Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Daha Açık Sözlü Oluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 70%

Duygularınızın ve hislerinizin sıcaklığı ve derinliği konusunda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Bugün, yeniden enerji depolama ve kendinizi yeniden yaratma fırsatınız olacak. Sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizi derinleştirmek için güzel bir gün. Onlarla iyicre kaynaşın, baştan çıkarma gücünüz karşısında büyülenecekler...

Bugün tetikte olun çünkü muhtemelen önemli biriyle tanışacaksınız. Aylardır, hayatınızda büyük bir değişimi başlatacak birini ya da bir şeyi bekliyormuşsunuz gibi, ilişkilerinizde mesafeyi korudunuz. Bugün, bu tip bir etkileşim ihtimalinin son derece yüksek olduğu bir gün. Monoton konulara gelecek olursak, işyerindeki sıkıntılarınız derinleşecek gibi görünüyor. Bu yeni ve özel arkadaşla geçireceğiniz vakit, tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

Bugün aileniz ve arkadaşlarınız size sinir bozucu gelebilir. Etrafınızdaki hrkes üzgün görünüyor ve düzgün bir biçimde iletişim kuramıyorlar. Ve öfkeniz çok uzun sürüyor. Ani ve yıkıcı öfke patlamalarından kaçının, bugün evden ve gerginlikten uzaklaşmak sizin için iyi olacak. Rutin hayatınızdan çıkıp kendinize küçük bir mola verirseniz, sizi daha sakin bir ruh haline sokan insanlarla tanışabilirsiniz.

Kavga o kadar kanlı olabilir ki ringden kendini dışarı atmak isteyebilirsin. Neden kendini savaşmaya değmeyecek bir şey için böyle bir kargaşanın içine atasın? Savaşmak isteyeni karşına alıp onunla sakince olayı halletmek için adım atan taraf sen olmalısın. Savaşçı enerjisinden öte iyileştirici enerjin çok daha güçlü.Öz güveniniz sayesinde bugün kendinizi içinde bulabileceğiniz her türlü zor durumdan sıyrılacak gibi görünüyorsunuz. Herhangi tek bir mesele hakkında fazla duygusallaşmamaya çalışın ve işleri olabildiğince basit ve enerjik ele aldığınızdan emin olun. Çamura saplandığınızı fark ederseniz, orda durup yardım çığlığı atmakla yetinmeyin; kendinizi çıkarmak ve daha yüksek bir yere taşımak için inisiyatif alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizi genellikle utangaç ve ketum biri olarak görse de aslında kendinizi rahat hissettiğinizde oldukça açık yüreklisiniz. Bugün çevrenizdekilerle sosyalleşmek ve sohbet etmek sizin için hiç sorun olmayacak gibi görünüyor. Şen şakrak olacaksınız, öyleki birkaç espri bile patlatabilirsiniz. Bunların hepsi sizin için iyi, zira son zamanlarda dalgınlaştığınız için insanlar size neler olup bittiğini merak etmeye başlamıştı.

24 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Her şeye hakim olmak sizi yoruyor. Bir durumun tüm yönlerini düşünebilirsiniz. İçinden çıkamadığınız durumlarda yakın gördüğünüz birine akıl danışabilirsiniz. Bu yorucudur, ancak ilerlemeniz gerekiyorsa gereklidir.

24 Nisan 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinde daha net isteklerinin oluşmaya başlayacağı bir güdesin. Fikir ayrılığı yaşadığın ve sessiz kaldığın canını sıkan insanlara karşı açık sözlü konuşmalar yapabilirsin. Hoşlandığın insanla birbirinize gerçekten uyumlu olup olmadığınızı görebileceğin gelişmelerle karşılaşabilirsin. İş hayatında olumsuz etkilenmene sebep olacak yeni koşullar oluşabilir.

24 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe dair önemli bir yön çizmeniz gerekebilir. Aşk hayatınızda belirsizlik yaratan durumların can sıkıcı bir hale gelmemesi için net olmanız gerekmektedir. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

24 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz olaylara yönelebilirsiniz. Sabah saatlerinde kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylarda eksik veya yarım kalan işleri toparlayabilirsiniz. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. İlerleyen saatlerde nedenini bilemediğiniz olaylar gündeminizi meşgul edebilir. Akışta kalın.

24 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişiler sizden mesleki konularda yardım isteyebilir, sabırlı ve öğretici olduğunuz taktirde evrensel planda olumlu karma alacağınız bir...

24 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni ayın ardından Ay burcunuzda ilerlerken kendinizden çok daha emin olabilirsiniz ve ne istediğinizi biliyorsunuz. İddialı ve rekabetçi yönünüzü daha çok ortaya çıkarabilirsiniz.

24 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün tek başınıza zaman geçirirken sıkıldığınızda arkadaşlarınızı arayabilirsiniz. Onlarla sohbet etmek zamanın daha hızlı geçmesini sağlayacaktır.

24 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün gerçekleşen Yeni Ay'ın ardından, Ay burcunuzdaki seyahatine devam ediyor. Konforunuzun bozulmasını istemeyeceğiniz bugünü sizi mutlu edecek aktivitelerle değerlendirebilirsiniz.Ani kararlar almaya yatkın olacaksınız, temkini elden bırakmamalısınız. Dış görünüşünüzle ilgilenebilir, kendinize bakım yapabilirsiniz.

24 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizi herşeyin üzerinde tutabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan iletişim ve etkileşiminiz, sizi oldukça neşelendirip ferahlatabilir. Onların davetlerini reddetmeyin ve artık kabuğunuzdan çıkıp dünyaya açılın.

24 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belirli bir hayatta kalma içgüdüsü, biraz mantıksız ve dürtüsel davranmanızı sağlamaktır. Eşinizi veya potansiyel bir ortağınızı rekabet gücünüzle yabancılaştırıyor olabilirsiniz; her zaman doğru ya da daha bilgili olmak zorunda değilsiniz.

24 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; fazlasıyla ısrarcı olman ve inatlaşman ilişkilerini olumsuz yönde etkileyebilir, çevrendekilerle gerilim yaşanabilir. Her ne kadar cesaretin ve azmin olsa da sabah saatlerinde ilerleme kaydedemeyebilirsin; ancak sonrasında aynı görüşü paylaştığın kişilerden destek alarak başarılı olabilirsin.

24 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 43' 08" R
Ay
Başak
20° 25' 08"
Merkür
Koç
17° 06' 28"
Venüs
Koç
18° 42' 29"
Mars
Balık
22° 01' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 39' 03"
Satürn
Balık
15° 38' 45"
Uranüs
Boğa
21° 47' 14"
Neptün
Balık
28° 35' 27"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
20° 05' 09"
Lilith
Başak
22° 13' 54"
True Node
Koç
15° 37' 50"
Son Güncelleme : 20/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>