Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Arkadaş İlişkilerini Sorguluyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 10%

Mücadeleci doğanızı aşk hayatınızda da ortaya çıkarın. Bir yangını tekrar alevlendirmek için küçük bir kıvılcımın gerekli olduğunu görebilirsiniz. Şu sıralar hayatınızın bu alanında bir dönüşümden geçiyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, tüm seçenekleri göz önünde bulundurun ve yeni bir ilişkiden kendinizi geri çekmeyin. Beklediğiniz cevabı alabilirsiniz.

Harekete geçmenizi isteyen güçlü ve itici bir güç var. Birinin amaçlarınıza aykırı çalışıyor olabileceğini ve seni yanlış yola sürüklediğini keşfedeceksiniz. İnsanların sizi yenmesine izin vermeyin. Fikrinizi başkalarının yaptığı kadar ifade etme hakkınız da var. Herhangi bir durumun ortaya çıkarırken aklınızın gücünü kullanın. Özgürlük bir ruh halidir. Sizi dans ettirecek bir şey yapın.

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Oldukça üretken olabilir; fakat yavaş, istikrarlı ve ölçülü bir hızda gitmen gerek. Başarmak için devasal hareketlere veya çarpıcı tavırlar sergilemeye ihtiyacın yok. Her şeyi kendi anlayışına göre ve kendi kuralların çerçevesinde yap. Ne doğru hissettiriyorsa öyle yap. Kilit nokta ise gücünü içten hissedip bu enerji sermayesini kullanmak.Bugün bir akıl hocası ya da öğretmen gibi davranabilirsiniz. Hayatını denegede tutmaya çalışan bir arkadaşınızın cesaretlendirilmeye ihtiyacı olabilir. Sorunun kaynağını bulun, muhtemelen belirli birya da üçüncü bir kişinin sebep olduğu bir durumdur. İyilik yapmak istiyorsanız bir adım adıp yardımcı olmalısınız. Doğal şefkatiniz ve arkadaş canlısı yapınız sayesinde yönlendirmelerinizi takip ederek kendisine güveni artacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugün yüksek vitese geçtiğini görebilirsiniz. Bunun sanatsal bir şekilde ya da problem çözme konusunda özgün ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıkıp çıkmadığını keşfedebilirsiniz, bugün sizin için iyi ve tatmin edici bir özellikte olmalı. Bir projeyi gerçekleştirmenin farklı bir yolunu bulmak, büyük olasılıkla size büyük bir tatmin getirecektir ve çevrenizdekilerin de yaratıcı becerilerinden etkilendiğini fark edebilirsiniz. Günün keyfini çıkarın!

29 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir arkadaşınız hakkındaki bazı dedikodular bugün size ulaşabilir ve başlangıçta şoke olabilirsiniz. Bunlara körü körüne inanmak yerine arkadaşınızı arayın ve meraklı olmadan gerçekleri öğrenmeye çalışın. Durum muhtemelen dedikodunun ima ettiğinden çok daha az dramatik.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyükleri ile ilgili problemler yaşıyorsun, bu durum gerilmene neden oluyor. İlişki için karşı tarafın git gel tavırları sende soru işaretleri uyandırıyor. Her şeyini paylaştığın yakın arkadaşlarından bazılarının, verdiğin sırları yaydığını öğrenebilirsin. Hayal kırıklıklarının bir tecrübe olduğunu biliyorsun, ayakları yere basan daha sağlam kararlar almak senin elinde.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre arkadaşlıklarınızla ilgili konularda kendinizi gereğinden fazla savunma içerisinde olmamalısınız. Sizi anlamak isteyen ve sizin gerçekten yanınızda olan olur. Mecbur olmadıkça kalabalık ortamlarda olmayın.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gün içinde sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Yazışma ve konuşmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gündelik işlerde ani değişiklikler yaşanabilir. Uğraştığınız işlerde kopmalar olabilir. İlerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanlardasınız. Başkalarının sözlerinden etkilenebilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda belirgin bir çaba göstermediğiniz ve dinlenmeyi hedeflediğiniz bir dönemdesiniz. Tamamen geçici olduğunu bilin içiniz rahat olsun.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşme, toplantı ve geleceğe yönelik hedeflerinizde, yakın çevre ilişkilerinizde güçlü destekler alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyal etkinlikler, davetler ve arkadaş çevrenizle görüşmeleriniz açısından pozitif etkiler altındayken, ilişkilerinizde geleceğe yönelik olumlu diyaloglar geliştirebilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni fikir kaynaklarınızdan biri rüyalarınız olabilir. Gördüklerinizi bir kenara not alın ve yeni projeler üretirken ilham kaynağınız olsunlar.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati yakın çevrenizle ilişkilerinizi ön plana çıkarıyor. Kardeşlerinizle, kuzenlerinizle veya komşularınızla ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.Bugün yakın çevrenizden manevi destek görebilirsiniz. Duygusal kararlar almaya yatkın olacaksınız, detaylıca düşünmeden harekete geçmeyin.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızı göstermekten çekinmeyeceğiniz bir gün olabilir. İçinizde ne yaşıyorsanız dışarı aksettirirken başardıklarınızla ve yaptıklarınızla da dikkat çekici olabilirsiniz.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Belki de mali durumunuz bir süredir beklentilerinizi karşılamamaktadır, ancak bugün Boğaların mali açıdan avantajlı olması bekleniyor. Bugün canlı ve neşeli olacaksınız. Öğrenme yeteneğiniz bugün faydalı olacaktır.

29 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Boğa; romantik ilişkilerde sana mutluluk veren gelişmeler yaşanabilir, keyifli ve eğlenceli bir gün geçirebilirsin. Yaratıcılık gerektiren çalışmalarda becerilerini ustalıkla sergileyebilirsin. Fakat görüşlerine ve inançlarına uymayan tavırlar ve konuşmalar gerilim yaşamana neden olabilir.

29 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 35' 29" R
Ay
Akrep
07° 57' 30" R
Merkür
Koç
16° 02' 45"
Venüs
Koç
23° 36' 21"
Mars
Balık
25° 05' 34"
Jüpiter
Boğa
22° 33' 51"
Satürn
Balık
16° 01' 40"
Uranüs
Boğa
22° 00' 27"
Neptün
Balık
28° 43' 14"
Plüton
Kova
02° 05' 13"
Chiron
Koç
20° 18' 58"
Lilith
Başak
22° 40' 20"
True Node
Koç
15° 37' 49"
Son Güncelleme : 24/04/2024 10:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>