Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
İsteklerini Daha Net İfade Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 30%

Yeni bir şey öğrenebilirsin. Zihniniz bugün özellikle aktif olacak, yeni fikirleri ve kavramları doğrudan almak isteyeceksiniz. Farklı konular hakkındaki bilginizi genişletmeyi seviyor, birçok konuda uzmanlık kazanmaktan keyif alıyorsunuz. Çevrenizdeki size birçok ilginç şey öğretebilecek olan kişiye kulak verin. Bu kişinin, kişisel mentorünüz olmak için istekli olduğunu görebilirsiniz. Öğretilerine açık olun ve bazı yeni yönlerden ilerleme kat edeceksiniz.

Bugün ilginç bir keşfiniz olabilir. Hiç beklenmedik bir anda, önemli bir çözüm elde edebilirsiniz. Belki de bilinçaltınız işte kalmıştır. Siz işinize giderken zihninizin daha derin kısımları bir problemi çözmeye çalışmakla meşgul. Aniden aklınıza gelen herhangi bir fikre dikkat edin. Bu, bir duanın cevabı olabilir.

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Neden insanlardan kaçmak istiyorsun? Kendinle ilgili bir şeyler keşfetmekten mi korkuyorsun? Önemli bir değişim dönemi içindesin. Bu sana defalarca söylenmiştir ama duyduğun şeyden pek hoşnut değil gibisin. Yalnız kurt olarak, insanlara karşı korkunu sürdürüyorsun ve dünyadan soyutlanmış gibisin. Endişelenme. İninden kısa süre sonra çıkarsın.Bugün, çevrenizdekilerle iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Kendi küçük dünyanızda kaybolmuş haldesiniz. Siz bir şey anlatırken karşısınızdaki kişinin de kendi hayal alemine dalıp bir şeyler düşünüyor olması son derece muhtemel. Sadece sessiz kalıp içinize kapanma isteğiyle dolabilirsiniz. Başkalarının size odaklanmasını beklemek yerine, kendinize odaklanarak öz güveninizi artırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şey evinizle ilgili olacak. Sonunda tesisatçıyı arayabilirsiniz ya da bu ev onarımlarını kendiniz yapmak için işe koyulabilirsiniz. Yeni insanlar hayatına girebilir. Aslında, akşam yemeği için davet etmek için kapınızın önünde belirebilirler bile! Bugün bekleyeceğiniz tek şey beklenmedik şeyler olacak. Elinizde ekstra yiyeceklerin olduğuna emin olun ve günün size ne getireceğini bekleyin.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyalleşmeyi, çalışmayı ve telefona cevap vermeyi unutun. Evde kalın kitaplarınızı veya fotoğraf albümlerinizi çıkarın ve geçmişinizden iyi zamanları yad edin. Sessiz ve hareketsiz olmanın tadını çıkarın.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşemediğin bir arkadaşın ile haberleşebilirsin. İlişkinde yaptığın fedakarlıklar için takdir görmek istiyorsun. İşinde terfi isteyen bir boğa burcuysan yöneticilerin ile yaptığın konuşmalarda isteklerini daha net bir şekilde ifade edebilirsin. Ailen ile aranda yanlış anlaşılmalar sebebi ile yaşanan iletişimsel sorunları hallediyorsun.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendiniz sorgulayabilir ve hayattan ne istediğinizi daha net görebilirsiniz. Kendi doğrularınız bu konuda size yol gösterecektir. Evde kalın veya sosyal mesafenizi koruyun.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizde değişiklikler ancak kararsızlıklar olabilir. Gereksiz risklere girmemeye bakın.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zarafet ve güzelliğinizle ilgi odağı olabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içerisinde sizi dedikodu ortamlarına almak isteyebilirler, uzak durmaya çalışın.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal canlılığın yine dikkat çekici olabileceği bir gündesiniz, arkadaşlarınıza danışabilir, onların fikir ve düşüncelerini alabilir, kendinizinkileri tartışabilirsiniz. Yenilikçi, farklı, orijinal ve sıra dışı tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geçtiğimiz aylarda tanıştığınız biri bugünlerde hayatınızda daha önemli bir yer sahibi olacak. Bu kişi sayesinde önemlibağlantıları gerçekleştirmeniz olası.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Balık burcunda seyahat etmeye devam edecek. Bugün sosyalleşme isteğiniz artacaktır, arkadaş çevrenizle online platformlar aracılığıyla görüşebilirsiniz.Umutlarınızı ve hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlarda bulunmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beklenmedik bir şekilde partnerinizle ilgili olaylar bir anda gündeminizi doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısınız. Birlikte çalıştığınız size haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyecek. Bu tür davranışlar yüzünden zaman zaman çalışmaktan soğuyorsunuz. Talih oyunlarında şans sizden yana. Biraz spora ihtiyacınız olduğunu unutmuş gibi davranıyorsunuz.

18 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; kişisel isteklerini bir kenara bırakarak arkadaşlarına ve sosyal çevrene yardım etmek için çaba gösterdiğin bir günde olabilirsin. Seni ruhsal olarak rahatlatacak meditasyon gibi spiritüel çalışmalarda bulunmak ve yardımlaşma dernekleriyle iletişime geçmek için uygun bir zamanken; böyle yerlerden kazanç sağlaman da mümkün.

18 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 16' 20" R
Ay
Oğlak
09° 17' 36"
Merkür
Koç
16° 29' 58"
Venüs
Koç
29° 32' 13"
Mars
Balık
28° 48' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 50"
Satürn
Balık
16° 28' 12"
Uranüs
Boğa
22° 16' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 30"
Lilith
Başak
23° 12' 22"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>