Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Düşüncelerin İyileşiyor Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 80%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Uzun zamandır süregelen tartışmalar artık sizin için kritik bir aşamaya geliyor gibi. Kızışan düşmanlık bugün baş gösterirse şaşırmayın. Bunun sizin kendi eylemlerinizden kaynaklanması yüksek ihtimal. Öfkeli tartışmalar doruk noktasına ulaşıyor ve inatçı karakteriniz eşit derecede inatçı bir güçle karşı karşıya geliyor. Her şeyi gereğinden fazla ciddiye almaktan vazgeçmenizde fayda var. Unutmayın ki hayat eğlenmek için var ve bizim amacımız da yalnızca mutlu olmak!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

10 Ocak 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda planlama ve tasarılar içerisinde olabilir, gelir gider dengesiyle ilgilenebilir, borç ödemelerini gerçekleştirebilir, harcamalar yapabilirsiniz. İlişkilerde ise sezgiler, hisler ön planda olabilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada harcadığın zamanın arttığını sende biliyorsun. Daha önce hiç takip etmediğin, ilgilenmediğin konularla alakalı sayfaları takibe alıyorsun. Beklemediğin bir telefon ile keyiflenebilir, kötü düşüncelerden uzaklaşabilirsin. Olayları değerlendirirken optimist davranmaya çalışıyorsun.

10 Ocak 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bitirmek de zorlanıyorsunuz. Gitmek ve kalmak kararsızlığı sizleri zorluyor olsa da şartların gerektirdiklerini yerine getirmek sorumluluğunuzu artıyor olabilir. Geleceği ve iyi olanı seçerek ilerlemelisiniz. Geriye dönüp bakmak sadece yavaşlamanıza yol açacaktır.

10 Ocak 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sizi meşgul eden işler, detaylar olabilir. Gününüzü daha iyi organize etmeye bakmalısınız. Endişelerden uzak kalın.

10 Ocak 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçinde bulunduğuz bölgeyi terk etmek, tatil odaklı seyahat gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle birbirinizi tanıma sürecine büyük önem vermelisiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

10 Ocak 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son zamanlarda geçirdiğiniz boş zaman düşünüldüğünde kendinizi işe yaramaz hissetmeniz normal. Vücudunuz kendi ritminde hareket ettiğinden psikolojik olarak kendinize o kadar da yüklenmenize gerek yok. O ne zaman harekete geçeceğini bilir.

10 Ocak 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizi bu yönde destekleyen kişilerle birlikte olmaktan keyif alıyorsunuz. Finansla ilgili, yavaşlayan şartlar konusunda temkinli ve ölçülü gidiyorsunuz. Israrlı bir şekilde takıntılı konularınız üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.

10 Ocak 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Organizasyon, plan, program gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Hedef belirlemek, yön çizmek, detaylandırmak için uygun bir gün olabilir. İş arkadaşlarınızla, meslektaşlarınızla, kariyer ortaklığı yaptığınız kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Duygularınızı göstermekten ve onlarla paylaşmaktan kaçınmayacaksınız.

10 Ocak 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikteyken kendinizi çok rahat ve güvende hissediyorsunuz. İş yerinizde her şey yoluna girecek. Bugün biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Enerjinizi yükseltecek aktivitelere yönelin.

10 Ocak 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Her dediğinizin ve istediğinizin sevdiğiniz kişi tarafından yerine getiriliyor olması dikkate değer bir durum. Ancak yaşamın biraz da aldığın kadarını vermeyi de bilmek olduğunu da belirtmekte fayda var. O kadar da hayırsız olmadığınız göstermenin zamanı da geldi. İş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi güçlendirmeniz sizin performansınızın da yükselmesinde çok etkili olacak. Bunun için çaba harcamalısınız. Dostluk adına gözden çıkardığınız bir para, yakında size geri dönebilir

10 Ocak 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 51' 32" R
Ay
Balık
00° 10' 59"
Merkür
Koç
18° 03' 48"
Venüs
Boğa
04° 05' 20"
Mars
Koç
01° 39' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 35"
Satürn
Balık
16° 47' 35"
Uranüs
Boğa
22° 29' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 58"
Lilith
Başak
23° 36' 57"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 02/05/2024 22:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>