Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Tartışmalara Girmiyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 20%

Bugün, konuşmanızla birini etkileyebilirsiniz. Her zaman esprili ve çekici bir kişiliğe sahipsiniz, ama bazen bunu utandığınız için gizliyorsunuz. Bugün kendinizi normalden biraz daha cesur hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızla dışarı çıkabilir ve bu rahat ortamda kendinizi ifade etme konusunda kendinize güvenebilirsiniz. Bir iki şişe bira bu konuda size yardım edebilir!

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Yeniden organize olmak senin için günün teması olabilir. Her zaman bir şeyler geliştirmek konusunda fikirlerin olmuştur ve bugün bu fikirleri evine uygulamak isteyeceksin. Çocuklarını da ev işlerine dahil etmeyi düşünebilirsin mesela. Ya da romantik partnerinden evi dekore etmek konusunda destek alabilirsin. Günün sonunda aklına ne gelirse gelsin, bunların meyvelerini yiyebileceksin.Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biliyorsunuz, her an herkesin emrine amade olmak zorunda değilsiniz. Bunun ne kadar yorucu olabileceğini ve ne kadar kendinle iletişimini bozabileceğini siz de biliyorsunuz. Biraz kendinize zaman tanıyıp hayatınıza bakmayı ve nereye doğru yol aldığınızı görmeyi denemelisiniz. Yürüyüşe çıkın, ya da güzel köpüklü bir banyo yapın. Rahatlatıcı bir günün ardından bazı şeyler çok daha net görünecektir.

17 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Çok çalışkan yorulmak bilmeyen bir yapınız var ancak günü arkadaşlarınızla veya ailenizle geçirmek isteyebilirsiniz. İşler hatta kariyer gelir ve gider ancak arkadaşlar ve aile sonsuza dek kalır. Bugün onlarla birlikte olmanın tadını çıkarın. Herkesi bir araya getirin ve güzel bir yemek organize edin.

17 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beynin ile kalbin daha senkronize bir şekilde hareket etmeye başlıyor. Aldığın kararları hem duygusal hem mantık çevresinde alıyorsun. Kendini dinlemeye başlıyorsun, bu durum kendi açından eksik kaldığını düşündüğün konularda önlem almaya itebilir. İlişkide yaşadığın inişler çıkışlar bir dengeye oturuyor, karşı taraf ile yaptığın tartışmalar son bulmaya başlayabilir.

17 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak içinizde hissettiğiniz her durum için tepki göstermemeli ve söylenen her kelime veya yapılan her davranışı yanlış anlamamalısınız. Tedbirlerinizi unutmayın ve mümkün oldukça evinizde kalın.

17 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla düzenlemeye gitmeniz gerekebilir. Gün içinde sakin olmanız gereken olaylar yaşayabilirsiniz. İletişimdeki aksaklıklar keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde yaratıcılığınızı kullanacağınız birden fazla işe yönelebilirsiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda manevi konularda mutlu hissetseniz de maddi konularda motivasyonunuzu bir miktar eksik bulabilirsiniz. Bu süreç geçici olacak.

17 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sadece ne istediğinize odaklanmak onu elde etmenize bir adım daha yaklaşmanızı sağlayacaktır. Bu aralar keyif için yaptıklarınıza da ara vermeniz bu açıdan sizin için yararlı olacak.

17 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Balık burcuna giriş yapacağı 21:30'a kadar Kova burcunda seyahat etmeye devam edecek. Gündüz saatlerinde gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacak.Akşam saatleri itibariyle sosyalleşme isteğiniz artacaktır. Arkadaşlarınızla online görüşmeler yapabilir, sosyal medya üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

17 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

17 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Evli Boğalar bugün ufak atışmalar yaşayabilir. Belki de sözlerinizi daha dikkatli seçmeniz gerekiyordur. Aklınıza her geleni karşı tarafa söylememelisiniz. Bazen sadece öpmeli ve unutmalısınız.

17 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; sabah saatlerinde sana yardımcı olmasını beklediğin kişilerden yeteri kadar destek alamayabilirsin. Ancak sen de uyarıları dikkate almadan, tamamen bireysel kararlar alıyor olabilirsin. Özgürlüğünü eline almak içinbirliği yaptığın insanlardan bağımsız hareket etmeyi öğrenmelisin.

17 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 00" R
Ay
Oğlak
10° 35' 16"
Merkür
Koç
16° 31' 40"
Venüs
Koç
29° 39' 24"
Mars
Balık
28° 53' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 11"
Satürn
Balık
16° 28' 44"
Uranüs
Boğa
22° 17' 06"
Neptün
Balık
28° 52' 29"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 50"
Lilith
Başak
23° 13' 01"
True Node
Koç
15° 23' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>