkü etrafınızdaki insanlar tahmin edemeyeceğiniz ruh hali değişimlerinden geçiyor olabilir. Renkli kelimeleri ve mizahı daha sonraya saklayın ve bugün insanlara karşı ciddi olun.

Endişeleriniz hakkında konuşmak çoğu zaman en iyi ilaçtır. Bugün sizin için çok verimli bir gün olabilir. Bugünarkadaşlarınızla ciddi konular konuşacağınızdan ya da onların size gösterdiği saygıdanyerindeki ilişkilerinizi daha sağlam bulabilirsiniz. Hatta kendinizi eski günlerden konuşurken bile bulabilirsiniz.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Biraz telaşlı hissedebileceğin bir gün. Günün enerjisi odaklanmakta sıkıntı yaşamana sebebiyet veriyor. Birçok düşüncenin zihnini meşgul etmek için yarıştığını göreceksin. Bitirmen gerekenlerin bir listesini hazırla. Masana hatırlatıcı notlar koy veya kendine küçük sesli mesajlar kaydet. Yanında bir ajanda taşı ki önemli toplantılara katılmayı da unutma.Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde çok sezgisel bir insansınız, ancak bugün kendinizi genel olarak dünyadaki yeni trendler ve dünya hakkındaki teoriler ve tahminler hakkında gazete websitelerini okurken bulabilirsiniz. Bu okuduklarınızı kendine saklamayı tercih edebilirsiniz. Eğer durum buysa, bunları bir yere yazın ve tarihini kaydedin - belki de kendinize e-postayla gönderebilirsiniz! Öngördüğünüz şeyin kaydını tutarak gerçekte olup olmayacağını görmek isteyeceksiniz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu akşam bir etkinliğe katılacaksanız tanıştığınız herkese açık olun. Hayatınız üzerinde önemli bir etkisi olacak yeni birisinin gelmesi muhtemeldir. İşyerinde profesyonel bir fırsat hakkında size ipucu verebilir. Bu kişinin romantik bir ilgiye dönüşmesi bile mümkündür.

16 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün yüzüne çıkmış bazı gerçekler ile yüzleşiyorsun, bu durum bazı insanlar ile aranda olan uçurumu derinleştirebilir. İlişkinde geleceği planlama açısından daha maddi konuların üzerine düşülmeye başlanan bir dönemdesin, kazançlarını ve giderlerini hesaplamak isteyebilirsin. İş hayatında önemli gelişmeler yaşanıyor, bu senin işine iyi odaklanamamana neden olabilir.

16 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün düzenlemek ve değişim başlatma biraz zor olsa da kendinizi ikna etmeyi başaracaksınız. Gerçek bazı çabalar içinde olmayı seçin. Bir insan yapmak istediğinde her şeyi yapabilir. Tedbirlerinizi unutmayın ve mümkün oldukça evinizde kalın.

16 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde kendinizi öğrenmeye açık hissedebilirsiniz. Gün içindehayatınızdaki gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

16 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkat dağınıklığı yaşayabileceğiniz bugünlerde mümkün olduğunca büyük işlerinizi ilerleyen günlere bırakarak sosyal olmaya çalışın. Enerjik bir gün sizler için.

16 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnatçı yapınızı destekleyen davranış biçimleri ile sevdiğiniz kişiyi hayretler içinde bırakıyorsunuz. Olaylara farklı bir mantıkla yaklaştığınız için, karşı tarafın sizi anlaması zaman alıyor. İşinizde günlük sorunları çözmeye çalışırken, asıl yapmanız gereken işleri ihmal ediyorsunuz. Bunlarla uğraşmak yerine, ileriye dönük proje oluşturmaya yoğunlaşın. Bazı harcamalarınız nedeniyle acil ödemeler yapmanız gerekebilir. İştahınızda ki artış yüzünden kilo alabilirsiniz

16 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an bulunduğunuz konuma hak ederek geldiğinizi unutmayın. Çevrenizdekiler sizi kıskanıp suçluluk duymanızı istiyor olabilir. Onlara aldırış etmemelisiniz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Kova burcundaki seyahatine devam edecek. Kariyerinizle ve toplumsal sorumluluklarınızla ilgili konular ön planda.Sabah saatlerindeki Ay ile Mars kavuşumuhayatında gerginliklere sebep olabilir. Hedefleriniz doğrultusunda harekete geçmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğası gereği sosyalleşmeyi ve insanlar tarafından kuşatılmayı seviyorsunuz. Bu karantina en çok da sizi geriyor. Bugün çekiciliğiniz ile karşı tarafı baştan çıkarıyorsunuz.

16 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugün fikirlerinin ve düşüncelerinin onay görmemesi içten içe öfkelenmene neden olabilir. Duygusal anlamda kendini rahat ifade edebilir; net kararlar verebilirsin. Fakat diplomasi yeteneğinin güçlü olduğu bugünü; aşk, sevgi ilişkilerin yerine statün için kullanmak daha olumlu sonuçlar almanı sağlayabilir.

16 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 58' 07" R
Ay
Oğlak
05° 08' 57"
Merkür
Koç
16° 24' 49"
Venüs
Koç
29° 09' 07"
Mars
Balık
28° 34' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 28"
Satürn
Balık
16° 26' 32"
Uranüs
Boğa
22° 15' 42"
Neptün
Balık
28° 51' 44"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 26"
Lilith
Başak
23° 10' 17"
True Node
Koç
15° 24' 36"
Son Güncelleme : 28/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>