Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kardeşin İle Anlaşmazlıklar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2020, Salı

Aşk 30%
Para 70%
Sağlık 60%

Bugün romantik bir havada olabilirsiniz. Günün enerjisi, sevgi ve aşık olma duygularınızı harekete geçirecek. Şu an hayatınızda kimse yoksa, birini bir görüşmeye davet edebilirsiniz. Bir kişiye karşı olan ilginizi ona göstermekten çekinmeyin. Doğru kişiyi bulduğunuzda onu sevgi yağmuruna tutabilirsiniz bu yüzden bir şans verin! Eğer biriyle ilgileniyorsanız, birlikte geçireceğiniz özel bir akşam planlayın.

Para problemleri tırmanıyor gibi görünebilir ve şu an onlarla başa çıkmanın bir yolunu bulmak için baskı altında kalabilirsiniz. Ancak bu durum geçicidir. Tüm evrak işlerini bir kenara koyun. Eğer biraz daha az stresli hissedene kadar bir gün daha beklerseniz, durumu daha iyi ele alabilir ve bütçenizi biraz daha sarsmamaya çalışabilirsiniz. Dayanın!

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Yüksek enerji ve duygular bugün senin ödülün olacak. Kendine ve başkalarına karşı fazlasıyla duyarlı yaklaşıyor olacaksın. Mevcut göksel açılar yanlış anlaşılmalara zemin hazırlamaya müsait ve duygusal tepkilerin yolunu açıyor. Mümkün olduğunca etkili şekilde iletişim kur ve eğer aklın karışmış, sinirli veya hüsrana uğramış hissedersen duruma açıklık kazandırmak adına soru sormaktan çekinme. Büyük sorunlarla baş etmek için bir başka günü bekleme.Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

28 Nisan 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ufkunuzu bir düzeyde genişletmek için bazı yeni fikirler bugün size rüya yoluyla bile gelebilir. Rüyalarınızı dikkatle değerlendirmelisiniz. Bilgeliğine ve uzmanlığına güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz.

28 Nisan 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kardeşin ile maddi konularda anlaşmazlıklar yaşıyorsun, bu anlaşmazlıklar aile büyüklerinden birinin araya girmesi ile çözüme kavuşabilir. İç sesini daha çok dinliyorsun, güdülerin ile hareket etmeye başlayabilirsin. Patronların ile fikir ayrılığına düştüğün konuları ikna kabiliyetin sayesinde lehine çeviriyorsun. İlişkinde karşı tarafın ilginç özelliklerini öğrenebilirsin.

28 Nisan 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konulara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Bu gibi konular hakkında detaylarla uğraşmak isteyebilirsiniz, titizlik duygunuz artabilir. Evde kalmayı ihmal etmeyin ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

28 Nisan 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İletişimle ilgili konularda hassasiyet oluşabilir. Yakın çevrenizdekileri koruma isteği içinde olabilirsiniz. Kardeşlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme isteği içinde olacağınız zamanlar var. Akşam saatlerinde keyif aldığınız insanlarla birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

28 Nisan 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırslanma ihtimaline karşı dikkatli olmanız gerekiyor, eğer hayatınızda hırs yerine azim olursa daha rahat ve önünüzü açacak hamleler yapabilirsiniz...

28 Nisan 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından hareketli bir gün sizi beklerken, iletişimde duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, yaratıcılığınızı konuşmalarınıza yansıtabilirsiniz. İkna kabiliyetiniz yüksek olabilir.

28 Nisan 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beklediğiniz ödemenin kısa sürede elinize geçeceğinden emin olabilirsiniz. Bununla beraber maddi zorlukları geride bırakmış olacaksınız.

28 Nisan 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Yakın çevrenizle ilişkileriniz bugün alacağınız kararlarda etkili olacaktır.Satürn ile Merkür arasındaki sert etkileşim kendinizi ifade etmekte zorlanmanıza sebep olabilir. Önümüzdeki birkaç gün kariyer hayatında problemler yaşayabilirsiniz.

28 Nisan 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, çevrenizdekileri abartma eğilimine girmekten özenle kaçınmanız gereken bir gün olacaktır. Etrafınızdaki kişileri olduklarından daha büyük ve kudretli görebilir, altından kalkamayacakları şeyleri yapmalarını bekleyebilirsiniz.

28 Nisan 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkinizdeki farklılıklar yüzünden sürekli şikayet ediyorsunuz. Partneriniz ile aranızdaki farklar kaybolabilir ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Bunlar yaşandıkça eskisinden daha güçlü bir bağ elde edebilirsiniz.

28 Nisan 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; yakınlarınla duygusal bağlar kurabilir; onlara ihtiyaçları olan sevgiyi ve şefkati verebilirsin. Çevrendekilere hassasiyetle yaklaşabilir, kendini iyi hissettirecek paylaşımlarda bulunabilirsin. İnternet ortamında iç dünyana ışık tutacak çalışmalar yapabilir, eğitimlere ve seminerlere katılabilirsin.

28 Nisan 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 06' 43" R
Ay
Akrep
14° 31' 54" R
Merkür
Koç
16° 00' 08"
Venüs
Koç
24° 15' 53"
Mars
Balık
25° 30' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 41' 16"
Satürn
Balık
16° 04' 41"
Uranüs
Boğa
22° 02' 15"
Neptün
Balık
28° 44' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 49"
Lilith
Başak
22° 43' 53"
True Node
Koç
15° 36' 46"
Son Güncelleme : 24/04/2024 22:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>