Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Daha Israrsıcın Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 90%

İlişkinizde bir söz verildiği için mutluluk sizi sarmış durumda. Şu anda dile getirilmemiş olabilir ama eli kulağında. Bu ilişkiye duyduğunuz güven yersiz değil. Bir ilişkiniz yoksa, belki de sizden büyük ve işinde başarılı biri yeni ve gelecek vaat eden bir sevgili adayı olabilir. Günün tadını çıkarın.

İlerlemek ve sosyoekonomik meseleleri halletmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz ancak bu zorlukların, kontrol edemeyeceğiniz şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Bir arkadaşınız ya da akrabanız hasta, işe gelmemiş ya da genel olarak stresli olabilir ve ona yardımcı olabilmek için elinizden gelen her şeyi yapmak isteyebilirsiniz. Bu durum sinir bozucu olabilir fakat elinizden geleni yaptığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Unutmayın, kendi sorumluluklarınızla da yüzleşmeli ve onlarla başa çıkmalısınız.

Zihniniz entelektüel uğraşlara yönelecek gibi görünüyor ve bunları sorgularken fazlasıyla meşgul olacaksınız. Fakat bugün, beyniniz çok hızlı çalışıyor ve merakınız üst düzeyde diğer işler yapılmayı beklese de bu isteğe karşı koyamayacaksınız. Kitaplar, videolar, web siteleri ve konuyla ilgili herhangi bir bilgi düşüncelerinizi besleyecek. Arkadaşlarla sohbet etmek de ilgi çekici olabilir. Keyfini çıkarın!

Artık senin için parlama zamanı. O halde yaptıklarını göster! Yaptığın her bir şeye hayat dolu yaklaşabilmeni sağlayan bir enerji şu an senin için çalışıyor. Bu neşelendirici ve destekleyici modu başkalarıyla paylaşırsan gücün daha da artacak. Eğlenceden de ödün verme. Yapman gerekiyorsa, gösterişini yapmalısın. Tek bir şeyle yetinme; yaptığın şeyi ikiye katla!Bugün zihninizi yeni bir şeye açmak için iyi bir gün olabilir. Belki de yaşam felsefenizden sıkılmışsınızdır. Bir ilham ya da yardım peşinde olabilirsiniz. Bugün biriyle konuşabilir ya da keyfinizi yerine getirecek bir şey okuyabilirsiniz. Biriyle ettiğiniz bir sohbete dayanan yeni bir yaklaşım edinebilirsiniz. Karşınıza çıkan mesajlara ve rastlantılara dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

22 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünarkadaşınızla uzun bir telefon görüşmesi yapabilir, yapılacak işlerle ilgili fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Yoğunprogramı içinde olabilirsiniz ancak arada kalkıp dolaşmayı ihmal etmeyin. Sağlığınız her şeyden önce gelir.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel ihtiyaçlarını gidermek için bir egzersiz programı yapıyorsun, çeşitli spor hareketleri ile ilgili araştırmalar yapabilirsin. Yatırımlarını başka şeylerden çok kendi üzerine yapmayı planlıyorsun. Maddi konularda ailenden destek göreceğin durumlar yaşıyorsun, onların desteği işleri kolaylaştırabilir. Olan hava hareketleri ilişki konusunda daha ısrarcı olmana sebep oluyor.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre arkadaşlıklarınızla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla savunma içerisinde olmamalısınız. Sizi anlamak isteyen ve sizin gerçekten yanınızda olan olur. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bilemediğiniz konularda kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kontrol kaybı yaşamayın. İkili ilişkilerinizde tartışmalar yaşanabilir. Bazı olayların daha rahat farkına varabilirsiniz. Harekete geçmeden önce düşünmek için kendinize fırsat tanımalısınız.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bilhassa göz sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Okuma, araştırma ve öğrenme isteğiniz artacağı için kendinizi daha çok bilgi deryası içerisinde...

22 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken hareketli bir gün ancak yeni ay öncesinde belirsizlikler ve karmaşık durumlar var. Yine de büyüleyici cazibenizle dikkat çekici bir gün geçirebilirsiniz.

22 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çalışma arkadaşlarınıza saygı duymanız önemli. Grubun sorunlarını çözerken bu saygı ilişkisi çerçevesinde ilerlemeniz işinizi kolaylaştıracak.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, burcunuza giriş yapacağı 22:35'e kadar Koç burcundaki seyahatine devam edecek. Ay'ın burcunuza girişi ile son birkaç gündür devam eden içe dönük halinizden sıyrılacaksınız.Akşam saatlerini hedeflerinizi netleştirmek için değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde alacağınız sürpriz haberlere hazırlıklı olun.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Normale oranla daha esnek olmak zorunda kalacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Günün konusu, programınızda değişiklik yapma zorunluluğunun doğması olabilir. Planlanmamış hamleler yapmak zorunda da kalabilirsiniz.Ama başarı sizden yana...

22 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkalarına kendinizi sevdirmek ya da övgü almak amacıyla sevmediğiniz işler yapmayın. Bugün komutayı başkasına verme eğilimindesiniz. Güven sizin için her şeydir ve sadece en çok önem verdiğiniz kişilere karşı yüzde yüz açık olmalısınız.

22 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; içinde biriktirdiğin öfke seni rahatsız edebilir; fakat harekete geçmek için uygun zemini bulmakta zorlanabilirsin. Aynı görüşü paylaştığın kişilerle yaşadığın çıkar çatışmaları seni huzursuz etse de ani kararlar almak yerine olayları değerlendirmeyi ve girişimleri sonraya bırakmayı tercih etmelisin.

22 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 13' 44"
Ay
Akrep
25° 14' 07"
Merkür
Koç
26° 28' 57"
Venüs
Balık
21° 41' 28"
Mars
Balık
05° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 32"
Satürn
Balık
13° 18' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 54"
Neptün
Balık
27° 48' 40"
Plüton
Kova
01° 49' 37"
Chiron
Koç
18° 47' 51"
Lilith
Başak
19° 48' 15"
True Node
Koç
15° 36' 06"
Son Güncelleme : 29/03/2024 13:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>