Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Kararsız Kalabilirsin Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 10%
Sağlık 10%

Unutmayın, insanlarla uyumlu olmanın en iyi yolu öncelikle kendi içinizde uyumlu olmaktır. Başkalarının sizinle ilgilenmelerini ve tüm ihtiyaç ve isteklerinizi karşılamasını beklemeyin. Aynı şekilde, başkalarının üzerine düşmek de sizin sorumluluğunuz değil. Sınır çizgileri zaman zaman belirginliğini kaybedebilir, ancak doğru bir ayrım yapmak için elinizden geleni yapın. İnsanlar, istediklerini yaptırmak konusunda sizi yönlendirmek için duygularınızı suistimal edebilir. Bu tuzağa düşmeyin.

Şu an biraz çılgın bir bilim insanı gibisiniz. Bir şeyleri yapmanın daha iyi yolunu bulma konusunda takıntılı olabilirsiniz. Yatırımlarınız için yeni bir finansal plan geliştiriyor olabilirsiniz ve sizi milyoner haline getirecek mükemmel planı keşfedebilirsiniz. Ya da patronunuzu ya daarkadaşlarınızı şaşırtıcı stratejilerinizle etkilemeyi umarakyerindeki şeylere daha fazla odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz bugün güçlü olacak, o yüzden onlara bunu gösterin!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.Hayat size muhteşem bir tren yolculuğu gibi görünebilir. Düzenli ve temiz tutmak için gayret gösterdiğiniz bu trende kendinize ait küçük bir kompartımanınız var. Yemekli vagona yakın olmanız kadar yanınızda bulunanlar da önemli. Ancak kendi küçük dünyanıza çok fazla kapılmayın ve gözünüz daima trenin güzergahı üzerinde olsun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boğa, bugün mali durumunuz üzerinde çalışma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Fatura ödeme, mevduat yapma ve gelecek ay için bir bütçe planlama gibi. Ancak kafanız başka projelerde olduğundan konsantre olmakta zorlanacaksınız. Bu işleri yapmak için belki de birkaç gün beklemelisiniz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bu aralar sahip olduğun bütçeyi aşıyorsun, bu durum ailenden maddi destek beklemene neden olabilir. Ev eşyalarında yapmak istediğin değişiklik için arkadaşlarına fikir danışıyorsun, kararsız kalabilirsin. Evli bir Boğa burcuysan eşine kötü alışkanlıklarını bırakmakta yardımcı olabilirisin. Detaylar ile ilgilenme işini biraz abartabilirsin.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniliklere açık olmanız gereken bir gündesiniz. Parasal konularınız önemli olacak. İletişimsel gücünüz oldukça yerinde olacak. Evde kalmayı ihmal etmeyin ve mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili elinizde olmayan nedenlerden sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Gizli kalmış konular gündeminizi meşgul edebilir. Öğle saatlerinde uğraştığınız işlerle ilgili net kararlar alamayabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili mücadele etmeniz gereken konular meydana gelebilir. Gün içinde alacağınız destekleri iyi değerlendirin.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi enerjik hatta hafif sinirli hissedebilirsiniz. Bu süreçte başkaları ile münakaşaya girmek yerine spor yaparak zamanınızı değerlendirebilirsiniz...

27 Nisan 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi her koşulda dinleyen ve destekleyen sevgilinize bugün küçük bir sürpriz yapabilirsiniz. Ona güzel bir yemek hazırlayın ve birlikte romantik bir akşam geçirin.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana çıkarıyor. Bugün parayla ilgili konularda karar vermekte güçlü çekebilirsiniz.İletişim gezegeni Merkür'ün burcunuza girişi ile bir süredir devam eden içe dönük halden sıyrılıyorsunuz. Anlaşılmak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerekli gereksiz her konuyu uzun uzadıya değerlendirip kafanıza takıyorsunuz. Duygusal anlamda ise biraz dalgalısınız. Gün içinde bir istediğinizi akşam saatlerinde istemeyebilirsiniz. Enerji seviyeniz yüksek. Eğer fiziksel olarak enerjinizi atmazsanız, sinirli olmanız olası. Yürüyüş yapın, spora gidin.

27 Nisan 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün sezgilerinize güvenin. İkili ilişkilerinizde dikkat çekici yakınlaşmalar söz konusu. İşinizle ilgili kafanızdaki bir fikri hayata geçirecek enerjiye sahip olmanıza rağmen, sizi engellemek isteyen kişiler olabilir. İş hayatında çeşitli zararlara karşı dikkatli olmanızda ve fikirlerinizi sessizce hayata geçirmeye çalışmanızda fayda var. Kendinizi uzun vadede güvende hissedebileceğiniz yatırımlar yapabilirsiniz. Bacaklarınızdaki ağrılar için düzenli yürüyüş yapın

27 Nisan 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; Merkür gezegeninin de burcunda hareket etmeye başlamasıyla daha net ve kararlı davranabilir, yol haritanı doğru çizebilirsin. Günün ilk yarısını ticari faaliyetlerini ve ekonomik durumunu gözden geçirerek tamamlayabilirsin sonrasında ise yakın çevre ilişkilerine odaklanabilirsin.

27 Nisan 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 07' 33"
Ay
Akrep
23° 56' 42"
Merkür
Koç
26° 26' 15"
Venüs
Balık
21° 33' 44"
Mars
Balık
04° 56' 27"
Jüpiter
Boğa
16° 47' 12"
Satürn
Balık
13° 17' 51"
Uranüs
Boğa
20° 39' 36"
Neptün
Balık
27° 48' 26"
Plüton
Kova
01° 49' 31"
Chiron
Koç
18° 47' 29"
Lilith
Başak
19° 47' 33"
True Node
Koç
15° 36' 01"
Son Güncelleme : 29/03/2024 11:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>