Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2020, Salı

Aşk 10%
Para 40%
Sağlık 80%

Bugün aşk ve romantizm konularında çok yoğun olmamaya çalışın. Kaygısız bir yaklaşım benimsemek daha iyi olacak. Sevgilinizle eğlenin ve ona sahip olduğunuz veya kontrol etmeniz gereken biri yerine en iyi arkadaşınızmış gibi davranın. Unutmayın ki, bir başkasıyla birlikte olsanız da olmasanız da siz sizsiniz. Tamamlanmak için bir ortağa ihtiyacınız olduğunu hissetmeyin.

Yakınınızda kalem ve kağıt bulundurarak patent ofisinin numarasını aldığınıza emin olun. Oldukça devrim yaratabilecek son derece özgün fikirlerle ortaya çıkmaya hazırsınız. Muhtemelen elektronik cihazlar daha fazla ilginizi çekiyor. İşlerin nasıl yürüdüğüne dair çarpıcı gözlemler yapma gücünüz var. Bu durum evinizdeki bir cihazın verimliliğini nasıl geliştireceğiniz konusunda parlak bir fikirle sonuçlanabilir.

Bugün evinizde her oda için veya bahçeniz için bir bitki dikmeye karar verebilirsiniz. Eğer hava güzelse, bir fidanlık veya botanik bahçeye gitmek isteyebilirsiniz. Normalde bitkiler ve bahçeler o kadar da ilginizi çekmiyor fakat bugün bu güzellik ve doğa size özellikle güzel gelecek. Geçici de olsa bu yöneliminizle ilgili bir şeyler yapın. Bu isteğiniz sayesinde eviniz her zamankinden daha güzel görünebilir!

Gün boyunca pek göze batmamaya çalış ve özellikle sabah saatlerinde gereksiz konuşmalardan; laf kalabalıklarından uzak dur. Güneş battıktan sonra kabuğundan çıkabilir ve kendini gösterebilirsin. Duygularına ağırbaşlılık ve ciddiliğin hakim olduğunu göreceksin; ve kısıtlayıcı bir his, mevcut durumundan hiç kurtulamayacakmışsın gibi hissetmene yol açacak. Bu negatif zihniyet içerisinden kendini kaybetme.Duygusal bir çöküntü mü yoksa muzaffer bir aydınlanma mı yaşadığına karar veremediğin günlerden birindesin. Pozitif bir sonuç almaktan emin olmak adına, kendini ve başkalarını çok ciddiye almadığına emin ol. Günün herkes üzerinde heyecanlı ve gergin bir hava yaratması söz konusu. Dikkatsizce yapılan küçük bir hamle bile bir felakete yol açabilir. Tansiyon düşürmek için elinden geleni yap; onu besleme.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin sürekli sekteye uğraması sizi yorabilir. Arkadaşlarınıza ve szinle konuşmaya ihtiyacı olan aile üyelerine karşı surat asmamaya çalışın. Belki de cevaplanması gereken önemli soruları vardır. Pek çok alanda deneyimli olduğunuz için onlara yardımcı da olabilirsiniz. Aşırı yorgun ve sinirli hissediyorsanız, bazı sınırlar koymanız da gerekir. Her şeyi bir günde halletmek zorunda değilsiniz!

14 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bu sabah evi düzeltmek isteyebilir, beklemediğiniz misafirler kapınızı çalabilir. Yemeğiniz yoksa panik yapmayın onları en güzel şekilde ağırlayacaksınız. Günün geri kalanında yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven problemi yaşadığın arkadaşlarını çevrenden uzaklaştırmak istiyorsun. Davetlerine ve programlarına arana koyduğun mesafeyi belli etmek adına katılmak istemeyebilirsin. Sorunları konuşmaktan ziyade sorundan uzaklaşarak çözmeye çalışıyorsun. Ailenin arkanda durduğunu bilmekve ilişki hayatında daha özgüvenli davranışlar sergilemene yol açıyor.

14 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Vücut direncinize özellikle dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda sizleri strese sokabilecek bazı sorunlardan uzak durmalısınız. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

14 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde bütünü görmek için çaba sarf edebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün ikili ilişkilerinizde farkındalığınız artabilir. Öğle saatlerinde sabrınızın zorlandığını hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde sorumluluklarınız gündeme gelebilir.

14 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir süredir kendinizi içinize kapanık hissediyordunuz ancak bugün hiç çekinmeden yeni çevrelere girebilecek ve yeni arkadaşlıklar edinebileceksiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmişe, derin konulara, sorgulara çok fazla takılmamanız durumunda geleceğe umut dolu gözlerle bakabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve dostlarınızın desteği destekleyici paylaşımlara işaret edebilir.

14 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Cevap verebileceğinizden çok daha fazla telefon ve e-posta alacağınız bir gün. Sürekli görüşme yapmak zorunda olmak kendinizi yorgun hissetmenize sebep olacak.

14 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayata bakışınız ve inançlarınızla ilgili konular ön planda.Eğitim hayatınızı ilerletme kararı alabilir, akademik araştırmalar yapabilirsiniz. Ay'ın Jüpiter ve Plüton ile etkileşimi hukuki konularda problemlere sebep olabilir.

14 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

14 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz uzun zamandır dikkatinizi çekmeye çalışıyor. Fazla nazın aşık usandırdığını unutmayın. Duruşunuz için harikalar yaratacak kolay ve kısa egzersizler bulabilirsiniz.

14 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugünü, geleceğini sağlam temeller üzerine kurmak için çeşitli planlamalar yaparak geçirebilirsin. Orijinal fikirler ve hareket planları da oluşturabilirsin. Gün içinde bazı olumsuz şartlar yüzünden isteklerini ertelemen ve yaşayabileceğin enerji düşüklüğü nedeniyle gergin olabilirsin.

14 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 38' 16" R
Ay
Aslan
06° 11' 26" R
Merkür
Koç
27° 51' 55"
Venüs
Boğa
17° 48' 14"
Mars
Koç
10° 12' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 09' 49"
Satürn
Balık
17° 40' 16"
Uranüs
Boğa
23° 08' 08"
Neptün
Balık
29° 17' 12"
Plüton
Kova
02° 04' 30"
Chiron
Koç
21° 24' 02"
Lilith
Başak
24° 51' 04"
True Node
Koç
14° 54' 12"
Son Güncelleme : 14/05/2024 01:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>