Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Sorunlardan Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2020, Salı

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün gezegenler arasındaki uyumlu bir etkileşim ile, biriyle barışmanız söz konusu olabilir. Belki de sevdiklerinizle bir takım anlaşmazlıklar veya çatışmalar yaşıyorsunuzdur. Bugün farklılıklarınızı çözmek ve birbirinizin bakış açısını anlamak daha kolay olacak. Ortak bir paydada buluşacak ve birbirinizle ilişki kurmanın farklı bir yolunu bulabileceksiniz, böylece bir dahaki sefere benzer bir stresten kaçınabilirsiniz.

Son zamanlarda büyük bir engeli aşmış olabilirsiniz. Bugün rahatlamak için iyi bir gün. Kendinizi çok zorlamayın, çünkü biraz gevşemeye ihtiyacınız var. Geçtiğimiz haftalarda çok çalıştınız ve bir tatili hak ediyorsunuz. Biraz lük bir bakım için bir spaya gitmek isteyebilirsiniz. Ya da bazı basit sohbetler için arkadaşlarınızla bir araya gelip eğlenebilirsiniz. Sizi iyi hissettirecek bir şeyler yapın.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde ara, bul ve ortaya çıkart. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zor bir hafta geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Belirli bir proje için yaptığınız araştırmalar sonunda tamamlanabilir. Artık işinizi bitirmeye hazırsınız. Zihniniz şu anda özellikle keskin, bu yüzden iletişim içeren her türlü proje üzerinde çalışmak için iyi bir zaman. Romantik ilişkiniz de iyi gidiyor. Keyfini çıkarın.

21 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğini sonlandırmış bir Boğa burcuysan, eski eşinle maddi temelli konularla ilgili görüşebilirsin. İş hayatında yoğun çalışıyor olman kendine vakit ayırmana engel oluyor, bu durumu eve kendine yeni bir film açarak gidermeye çalıyorsun. Soğukkanlı bir şekilde karar vermen gereken ilişki konularında, ani kararlar verebilir bu durum sorunları daha da derinleştirebilir.

21 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi dönüştürmek adına yeni kararları alırken hırsınıza yenik düşmemeli tutkularınızın esiri olmamalısınız. Birden büyümek ve gelişmek için emek vermediğiniz şeylerin dışında bir beklentide bulunmamalısınız. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

21 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanızla ilgili konular önem kazanabilir. Nedenini bilmediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma içinde olabilirsiniz. Olayların niye bu şekilde ilerlediğini fark edebilirsiniz. Acele karar vermekten çekinebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda gizli kalmış durumlar yaşanabilir.

21 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdeki kişilerin sizlerle olan etkileşimlerinin başarıyla ilerlediğini görmek sizleri epey rahatlatabilir. Daha özgüvenli ve ilgili adımları işinizde...

21 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularla ilgili endişelerinizi ailenizin yanında dile getirmemeniz daha doğru. Sevdiklerinizin üzülmesini istemezsiniz değil mi?

21 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Koç burcunda seyahat ediyor. Bugün odağınızda psikolojinizle ve içsel dünyanızla ilgili konular olacaktır.Akşam saatlerinde duyguları anlatan Ay, iletişim gezegeni Merkür ile kavuşum yapacak. Bugünü psikolojik çalışmalar yapmak ve kendinizi daha iyi tanımak için değerlendirebilirsiniz.

21 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdeki, yakın ilişki kurduğunuz kişilerin görüş ve düşünceleri, sizinkilerden daha önemliymiş gibi düşünebilirsiniz. Buna izin vermeyin ve kendi planlarınızı başkalarının şekillendirmesini veya değiştirmesini engelleyin.

21 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde partneriniz sizin söylediklerinizden çok kendi algıladıklarına yoğunlaşıyor. Bunu ellerinde olmadan yaptıklarına inanabilirsiniz. Bazen yaşanan deneyimleri bakış açılarında farklılıklara sebep olabilir.

21 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; bugünü evde dinlenerek geçirmek isteyebilirsin. Biraz dedikoduya ve magazinsel konulara merak salabilir, sosyal medya üzerinden kazanç sağlamanın yollarını arayarak araştırmalara girebilirsin. Kariyerine yönelik fikirler kafanda dönmeye başlayabilir, kısa sürede harekete geçmek üzere planlar yapabilirsin.

21 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 11' 15"
Ay
Akrep
24° 43' 08"
Merkür
Koç
26° 27' 53"
Venüs
Balık
21° 38' 22"
Mars
Balık
04° 59' 22"
Jüpiter
Boğa
16° 48' 00"
Satürn
Balık
13° 18' 16"
Uranüs
Boğa
20° 39' 47"
Neptün
Balık
27° 48' 35"
Plüton
Kova
01° 49' 35"
Chiron
Koç
18° 47' 42"
Lilith
Başak
19° 47' 58"
True Node
Koç
15° 36' 04"
Son Güncelleme : 29/03/2024 12:40

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>